2018. március 21., szerda - Benedek

Belföldi vásárok, kiállítások

BME allasborze LogoGyere el a Műegyetemi Állásbörzére, ahol több ezer állásajánlattal és szakmai gyakorlati lehetőséggel várunk minden hallgatót, friss diplomást és felsőfokú végzettséggel rendelkező tapasztalt munkavállalót  A tévhitekkel ellentétben nem csak mérnöki, hanem többek közt gazdasági, pénzügyi, informatikai és természettudományi állások közül is lehet válogatni.

ecommerceTanuljon az e-kereskedelmi szakma neves szakértőitől! Több mint 50 válogatott előadás a webáruház indításhoz szükséges ismeretektől a haladó marketing technikákon át, egészen a konverzió optimalizálásig. em hiszünk a 10-15 perces előadásokban, hogy ilyen rövid idő alatt érdemi, gyakorlati tanácsokat lehet adni a hallgatóságnak.

gardenexpo2017Az első melengető napsugarak megjelenésével felébred szívünkben a szabadságvágy. Fél lábunk már a küszöbön kívül, legszívesebben éjjel-nappal a kertben lennénk. Persze az ideális zöld oázis mindenkinek másmilyen. Van, aki imád a virágágyásban bíbelődni, más a nyári sütögetések vidám helyszínét vagy pihenőövezetet képzel el a kertjében.

orchideunnep2018A világ számtalan pontján találhatunk olyan helyeket, amit úgy hívnak, hogy orchidea édenkert. Nem nehéz kitalálni, hogy mi teszi őket hasonlóvá: természetesen az, hogy az a rengeteg orchidea, ami ott található, és már buja növényzetté nőtte magát, egybeépült az őt körülvevő természettel, környezettel, és már nem lehet tudni, hogy hol kezdődnek és végződnek az egyes növények.

tuningshowTavasszal ismét vár mindenkit Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós kiállítása és show-ja, az AMTS, azaz AutoMobil és Tuning Show a Hungexpón! Ahogyan az elmúlt években megszokhattátok, a rendezvény gerincét ezúttal is a színes és színvonalas nemzetközi felhozatal alkotja.

gamexpoMár a rendezvény neve is sugallja, hogy a Gamer Expo fő célközönsége a számítógépes játékok világának rabjai, azaz a gamerek. Ez a regionális rendezvény továbbá alapoz a versenyeken keresztül az eSport profijaira, illetve a hobbi szinten játszó érdeklődökre.

 

vakacio12018. március 23-25. között Debrecenben XXVIII. alkalommal kerül megrendezésre a  Debreceni Utazási Vásár a Nagyerdei Stadion rendezvénytermében,  a Hallban, míg a külső rendezvénytér ad otthont a Debreceni Autókiállításnak. A kiállítás és a kapcsolódó rendezvények látogatása a 2017-es évben is ingyenes lesz.

babyA belvárostól 2 km-re található a Széchenyi Lakótelep szélén a planetárium közvetlen szomszédságában az iskolához kapcsolva. 2006 óta tartunk itt rendezvényt, néha már kinőve a csarnokot. Megközelítése talán az 5-ös út Budapest felöl a legszerencsésebb. Területe: 1250 m2

mezogazdasagA Tisza-tavi  Napok és  I. Tisza-tavi  Mezőgazdasági  és  Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (TÓMÉK)  2018. március 23-24-én  koncertekkel, kézműves- és  élelmiszeripari  termékek kirakodó vásárával  várja  az  érdeklődőket Tiszafüreden,  a Halas téren. Minden érdeklődőt szerettel várnak!