2018. június 23., szombat - Zoltán

Hírek, elemzések

focipalya tetoEgy parkolóház tetején építenek focipályákat Bécs új városrészében, Seestadt Aspernben. Az öt műfüves pályához lesz öltöző, zuhany és kantin is. Az összesen 2.100 négyzetméternyi pályát jövő nyártól vehetik birtokba a játékosok. Hamarosan 15 méteres magasságban focizhatnak a bécsiek: egy parkolóház tetején ugyanis május óta öt műfüves focipálya készül Seestadt Aspernben.

varosmarketingdijMájus 30-án adták át a negyedik Országos Városmarketing Díj pályázat díjait, melynek a Márkamonitor Márkaépítés konferenciájának a Magyar Marketing Szövetséggel (MMSZ) közös szervezésű Város-és Turizmusmarketing-szekciója adott otthont – erről az MMSZ közleménye tájékoztatta a Kreatívot.

setaazeletert 1Idén immár nyolcadszor indult útjára a „Séta az életért”.  A Magyarok Európában Egyesület és a Várva Várt Alapítvány szervezésében együtt meneteltek a különböző életvédő szervezetek a magzati élet és egyben az emberi élet szeretetéért, védelméért és tiszteletben tartásáért.

szallodaszobaMagyarországon első alkalommal, Budapesten rendezik meg az AccorHotels szállodaipari Hackathon versenyét. Az eseményen olyan közép-kelet európai start-upok, fiatal fejlesztők, designerek és szakértők vesznek részt, akik számára inspiráló a szállodaipari folyamatok fejlesztése.

futureparkAz Andrássy Élményközpontot befogadó helyszíne lesz a különböző tematikájú, 3-6 hónapig tartó kiállításoknak, melyek közül a japánból érkező Future Park az első – mondta el Illés Gabriella, az Élményközpontot életre hívó TulipánTündér Produkció vezetője.

kozossegi motorElektromos közösségi robogókat indít az E.ON, Budapesten 50 motor lesz kölcsönözhető a Bubihoz hasonló rendszerben. A kulcsnélküli közösségi elektromos robogómegosztó rendszer mobil alkalmazáson keresztül kezelhető. A felhasználó egy regisztrációt követően az applikáció térképének segítségével tudja kiválasztani a legközelebbi elérhető járművet.

hungexpoAz év első hónapjaiban számos sikeres kiállítást és rendezvényt bonyolított a Hungexpo Zrt., amely májustól új struktúrában működik. Magyarország legnagyobb és legrégebbi kiállítás szervezője és multifunkcionális professzionális rendezvényközpontja számára mindig fontos volt, hogy reagáljon a változó piaci körülményekre, a mostani átalakítás is része ezeknek a törekvéseknek.

marcius15 parlamentA tavalyi 14. helyről az előkelő 10.-re lépett az Országház épülete a Tripadvisor „világ legnépszerűbb látnivalói” listáján. Az ismert utazási portál minden évben rangsorolja a világ legszebb, legnépszerűbb épületeit. A mostani rangsor első helyén a kambodzsai Angkor épületegyüttes áll, a második helyen a spanyolországi, Sevillában található Plaza de Espana szerepel...

zenelobudapestA sokszínű Budapest egész évben kínál értékes programokat, a legdinamikusabb időszak mégis nyáron érzékelhető. A magyar fővárost méltán tartják számon olyan desztinációként, ahol a kultúrák találkoznak, ahol valódi élmények csalnak mosolyt az arcokra. Budapest a legjobb hangulatú városok egyike, fesztiválok és rendezvények fonódnak egymásba.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!