2018. december 10., hétfő - Judit

Archívum

futasDecember 8-án, szombaton 8.15 órától jótékonysági Mikulás futásra várják az érdeklődőket. A tömegsport-rendezvény rajtja a város főterén lesz. Táv 2 kilométer. A bemelegítést Kéri Veronika végzi. Majd a futást Dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vizilabdázónk fogja indítani. A helyszínen leadott cipősdobozok a gödöllői rászoruló családokhoz kerülnek.

madarkaHazánk környezeti állapota ma még lehetővé teszi, hogy a ház körül gyakori madarak emberi segítség nélkül is átvészeljék a telet. Az etetés viszont nagy könnyebbséget és biztonságot jelent a környék madarainak − nekünk pedig rengeteg megfigyelési élményt. A madarak sokat tesznek értünk. A természet egyensúlyában betöltött szerepük nélkülözhetetlen.

familyCsalád és egészség! A fenti szlogen megvalósulásához elengedhetetlen a megfelelő szolgáltatói szektor. Igy kiállításunkra várjuk többek között a bababútor gyártók, baba- babaápolási termékek, babaruhák, játék, szórakozás, kismamák, szülés felkészítés, témába vágó szakmai előadás területek jeles képviselőit is.

pinduriLesz itt eszem - iszom, dínom - dánom, illatos mézeskalács, mámorító gyerekpuncs és csillogó szemek, mert ez lesz a téli Pinduri Design Vásár, új helyszínen a Gino cukrászda alsó termében!Gyere és ismerd meg a helyi kézműves tervezőket, gyönyörködj a csodaszép termékeikben, és válassz magadnak is valami csodaszépet, mert a pinduri gyermekednek...

borfiatalokA BalatoniKör Gasztro Piknik sorozat harmadik állomása Badacsony. A pontos helyszín a frissTerasz parkolója, a Kisfaludy út-Római út találkozásánál. Fedett, a téli Balatonra panorámás sátorban. Ami várható: Balatoni KÖR tag éttermek, borászatok, pálinka, kézműves árusok, élőzene, gyermek programok.

tepertoSercegő zsír, csodás illatok és igazi versenyhangulat! 2018 dec. 8-án ismét megrendezésre kerül a Tepertősütő verseny, a Mátra Facebook oldalának üzemeltetőjének, a GYÖNGYÖS-MÁTRA TURISZTIKAI KÖZHASZNÚ EGYESÜLET szervezésében. A hangulatról nem más, mint Petro gondoskodik majd!A csapatok nevezését november 16-ig (hétfő) várjuk!

galamb2018. december 7-8. között kerül megrendezésre a Nemzeti Galamb, Baromfi, Nyúl és Díszmadár Kiállítás. a Humgexpo-ban. A Nemzeti kiállításra összesen 530 díszbaromfit neveztek a tenyésztők. Kiegészítő programként láthatunk ragadozómadár bemutatót, népművészek bemutatóját valamint állatsimogató is várja a látogatókat.

mmeA Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület tagjai madár- és természetkedvelő emberek, akik szívesen töltik idejüket a szabadban, és fontos számukra az élhető környezet megteremtése, megőrzése. A Dél-békési Természetvédelmi és Madártani Egyesület és az MME Békés Megyei Helyi Csoportja konferenciát szervez, 2018. december 8-án (szombat).

mikulasfutasJÓTÉKONYSÁGI FUTÁS MIKULÁS ELŐESTÉJÉN. A 21 Nő az egészségügyért alapítvány és az AKUT szakasz kommunikációs közösség december 5-én jótékonysági futással fejezi ki szimpátiáját mindazokkal a betegekkel, egészségügyi szakdolgozókkal és orvosokkal, akik ezt az éjszakát kórházban töltik.A futócsapat négy + 1 meglepetés kórházba viszi el az Mikulás csomagokat.

 

WERA adventi szerszám kalendárium, amivel a Mikulás is dolgozik!

wera mikulas.2


- 1000V-os szigetelt csavarhúzó és bit készlet tartalommal

- a kalendárium tartalmazza a szövet tartót is, melybe rendszerezhetők a szerszámok

- szigetelt csavarhúzótartó nyél

- PH, PZ és lapos szigetelt csavarhúzó penge

- bit tartó csavarhúzó nyél, gyorsváltós

- imbuszkulcs készlet

- tépőzáras fali tartó

- és egy WERA sörnyitó is!!

- bruttó karácsonyi ára: 17.850.- Ft

- Megrendelhető: jmc@termesz.hu

 

 wera csengo

Tekintse meg WERA
Karácsonyi szerszámajánlónkat is! ►►

wera ajanlo


TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

Tel: 06 / 23 414-640

www.termesz.hu

Tisztelt Partnereink!

 A Termesz Szerszámház ezúton is szeretné megköszönni Önnek, hogy a 2018. évben is partnerünk volt, és megtisztelte üzletünket vásárlásaival!

 Szeretnénk éppen ezért átnyújtani Önnek a meglepetés borítékunkat - akár a Karácsonyfa alá is -, mely tartalmaz egy egyszeri kedvezményes vásárlásra jogosító ajándékot Önnek, az alábbiak szerint.


2019. január 07-től, 2019. január 31-ig, minden

BETA termékre 15%-os kedvezményt

nyújtunk vásárlóinknak.


Az ajándékunk érvényes az üzletben elérhető termékekre, valamint a megrendelésekre is.

Töltse le, vagy printelje ki ezt az ajándék levelet, és kérjük, hozza magával a vásárlásakor.

 

Áldott, békés Karácsonyi Ünnepet, és sikerekben gazdag, Boldog Új évet kíván Önnek a TERMESZ SZERSZÁMHÁZ csapata!

 

Tekintse meg BETA katalógusainkat!

        

  

 


Az ajándékunk más márkára nem érvényes, kizárólag a BETA szerszámokra és munkavédelmi ruházatra. Készpénzre nem váltható és a megadott határidőn túl nem érvényesíthető.

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

Tel: 06 / 23 414-640

www.termesz.hu