2017. június 28., szerda - Levente, Irén

Archívum

mozgasGyere ki este a Hősök terére, és próbáld ki mind a 14 sportágat! Mozogj kedvedre, hiszen lesz: futás, kerékpártúra, kajakozás a Városligeti-tavon, Zumba a Hősök terén, Fitnesz, asztalitenisz, jógázás a városligetben, korfball, önvédelmi sport oktatás és még sok más! Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

hevizHévíz belvárosa június 23-25-ig, péntektől vasárnapig minden nap 19-23 óráig pezsgő, színes kavalkáddal várja a látogatókat. A zenei műfajok sokasága mellett táncosok, élőszobrok, zsonglőrök, gólyalábasok, festők, grafikusok teszik felejthetetlenné az élmény - tudta meg az Esemény Menedzser magazin szerkesztősége..

festeticskastelyA Múzeumok Éjszakája megmutatja, milyen gazdagok is vagyunk: mennyi szép és jó, érdekes és nagyszerű dolog vár arra, hogy felfedezzük, megismerjük, és valamiképp életünk részévé tegyük, mert valamikor része volt az életünknek. Ezen az éjszakán 15. alkalommal nyílnak meg a múzeumok, hogy közös tudásunk és nemzeti örökségünk féltve őrzött kincseit közreadják.

bor3Balatongyörök egykori szőlőhegyén, a Bece-hegyen rendezik meg évek óta a Nyitott Pincék Napját, amelynek során egy bortúrára invitálják a résztvevőket egy csodálatos panorámájú kis hegyi úton. A Szépkilátói büfésornál található kiinduló ponton lehet megvásárolni a kóstolópoharat, ami a Dottó kisvonaton való utazásra jogosítja tulajdonosát.

gyerekek1Márta István, “A Kapolcs”, vagy más néven “A Völgy” alapítója ismét aktivizálta magát. A Kapolcsi Kulturális és Természetvédelmi Egylettel az idén új programot indítanak Kapolcska összművészeti minifesztivál néven. A június 23-25. között zajló Kapolcska nevében a becézés egyszerre utal a program rövidségére és az elsősorban megcélzott közönségre, a gyermekekre.

halesborIdén is megrendezésre kerül Balatonfüreden a Balatoni Hal- és Borünnep a Tagore sétányon. Négy napon keresztül kóstolhatjátok a pincészetek palackjaiból a finom borokat, de ha ez nem lenne elég, akkor koncentrálhattok a másik főszereplő, a halra is. Természetesen a kulináris élvezetek mellett változatos programokkal is készülnek a szervezők.

bor2 A többnapos rendezvény során szórakoztató és kulturális programokkal várják a Bogácsra látogatókat! A nemzetközi borverseny mindig jó alkalom arra, hogy felhívják a figyelmet a magyar és határon túli borok sokszínűségére. A fesztivál zárónapján koncertekkel, szórakoztató programokkal és fergeteges mulatozással várnak minden érdeklődőt!

fesztival eszergomAz új kenyér ünnepe előtti napokban vásározók, kézművesek, táncosok és zenekarok veszik birtokukba Esztergomban a rögbi pályát. A zene és tánc mellett a hazai borászat kiemelkedőbb pincészeteinek széles borválasztékával ismerkedhetünk, esténként pedig az ország leghíresebb könnyűzenei produkciói szórakoztatják a tisztelt nagyérdeműt.

fesztival velenceIdén június 23-25-ig immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Mi Velencénk Fesztivál! Exkluzív, igazi fesztivál hangulatú, igényes tóparti környezetben várnak minden Fesztiválozót a Velencei Vízi Vár területére. A fesztiválra hazai élvonalbeli sztárokkal és külföldi sztárvendégekkel készülnek a szervezők.