2019. október 17., csütörtök - Hedvig

Archívum

infoter2Az emberiség a kezdetek óta vágyott a jövőbe látás képességére. Az egyének és a közösségek az életben maradás ösztönétől vezérelve erőfeszítéseket tettek, hogy megértsék a világ működését, és befolyásolni tudják a jövőbeni történéseket.

nokÉrdekel az innováció? Nem az amiről beszélnek, hanem amiben részt is vehetsz? Angolul tartjuk a tréningeket, mert a világversenyben innen csak magyarul ÉS angolul lehet érvényesülni. Olyanokat keresünk akik tanulni azért szeretnének, hogy cselekvőként beléphessenek egy piacra pénzzel, tudással, kapcsolatokkal, szindikátusban esetleg.

terepfesztKét legnépszerűbb rendezvényünk a futás és a természetjárás köré épül fel. Most a kettőt ötvözve lehetőséget adunk a futásra, túrázásra és a nordic walkingra. A Hármashatárhegy egyes részei illetve a Budai-hegyekben végighaladó Teljesítménytúra jól bejáratott útvonalai remek lehetőséget és helyszínt biztosítanak az eseménynek.

murciEmődön megrendezik a nagyszabású programsorozatot, mely egy gasztronómiai és kulturális esemény a térségben. A sokak által kedvelt szüreti rendezvény minden korosztályhoz szól. A sokszínűségével és változatos programkínálatával minden lehetőséget megad a kikapcsolódáshoz. Októberben kerül megtartásra a szüreti felvonulás és mulatság,...

geszteÁgfalván a gesztenye ünnepét idén is megtartják, hiszen minden alkalommal nagy érdeklődés övezi a rendezvényt. A Vadon Lovas Club idén is várja a vendégeket a gesztenyéről szóló idei évi rendezvénysorozatán. Az októberi hétvégén mindenki számíthat arra, hogy gesztenyéből lesz bőven, természetesen az idei terméshez viszonyítva a mennyiséget.

bakonyAz útvonal érinti a bakonybéli Szent-kútat, Kertes-kői-szurdokot, Zircet, Szépalma, arborétumot, Kőris-hegy kilátót, Barátok útját, Királykaput, Witt Lajos kilátóhelyet, Odvas-kő-barlangot, Öreg-séd-völgyet. Rajt és cél helye: Bakonybél, Erdőismereti Oktatóbázis és Kismesterségek Háza (Szent Gellért tér 9.) a Pannon Csillagda mellett.

oktHatalmas nagy örömmel jelentjük be, hogy idén első alkalommal, a világ legnagyobb sörünnepe előtt tisztelegve szervezzük meg az Oktoberfest Vörösvárt október 11- én pénteken! Természetesen sokkal kisebb helyszínen, de annál jobb hangulatban, a Puskin utcai boltudvarban. A belépés ingyenes. Az esemény főtámogatója a Pécsi Sörgyár.

furdokultOktóber 12-én rendezik meg idén a Magyar Fürdőkultúra Napját, amelyhez négy budapesti fürdő is csatlakozik majd. A Király Gyógyfürdő, a Szent Gellért Gyógyfürdő és Uszoda, a Szent Lukács Gyógyfürdő és Uszoda, valamint a Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda is egész napos, változatos programokkal készül, lesz többek közt idegenvezetés gyógyvízkóstolóval,...

balanceMozogj együtt a legnevesebb trénerekkel! Fitbalance Őszi Fesztivál október 13-án a Papp László Sportarénában! Több mint száz edző, 50 kiállító, 13 mozgás zóna és sok-sok élmény vár rád az ország legnagyobb sport- és életmód fesztiválján! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A MÁV 50%-os kedvezményt biztosít a fesztiválra látogatóknak.