2018. június 23., szombat - Zoltán

Archívum

olaszfesztImmár negyedszer hirdeti meg az Olasz Külkereskedelmi Intézet a budapesti Olasz Nagykövetség védnökségével és az Olasz Kulturintézet, valamint a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara együttműködésével az Olasz Fesztivált, május 30. és június 16. között.

apaItt az ideje, hogy az Apákat is köszöntsük! Ezért Apák Napján, Június 17-én az UNICEF Magyarország várja az apukákat, a gyerekeket és persze az anyukákat is a Marczibányi téri Sportközpontban. Gyertek el mindenképp, de addig is küldd el nekünk legkedvesebb apa-sztoridat! A legjobb sztorik beküldői értékes ajándékokat kapnak! 

jogaA jóga világnapja alkalmából, 2018. június 16-án, szombaton délelőtt a bükfürdői Kneipp és Nordic Walking parkban, délután pedig a Hotel Piroskában ingyenes FLOW NAP várja az érdeklődőket. Bükfürdőn minden adott ahhoz, hogy erősítsük a flow-érzést – kényeztető gyógyvíz, zöld környezet, madárcsicsergés, egészséges programok.

spa2018. június 9-én ünnepeljük a Wellness Világnapját Magyarországon már negyedik alkalommal! Célunk, hogy felhívjuk mind ez emberek, mind pedig a vállalatok és szervezetek figyelmet arra, hogy minden év június második szombatján arra kérdésre keressük a választ: Miként élhetünk egészségesebben és teljesebben? - mégha akár csak egy napra is!

utcazeneEgri vállalkozók versenyt hirdetnek utcazenészeknek, vagy utcán zenélni hajlandó bandáknak kerek 1 millió forintos fődíjjal. A megmérettetés  2018. június 15. (péntek) - június 19.-éig tart. A szabály egyszerű: az a zenész nyeri a fődíjat, aki a legtöbb járókelőt nyeri meg a produkciójával.

sorA Tatabánya Pont bemutatja a 6. Tatabányai Sörfesztivált 2018. június 15-16-17-én, péntektől vasárnapig. Érdemes ellátogatni Tatabányára, mert a család minden tagja megtalálja majd a kedvére való kikapcsolódást az idei sörfesztiválon is. A három napos fesztiválon a főszereplő a sör, a koncertek és Ti vagytok! Érezzétek jól Magatokat! Várunk Tatabányára! A rendezvény ingyenes!

futokA miskolci 7. Maratoni Hétvége június 16-17-én kínál egyedülálló sportolási, kikapcsolódási lehetőséget valamennyi korosztály tagjainak. Szombaton a 26. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgí Ádám Emlékverseny terepfutó viadal, vasárnap pedig a 7. Kondenzgyík Maraton hegyikerékpáros verseny várja a sportbarátokat.

lovacskaNagyon sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt az idei évben már 4. Alkalommal megrendezésre kerülő CSALÁDI LOVAS NAPUNKRA a Vadon Lovas Clubba! Idei évben is sok lovas és más színes programmal, bemutatókkal és verseny számokkal valamint gyerekjátszó házzal, ugráló várral, körhintával egész napos büfével, lovaglási lehetőséggel várunk mindenkit!

kezmuvessorA júniusi Sörfesztiválokat a Hegykői Kézműves Sörök és Pálinkák Fesztiválja nyitja meg. Meggyes, gyömbéres és köleses sör mellett rengeteg sörkülönlegességet és pálinkát is kóstolhatnak az oda látogatók. A meggyes sörrel a mi szívünket már elnyerték, így biztos ellátogatunk egy hosszú hétvégére, hogy belevessük magunkat a hazai kézműves sörfőzdék csodás világába!

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!