2018. augusztus 18., szombat - Ilona

Archívum

pogacsaKétegyháza az Alföldön, Békés megye délkeleti részén, a Gyulai kistérségben fekvő nagyközség. Több éve nagy sikerrel rendezik meg településen nyaranta a Pogácsa Fesztivált. Idén is keresik az év pogácsáját, a vállakozó szelleműek nevezhetnek az év pogácsa szobrász versenyre is. A gasztonómia mellett kulturális programok is színesítik a rendezvényt.

lovagitornaHagyományőrző és lovasversenyekkel, kiállításokkal, tudományos előadásokkal és több mint száz hagyományőrző csoport bemutatkozásával várja idén Bugacon a Kurultaj, Európa legnagyobb lovas hagyományőrző fesztiválja a látogatókat augusztus 10. és 12. között.

motorroad

Motoros találkozó :bemutatók,vetélkedők,felvonulás,koncertek várnak minden érdeklődőt akik 2018.  augusztus 3-án ellátogatnak Biharkeresztesre. A rendezvény ingyenesen látogatható! Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

bor koccintElőször rendezik meg Garamkövesden (Kamenica nad Hronom) a Garammenti Nyitott Pincék elnevezésű fesztivált. Az augusztus 11-i rendezvény szervezői a terület éledező borászatára és a garammenti borok kiváló minőségére szeretnék ráirányítani a közönség figyelmét.

grilletelekAugusztus első hétvégéjén ismét Szelidi Gasztro Fesztivál a megszokott programokkal és még egyéb újdonságokkal. Figyelem: az új helyszín az Árnyas kemping! Pénteken és szombaton este koncertek, fellép többek között a Palmetta, az Ismerős Arcok és a Pedrofon! 

szigetvarA nagy sikerre való tekintettel 2018. augusztus 3-4-én ismét megrendezésre kerül a III. Szigetvári Ostromnapok Fesztivál, melynek helyszíne a Szigetvári Vár. A programokat tekintve minden korosztály igényeit kielégítve lesz kézműves vásár, gólyalábas vásári forgatag, színes gyermekprogramok, élőzenei koncertek, színvonalas hastáncbemutatók.

palonyafesztA Panyolafeszt tizenkét év alatt közel ezer fellépőt és több tízezer vendéget csalogatott a faluba. Gazdag, sokszínű programjaival igazi turisztikai attrakció is egyben. Legfontosabb a minőség, nemcsak zenei produkciókban, hanem a kísérőeseményekben és gasztronómiában is.

evtortajaA Komáromi kisleány lett idén Magyarország tortája, míg a Magyarország cukormentes tortája verseny nyertesének a Három kívánság elnevezésű tortát választották - jelentették be kedden Budapesten. Selmeczi László, a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének társelnöke elmondta: céljuk, hogy újításra ösztönözzék a cukrászokat,

hrHRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. A szervezők a potenciális és meglévő munkavállalókra, azok családtagjaira, közvetlen és közvetett környezetükre irányuló bármilyen kommunikációs megoldások nevezését várják.

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!