2017. február 23., csütörtök - Alfréd

Események

mnbAz eredetileg ingyenesnek mondott bankszámlákat a Kúria egy határozata alapján nem lehet fizetőssé tenni, ha mégis, úgy most visszajár a díj. Emiatt eddig 4 milliárd ütötte a számlatulajdonosok markát. Az elmúlt időszakban a jegybank sorra nyerte meg a bankszámláik, kártyáik jutalékait, költségeit jogsértően módosító pénzügyi intézményekkel szembeni pereket.

evmenedzsereAz Év Menedzsere címet Váradi J. József, a Wizz Air alapítója és vezérigazgatója, az Év Fiatal Menedzsere címet pedig Árvai Péter, a Prezi társalapítója és vezérigazgatója kapta. Dr. Beck György, a Vodafone Magyarország Zrt. elnöke Életmű Díjat kapott. A pályázaton ajánlás vagy direkt jelentkezés útján azok a magyar vállalatvezetők vehettek részt, akiknek meghatározó szerepük van vállalatuk irányításában és sikereiben.

magyar telekom szekhaz wingBár már tavaly beindult az irodapiac, idén nagyobb sebességbe kapcsoltak a fejlesztők. Szinte nincs olyan frekventált pontja a fővárosnak, ahol ne épülne új irodaház vagy multifunkcionális ingatlanegyüttes. A realista.hu összegyűjtötte, hogy hol számíthatunk nagyobb projektekre az elkövetkezendő két-három évben.

vakacio Idén 8. alkalommal kerül megrendezésre, az Utazás kiállítás első napjának estéjén a turisztikai szakma legnagyobb bulija, a T-DAY. A szezonnyitó Utazás kiállítás találkozási pontot teremt a szakma képviselőinek. Immáron hagyomány, hogy a szakmai napot követő estén, exkluzív party-n ünnepel a turisztikai szakma.

mipimVilágszínvonalú fejlesztésekkel lesz jelen Magyarország a világ első számú ingatlanos eseményén, tudatva a nemzetközi befektetőkkel: dübörög az ingatlanpiac, érdemes befektetni. Budapest Főváros Önkormányzata, a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) és az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) összefogása keretében népszerűsítik a kiemelt beruházásokat.

galzertamasA Miniszterelnökség 2017. február 7-től Glázer Tamást nevezte ki a Millenáris Nonprofit Kft. ügyvezetői igazgatói posztjára. Személyében olyan vezető érkezik, aki egyfelől alkalmas a fejlesztési döntések szakszerű végrehajtására, másfelől a turizmusban szerzett tapasztalatai révén képes lesz a megújuló Millenáris pozícióját megerősíteni Budapest közösségi, kulturális és turisztikai életében.

moziA Filmalap vezérigazgatója szerint az elmúlt években 190 díjat kaptak magyar filmek és egyre több külföldi producer dönt úgy, hogy az 1994 óta létező adóvisszatérítés miatt Magyarországot választja forgatása helyszínéül. A filmügyi kormánybiztos arról beszélt, hogy 2017-ben rekordösszegű, 100 milliárd feletti forgalom várható a magyarországi filmgyártásban - számolt be az atv.hu.

penz1Európai uniós forrásból több mint háromszázmillió forintból fejlesztik a szarvasi Körösvölgyi látogatóközpont- és állatparkot. Rácz András, a Földművelésügyi Minisztérium környezetügyért felelős helyettes államtitkára elmondta: a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programból (GINOP) összesen 4,5 milliárd forint jut ökoturisztikai létesítmények fejlesztésére.

f1Értelmetlen pénznyelő vagy hatékony nemzetközi marketingeszköz? - merül fel újra és újra a kérdés.  Nos, a Forma-1-es versenypályát az idén ősztől kezdve három ütemben felújítják, de valószínűleg nem egészen úgy fog kinézni, ahogy a pár héttel ezelőtt megjelent koncepcióterven látható. A gphirek.hu bemutatta, milyenné válhat az ország legnagyobb sportlétesítménye!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5