2018. december 10., hétfő - Judit

Szabadidő, életmód

betlehemA rendezvény teljes ideje alatt, 16:00-18:30-ig adventi kézműves műhely várja az alkotni vágyókat a Piactéren a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom, a Pötty Gyermekkuckó és Budafok-Tétény önkormányzatának szervezésében. Szeretettel várnak minden kicsit és nagyot egy kis adventi közös kézműveskedésre, ahol fűtött sátorban 5 asztalnál lehet majd különböző karácsonyhoz kapcsolódó termékeket készíteni.

meseparGyere el és hívd életre a benned élő hercegnőt, árvát, győzd le a sárkányt, harcolj a gonosszal és találd meg a saját befejezésed! A Meseműhelyen saját élményeinkkel dolgozunk. Felkutatjuk azokat a történéseket, amelyek fontosak számunkra és átvezetjük őket az Óperenciás tengeren is túlra, ahol bármi megtörténhet.

godolloA Gödöllői Királyi Kastély karácsony közeledtével hamarosan ünnepi díszbe öltözik és adventi programok sokaságával várja a látogatókat. A lovardában december második hétvégéjének mindkét estéjén különleges zenei csemege várja a közönséget. Országosan elismert és népszerű az Adventi Kastélynapok, ami az idén is rendezvények színes palettáját vonultatja fel.

asvanyDecember közepén egy teljes hétvégén át válogathatunk az Akvárium Klubban csillogó, fénylő, megmunkált karácsonyi ajándékok közül. A Larimar Crystals ekkor tartja ugyanis ünnepi ásvány-és ékszervásárát, ahol nagy mennyiségben számíthatunk többek között nyers ásványokra, csiszolt kristályokra, marokkövekre, féldrágakő és drágakő ékszerekre, és füstölőkre.

csillagszoroTokaj az egyik legbájosabb, legszebb természeti adottságú, nagy történelmi múlttal rendelkező kis város Északkelet- Magyarországon, melyet kár lenne kihagyni uticáljaink közül. A tavalyi Adventi forgatagot hagyomány teremtő szándékkal hoztuk létre, melyet idén újra megrendez a Tokaj Kincsei Egyesület. Jó szórakozást kívánunk!

regikaracsony„Az 1800-AS ÉVEK során utoljára köszönt be most hozzánk a karácsony, a szeretet nagy ünnepe. S ha visszatekintünk a múlt század utolsó karácsonyára, mily nagy különbséget látunk a közt és a mostani közt! A nagyobb városokban, különösen pedig az igazi nagyvárosokban a «karácsonyi piacz» forgalma szinte mesés összegekre rúg.

veganA Vegan Sunday Market lesz az a karácsonyi csodaország, ahonnan nem akarsz hazamenni, ahol egy teljes napig ámulva sürögsz és forogsz majd a számtalan kiállító és program között. Lesznek fincsi kaják, karácsonyi desszertek és édességek, kézműves mittymüttyök, házilag készített szappanok és ékszerek, valamint mindenféle ajándéknak valók,...

korcsolyaA Fővárosi Önkormányzat a Budapest Európa Sportfővárosa 2019 program keretében ingyenes és kedvezményes korcsolyaoktatást, valamint kedvezményes korcsolyázási lehetőséget szervez a 2018/19-es téli szezonban, a Budapesti Sportszolgáltató Központ intézményében a Városligeti Műjégpályán. 

szikoraSzikora Róbert: a stílusteremtő, a kiapadhatatlan energia - és örömforrás 35 évvel ezelőtt született az R-GO és vele egy különleges zenei világ: a CSIKIDAM, mely maga lett az életöröm, a napfény, a ritmus. A zene, amit nem tudsz egyhelyben hallgatni, megmozdul a kezed, a lábad, a testedben áramlani kezd az energia, felderül a lelked, jókedvű leszel. 

  • 1
  • 2
  • 3

 

WERA adventi szerszám kalendárium, amivel a Mikulás is dolgozik!

wera mikulas.2


- 1000V-os szigetelt csavarhúzó és bit készlet tartalommal

- a kalendárium tartalmazza a szövet tartót is, melybe rendszerezhetők a szerszámok

- szigetelt csavarhúzótartó nyél

- PH, PZ és lapos szigetelt csavarhúzó penge

- bit tartó csavarhúzó nyél, gyorsváltós

- imbuszkulcs készlet

- tépőzáras fali tartó

- és egy WERA sörnyitó is!!

- bruttó karácsonyi ára: 17.850.- Ft

- Megrendelhető: jmc@termesz.hu

 

 wera csengo

Tekintse meg WERA
Karácsonyi szerszámajánlónkat is! ►►

wera ajanlo


TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

Tel: 06 / 23 414-640

www.termesz.hu

Tisztelt Partnereink!

 A Termesz Szerszámház ezúton is szeretné megköszönni Önnek, hogy a 2018. évben is partnerünk volt, és megtisztelte üzletünket vásárlásaival!

 Szeretnénk éppen ezért átnyújtani Önnek a meglepetés borítékunkat - akár a Karácsonyfa alá is -, mely tartalmaz egy egyszeri kedvezményes vásárlásra jogosító ajándékot Önnek, az alábbiak szerint.


2019. január 07-től, 2019. január 31-ig, minden

BETA termékre 15%-os kedvezményt

nyújtunk vásárlóinknak.


Az ajándékunk érvényes az üzletben elérhető termékekre, valamint a megrendelésekre is.

Töltse le, vagy printelje ki ezt az ajándék levelet, és kérjük, hozza magával a vásárlásakor.

 

Áldott, békés Karácsonyi Ünnepet, és sikerekben gazdag, Boldog Új évet kíván Önnek a TERMESZ SZERSZÁMHÁZ csapata!

 

Tekintse meg BETA katalógusainkat!

        

  

 


Az ajándékunk más márkára nem érvényes, kizárólag a BETA szerszámokra és munkavédelmi ruházatra. Készpénzre nem váltható és a megadott határidőn túl nem érvényesíthető.

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

Tel: 06 / 23 414-640

www.termesz.hu