2017. szeptember 23., szombat - Tekla

Szabadidő, életmód

tudomanyokÜnnepeld Te is a tudományokat, mérnökeinket és kutatóinkat a kontinens leginspirálóbb és legizgalmasabb STEM fesztiválján! A rendezvény célja, hogy felkeltsék, ösztönözzék és fenntartsák hazánk fiataljainak érdeklődését a műszaki, matematikai és természettudományok iránt.

kosarlabda12017-ben ismét megrendezésre kerül a Magyar kosárlabda nagyszabású szabadtéri eseménye a Magyar Kosárlabdázás Napja. Ebben az évben 2 jubileumot is ünneplünk, az egyik a Magyar Kosárlabdázok Országos Szövetségének 75. évfordulója, a másik az Adidas Streetball Challenge 25 éves évfordulója.

gyerek olvasAz Arany-emlékév egyik központi helyszíne a Petőfi Irodalmi Múzeum, ahol családi hétvégét tartanak szeptember 23-án és 24-én. A mostani hétvégén, azaz szeptember 23-án  szombaton és 24-én vasárnap négy helyszínen lehet majd válogatni a változatos programok közül.

maszas hegyisportReel Rock Boulder Jam falmászó verseny, szabadtéri Reel Rock filmvetítés, látványos sportbemutatók, vezetett túrák és kölyök kalandok – Mindez szeptember 23-24-én Galyatetőn, az ŐsziKÉK Hegyisport Fesztivál keretében! A programokon való részvétel – a falmászó verseny nevezési díjának kivételével – INGYENES!

sport senior

A Nyugdíjasok Országos Szövetségének Szeniormozgásnapja sajnos a rossz időjárás miatt elmarad vasárnap, szeptember 24-én, az új időpontot és új (fedett) helyszínt kommunikálni fogják, várhatóan október közepéig- tudta meg az Esemény Menedzser online magazin.

varosnezoseta2017. szeptember 14-23. között a Budapest több pontján performanszokkal és filmvetítésekkel, kóstolható kiállítással és könyvbemutatóval, a Pecha Kucha Night tematikus különkiadásával, Walk&Talk városi sétákkal és beszélgetésekkel készülnek a szervezők.

skanzen punkosdA szentendrei Skanzen alapításának 50. évfordulójához kapcsolódva olyan magyarországi tájházakat lát vendégül a múzeum szeptember 23-án, amelyek ugyancsak kerek születésnapot ünnepelnek. Az ország négyszáz tájháza közül tizenöt közösség mutatkozik be ezen a hagyományteremtő fesztiválon, amelynek fővédnöke dr. Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár.   

grilletelekAz 5. Tirpák Fesztivált Pálinkanapokkal kiegészítve rendezik meg szeptember 23-án és 24-én. A főszerepet idén is a Népi Ízek Találkozója kapja, de újra megtartják a Nyíregyházi Bogrács- és Grillbajnokságot is. A Retro Party sztárvendége pedig Dr. Alban lesz. A tavalyi fesztiválon 18 ezer adag étel fogyott, és a két nap alatt 25 ezer látogató volt jelen a Kossuth téren,

palinkaA Debreczeni ZAMAT Fesztivál 2017-ben hetedik alkalommal várja a finom ízek és a minőségi szórakozás kedvelőit a Nagyerdei Stadion északi rendezvényterén, illetve a HALL-ban. Idén szeptember 22-24. között kóstolhatják végig az érdeklődők Debrecen legismertebb éttermeinek gasztronómiai különlegességeit és az ország legízletesebb pálinkáit.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5