2017. november 24., péntek - Emma

Utazás, vendéglátás

mikulasvonat2017. december 2-6. között több kisvasútra is ellátogat a Mikulás. Lehetőleg minél többen gyertek el megint, mert szeretettel vár minden kedves gyermeket a Mikulás bácsi. Hogy hol és mikor lehet vele találkozni, azt a kisvasut.hu szerkesztői összegyűjtötték. Érdemes végigböngészni az országos program "menetrendjét", amely nég napon át várja a családokat. 

foto3Minden eddiginél jobb évet zárhat a magyar turizmus, akár a vendégéjszakák számát, akár az árbevételt tekintjük, azonban már most komoly gond van az ágazatban: szakmánként több ezer munkavállaló hiányzik. Ezt a helyzetet azonnal kezelni kell – mondta lapunknak Könnyid László, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke.

karacsony1Végre pár nap szabadság… Rohangálás és kapkodás... Egész napos sütés-főzés… Ugye nem csak ezek a gondolatok jutnak eszébe a karácsony szó hallatán? Ha mégis, akkor Önre ráfér valóban pár nap pihenés, hogy feltöltődjön, minden pillanatot kiélvezzen és nyugalomban, családja körében élhesse át újra a karácsony varázsát.

balaton telDecember első hétvégéjén Balatonlellén műjégpályával, karácsonyi vásárral, adventi gasztropiknikkel, vitorlásversennyel és szakmai programokkal indul a balatoni téli szezon - tájékoztatta a programok kommunikációs ügynöksége az MTI-t. Harmadik alkalommal rendezik meg immár a balatonlellei karácsonyi vásárt.

advent praga mav kicsiAdventkor vár Prága! A csupa bájjal, romantikával, különleges ételekkel és sörökkel büszkélkedő Prága óvárosát 1992-től az UNESCO Világörökség részeként tartják számon. A történelmi város fekvésének és patinás óvárosának köszönhetően Prága az egyik legkedveltebb közép-európai úti cél.

budapest hotel benczurIdén ősszel illetve télen is kihagyhatatlan programokkal, fesztiválokkal, előadásokkal várja Önt Budapest! Látogassa meg a fővárost, élvezze az évszakok színeit, a nyüzsgő életet, és szálljon meg Budapest szívében, a Liget kapujában! A csomag foglalható 2017. december 24-ig a szabad helyek függvényében.

karacsonyA Szépia Bio & Art Hotel**** a Főváros nyugati kapujában helyezkedik el a gyönyörű, festői szépségű Zsámbéki-Medence központjában Zsámbékon. Töltse családjával a szeretet ünnepét csendben, meghitt hangulatban. A szeretet ünnepét meghitt hangulatban töltheti szállodánkban családjával. Ha van kedvük, díszíthetnek fenyőfát, bejglivel és forró itallal készülünk.

abacus uj2Az Abacus Business & Wellness Hotel****+ a fővárostól mindössze 15 percnyi autóútra, Herceghalmon található. A modern stílusú, kültéri jakuzzikkal kiegészült 1600 m2-es wellness központtal rendelkező szálloda Szilveszterkor is különösen közkedvelt úticélja az utazni vágyóknak.

the tree cornersSzínes villamosok, babzsák fotelek, kényelmes függőszékek, otthonos légkört idéző családi asztal, becsületkasszás önkiszolgáló bár a recepción, ’cool’ hangulat ugyanakkor meglepő nyugalom a Palotanegyed közepén. Leginkább ezekkel a szavakkal jellemezhetjük a pár napja nyitott nyolcadik kerületi *** superior minősítésű The Three Corners Hotels Annát. 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5