2018. július 18., szerda - Frigyes

Utazás, vendéglátás

benczor1Magas színvonalon, és személyes törődéssel gondoskodunk arról, hogy jól érezze magát és felfedezze az izgalmas Budapest élménytárát. Lepje meg szeretteit egy tartalmas budapesti pihenéssel, és éljék át együtt a főváros különleges hangulatát! A csomag érvényes 2018. október 31-ig a rendelkezésre álló helyek függvényében.

furdozo luppatoA tikkasztó nyári melegben nincs is jobb annál, mint csobbanni egyet a hűsítő vízben, majd a parton pihenni egy lángos, főtt kukorica vagy jégkrém társaságában. Abban mind egyetérthetünk, hogy a forróságot csak víz mellett lehet elviselni, de arról már megoszlanak a vélemények, hogy kinek milyen az ideális fürdő.

csalad kidsoazisÚjabb két szálláshely kapta meg a KidsOasis családbarát védjegyét. Mindkét szállás különleges a maga nemében. A Szerethető Zöld Ház vendégház 3 szélforgós, a Várgesztesi Villapark pedig 4 szélforgós minősítést kapott. A Bakonyszücsben található Szerethető Zöld Ház az első olyan vendégház, amelyik megkapta a KidsOasis minősítést. Nevében minden benne van.

szepiakepA Szépia Bio & Art Hotel**** a Főváros nyugati kapujában helyezkedik el a gyönyörű, festői szépségű Zsámbéki-Medence központjában Zsámbékon. A térség első számú 4 csillagos wellness és konferencia szállodája. Számunkra az Ön kényelme, nyugodt kikapcsolódása a legfontosabb, személyzetünk kifogástalan udvariassággal szolgálja ki Vendégeinket.

nyar noszvajMiért bajlódna a nyári pihenés minden apró részletének megszervezésével, ha itt vagyunk Önnek mi, az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermekbarát wellness hotel csapata? Képzeljen el egy helyet, ahol nincs kiszolgáltatva az időjárás szeszélyének! Egy  fantasztikus szállodát, ahol akkor is ezernyi program közül választhat, ha odakint éppen az égi elemek küzdenek a földiekkel.

ovar csaladVegye igénybe a 3 napos FUTURA csomagunkat, és mi megajándékozzuk az egész családot egy belépőjeggyel a 300 éves magtár falai között működő interaktív élményközpontba! Ne csak a fürdőzés, a wellness élményével gazdagodjon városunkban, hanem játszva ismerkedjenek a Föld elemeivel.

balaton1Eggyel több balatoni strand nyerte el idén a magas szolgáltatási színvonalat elismerő Kékhullám zászlót, mint tavaly. Balassa Balázs, a Balatoni Szövetség elnöke pénteken Balatongyörökön, a díjátadó ünnepségen elmondta, hogy egyértelműen sokat fejlődtek a balatoni strandok.

vakacio1Többmilliós kórházi költségek, ellopott poggyászok – nem mindegy, milyen utasbiztosítást kötünk az ügyfeleknek. Az Európai Utazási Biztosító (EUB) tapasztalatai alapján, nyáron a legtöbb káresetet a tengerparti üdülőhelyekről jelentik be, így a hazai ügyfelek elsősorban Görögországból, Horvátországból, Bulgáriából és Egyiptomból hívják az EUB-Assistance-ot.

abacus wellness1Töltődjön fel családjával luxus körülmények között a nyári szünetben is a Budapesttől mindössze 20 percnyi autóútra található Herceghalmon, ahol a teljes ellátást tartalmazó nyári csomag keretén belül ínycsiklandozó ételekkel, bor bekészítéssel, 20%-os italkedvezménnyel, korlátlan wellness használattal, gyerekprogramokkal várjuk Kedves Vendégeinket!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!