2018. május 23., szerda - Dezső

Utazás, vendéglátás

vakacio2A Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetsége (MABIASZ) a 2018-as visegrádi konferenciáján, ünnepélyes keretek között osztotta ki a Magyar Biztosítási Terméknagydíjat „utasbiztosítás” kategóriában. Az Európai Utazási Biztosító (EUB) ezüstérmes lett - írja a cég közleménye.

mosonmagyarovarA háromcsillagos Thermal Hotel Mosonmagyaróvár***Superior csupán 50 méterre helyezkedik el a BIO FLEXUM termálfürdő bejáratától 44 kétágyas szobával, 2 összenyitható családi szobával, illetve 1 apartmannal várja kedves vendégeit családias hangulattal és vendégszeretettel, csupán pár lépésnyire a macskaköves belvárostól.

balatonVártámadással, palacsintafesztivállal és Füred Kapitány kincsvadászatával nyitják a balatoni szezont.137 szálláshely, 89 vendéglátóegység és 15 pincészet csatlakozott ahhoz a kampányhoz, amelynek célja, hogy megmutassák, a Balatonra nem csak nyáron érdemes utazni.

benczor1Magas színvonalon, és személyes törődéssel gondoskodunk arról, hogy jól érezze magát és felfedezze az izgalmas Budapest élménytárát. Lepje meg szeretteit egy tartalmas budapesti pihenéssel, és éljék át együtt a főváros különleges hangulatát! A csomag érvényes 2018. október 31-ig a rendelkezésre álló helyek függvényében.

apaÉppen hogy elmúlt az Anyák Napja, a nap mikor fejet hajtunk a szülés csodája, az anyai odaadás előtt. Minden évben egy nap külön csak az övék, de mi nem felejtjük az édesapákat sem! Bár nem ő rendezi be a szobákat, de ő legózik órákat a szőnyegen a gyerkőcökkel, még anyu éppen lazít egyet.

konyha benczurJó helyen jár. A gazdag étel-ital kínálatban mindenki megtalálhatja a kedvére való fogást, a magyaros specialitásokat éppúgy, mint a vegetáriánus vagy a korszerű táplálkozásnak megfelelő reformételeket, hiszen választékunkkal különös figyelmet fordítunk az egészséges táplálkozásra.

sorRácz Nikolett, a Pomo D'oro söröző pultosa nyerte el a kitüntető első helyezést a Dreher Minőségi Csapolt Sör Program keretében megszervezett csapolóversenyen. A Dreher Sörgyárak Főzőházában első alkalommal tartott megmérettetésen ezúttal összesen tíz vendéglátóhely munkatársai mérkőztek meg abból a megközelítőleg 50-ből, amelyek eddig részt vettek a minőségi sörözők képzésében.

fourpointsbysheratonkecsekemet5. születésnapját ünnepelte a Four Points by Sheraton Kecskemét hotel, amely a Tripadvisor szerint a top 25 magyar szálloda egyike. 2013. május 6.-án nyitott meg a KÉSZ Csoport szállodája, a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont. Az elmúlt öt évben számos szakmai elismeréssel díjazták a hotel munkáját.

eves gyerekIdén tavasszal újra elindult az országjáró Street Food Konvoj, hogy minél több vidéki városba elvigye a minőségi utcai gyorsételeket. A csapat szeptemberig 14 városba látogat majd el, Soprontól Pécsen át Nyíregyházáig szinte minden megyét érintve. A street food-ok mellett a programot idén 8 helyen utcaművészek is színesítik, akiknek pénzdíjas versenyt hirdettek a szervezők.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5