2017. szeptember 21., csütörtök - Máté

Utazás, vendéglátás

turistaA múlt héten közzétett tervezet szerint Budapestet "prémium" európai fővárosként hirdetnék. A turizmusfejlesztési stratégia szerint egy új márkaként, "Grand Budapestként" megy majd a nemzetközi piacra a főváros – hívta fel a fgyelmet a Napi.hu. A kormány honlapján a múlt héten tették közzé a 2030-ig szóló Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégiát.

thermalvisegradA negyedik A HÓNAP HOTELE díj átadásával megvan AZ ÉV HOTELE közönségdíjért versenybe szálló hotelek fele. A közönségszavazáson az RTL Klub-on és a Facebookon a nézők szavazzák meg hónapról hónapra az egyes magyarországi régiók legjobb szállodáit, amelyek közül kerül majd ki végül AZ ÉV HOTELE.

sajtforradalomMagyarországon sajtforradalom zajlik és egyre népszerűbbek a termékek - állapították meg az I. Sajtakadémia konferencián, amelyet Gyöngyösön, az Eszterházy Károly Egyetem campusán tartottak. A hagyományteremtő szándékkal összehívott találkozón, közel kétszáz vendéget regisztrálhattak a szervezők.

vakacio1A régió több országa után hazánkban is elérhetővé tesz utazási termékeket a diszkontlánc. A turisztikai szolgáltatásokat az osztrák Eurotours International biztosítja a vásárlók számára, a magyarországi részleget Andreas Hamorszky vezeti. Az ALDI Dél, amelyhez az ALDI Magyarország is tartozik, több országban is kínál turisztikai termékeket ügyfelei számára.

budapest hotel benczurIdén is kihagyhatatlan programokkal, előadásokkal várja Önt Budapest! Töltsön el két éjszakát a Benczúr Hotelben és a tavaszi-nyári napokon is frissüljön fel a Széchenyi Fürdő gyógyvizében! Látogassa meg a fővárost, élvezze az indián nyár és az ősz színeit, a nyüzsgő életet! A csomag foglalható 2017.  október 31-ig a szabad helyek függvényében.

szepia oszA Szépia Bio & Art Hotel**** a Főváros nyugati kapujában helyezkedik el Zsámbékon. A térség első számú 4 csillagos wellness és konferencia szállodája. Számunkra az Ön kényelme, nyugodt kikapcsolódása a legfontosabb, személyzetünk azon fáradozik a nap 24 órájában, hogy kifogástalan udvariassággal szolgálja ki Vendégeinket.

Harmadik alkalommal versengtek egymással a hazai fürdők. A három nyertes között egy duplázó és egy nagy meglepetés is van. Az Év Fürdője a hazai fürdők legnagyobb versenye. A közönségszavazáson 2017. június 1. és augusztus. 31 között, három kategóriában közel 200 fürdő mérettette meg magát.

szallodaszobaSoha annyi bel- és külföldi vendég nem szállt meg magyarországi szálláshelyeken, mint 2017 első felében. Budapesten egy időben zajlott a vizes vb és a Forma1-es futam, így ezekben a napokban a 95 százalék feletti szállodai szobakihasználtság sem volt ritka, de a rangos eseményektől függetlenül is nagyon erős a szállodák iránti kereslet.

fagyiA divany.hu ajánlott 9 jó fagyizót, majd megkérte az olvasókat, mondjatok egy tizediket. Körülbelül 40 levél futott be szinte azonnal és annyi remek tipp, hogy meg is osztották azonnal a legjobbnak tűnő helyeket!  A szerkesztőség jelezte, egyelőre nem jártak ezekben a fagyizókban, de bíznak benne, hogy az olvasók nem akarnak rosszat a többi olvasónak.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5