2017. május 23., kedd - Dezső

Utazás, vendéglátás

hardrock hotel 2A pesti bulinegyed közepén nyílik meg a régió első Hard Rock hotelje. A seminole indiánok által birtokolt világcég egy 133 szobás, négycsillagos szállodát avat várhatóan 2019 elején. Berlinnel, Londonnal és Máltával  szinte egy időben nyitja meg kapuit a budapesti Hard Rock Hotel - értesült az Esemény Menedzser.

abacusterasz1Töltődjön fel családjával a pünkösdi hosszú hétvége alkalmával luxus körülmények között Herceghalmon, ahol most kulináris élményekkel, wellness és animációs programokkal, várjuk kedves Vendégeinket!

szallodaszobaSorra érkeznek a szurkolói foglalások a júliusi vizes vb idejére a fővárosi szállodákba, az átlagos főszezoni árakhoz képest 25-30 százalékkal lesznek drágábbak a hotelek - írja a napi.hu.  Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének általános alelnöke szerint a városlátogatások szezonjában nagyon kedvezően alakulhat majd a budapesti vendégforgalom.

piknik1Végre itt az igazi tavasz, amikor szinte minden percünket, amit csak lehet, kint töltenénk a természetben. Ha nem vagy olyan szerencsés, hogy van saját kerted, az erkélyed pedig már nem elég, akkor érdemes elmenned egyet piknikezni a családdal, a barátokkal. Javaslunk néhány ismertebb és nyugodtabb helyet a fővárosban, ahová érdemes egy ilyen programot szervezned.

szepiakep A Szépia Bio & Art Hotel**** a Főváros nyugati kapujában helyezkedik el a gyönyörű, festői szépségű Zsámbéki-Medence központjában Zsámbékon. A térség első számú 4 csillagos wellness és konferencia szállodája. Szeretettel várjuk Vendégeinket a hosszú hétvégén! Pihenjen szállodánkban családjával Pünkösdkor!

siofok cropAdott egy hetvenes évekbeli épület egy félig kész új szárnnyal, mellette egy szállodával, amivel össze kellene kötni - úgy, hogy az elkészült épület egyben magasabb, négy csillagos színvonalra pozícionálja a hotelt. Peschka Alfréd, Csernik Tamás és Egervári Tímea csapata a megváltozott építtetői igényeket az adottságok jobb kihasználásával teljesítette.

hertelendyElindult egy újabb szezon a Hertelendy Kastély életében.  Alkalmazkodva az új stratégiai irányhoz terveztük meg az idei nyári időszakot is.  Hogy ne csak a zártkörű rendezvényeké legyen a főszerep, előre kijelöltünk fix időszakokat, amikor a Kastély nem csoportokat, hanem párokat, családokat fogad.

szaunaSzállodánk Pécs zöldövezetében, csendes városra néző utcácskában, a belvárostól alig 20 percnyi sétára várja Önt. Kényeztető wellness és GIGI kozmetikai szolgáltatásaink, nyugtató masszázsaink, frissítő sport lehetőségeink, mind-mind azt segítik elő, hogy Vendégeink nálunk nyugalmat találjanak, kikapcsoljanak és a város zaja elől elbújva élvezzék, pécsi pihenésüket.

punkosdi rozsaA Benczúr Hotel Budapest központi helye, a Városliget kapujában fekvő, csendes, családias szálloda. Magas színvonalon, és személyes törődéssel gondoskodunk arról, hogy jól érezze Magát és felfedezze az izgalmas Budapest klasszikus vagy trendi élménytárát. Szállás-, rendezvény- és gasztronómiai ajánlataink között Önnek is kínálunk vonzót!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5