2024. április 28., vasárnap - Valéria

Turizmus

Az Ibis & Tribe Budapest Stadium megnyitásával a Tribe hotelmárka bemutatkozik Magyarországon

630

Az Accor egyik leggyorsabban növekvő európai hotelmárkája, a TRIBE megnyitja első szállodájának kapuit Budapesten. Az újonnan épült, az ibis márkával közös dual-branded szálloda a Libertyben, a WING egyedülálló többfunkciós projektjében kap helyet. Az ibis & TRIBE Budapest Stadium 332 szállodai szobát (a két márka között egyenlő arányban megosztva), különböző F&B (’food & beverage’) szolgáltatásokat, illetve konferencia- és fitneszlétesítményekkel felszerelt komplexumot kínál.

Az Accor, a világ vezető vendéglátóipari csoportja és a WING, Közép-Európa vezető ingatlanfejlesztő és befektetési csoportja között létrejött menedzsment-megállapodás értelmében a dual-branded – TRIBE és ibis – szálloda tulajdonosa a WING, üzemeltetője pedig az Accor.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy ezt az egyedülálló márkát Közép- és Kelet-Európa egyik kulcsfontosságú piacán is bevezethetjük. A TRIBE modern és városi életmódmárka, amely egyedi koncepciókkal és élményekkel a helyben élőket és az utazókat is megszólítja. Hiszünk abban, hogy a WING és az Accor együttműködésének köszönhetően az új ingatlan nem csupán szálloda lesz, hanem olyan budapesti desztináció, ahol a vendégek vadonatúj vendéglátási élményt tapasztalhatnak meg" – mondta Pauline Oster, az Accor alelnöke, TRIBE Európa és Észak-Afrika.

„A WING Magyarország egyik vezető ingatlanpiaci cégeként elkötelezett a hosszú távon is értéket teremtő, magas építészeti minőséget képviselő projektek megvalósítása mellett. Épületei új funkciókkal, emberközpontú, élhető és inspiráló terekkel gazdagítják a felhasználókat, tágabb értelemben a környezetet és a közösségeket is. A Liberty nemzetközi színvonalú vegyesfunkciós fejlesztés, amelyben a legmagasabb minőségben egy dual-branded szálloda is megvalósult. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a belváros között félúton elhelyezkedő, a TRIBE és ibis márkákat magába foglaló Budapest Stadium Hotel a Ferencvárosban, a Groupama Aréna, az MVM Dome, a Nemzeti Atlétikai Központ, a Művészetek Palotája és a Nemzeti Színház közvetlen közelében található, és a három- és négycsillagos szálláshelyek iránt érdeklődők számára létesült. Nagy örömünkre szolgál, hogy tovább bővíthetjük az Accorral való sikeres együttműködésünket, a reptéri ibis Styles és a TRIBE Hotel Budapest Airport mellett. Eddig összesen több mint 1000 szállodai szoba került átadásra vagy áll fejlesztés alatt a WING Hotel üzletága által. Nagyon büszkék vagyunk, hogy most pedig megnyithatjuk az ország első TRIBE hotelét” – mondta Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója.

A szálloda egyben a TRIBE premierje is a magyar piacon. 166 szobája maximális kényelmet és a legmodernebb technológiákat ötvözi. Koncepciójának megfelelően az alsó szinten pezsgő közösségi terek találhatók, a középpontban hangulatos lobbyval és üzleti sarokként is funkcionáló társalgóval. A szálloda emellett egész nap nyitva tartó à la carte étteremmel, fitneszteremmel, mélygarázzsal és akadálymentesített szobákkal várja a vendégeket. Konferenciaközpontja 200 fő befogadására alkalmas, négy különálló részre osztható, multifunkcionális rendezvényteremmel elérhető. Tavasszal pedig Sky Bar is nyílik az épület tetején.

A TRIBE az Accor egyik leggyorsabban növekvő európai márkája, amely átalakítja a hagyományos szállodai élményt, és lehetővé teszi a vendégei számára, hogy kortárs terekben éljenek, dolgozzanak és játsszanak. A TRIBE a nemzetközi stílustrendeket és energiát művészi módon kialakított terek és szolgáltatások segítségével juttatja el a helyiekhez is. Minden a mix & matchről szól: a TRIBE kilép a megszokott keretek közül, hogy csúcsminőségű élményt nyújtson méltányos áron. A TRIBE 4 csillagos, középkategóriás szállodáit – élettel teli, stílusos és funkcionális tereikkel – élénknek és ambiciózusnak tervezték. A modern utazók számára tervezett márka minden alkalommal újradefiniálja a kifinomult designt. A TRIBE-ot az határozza meg, hogyan szeretnének az emberek élni és utazni, és arra összpontosít, ami igazán számít: intelligens, funkcionális, design-orientált szállodák, amelyek mindent megadnak vendégeinknek, amire szükségük van, és semmi olyat, amire nincs.

Az új hotelek Budapest IX. kerületében, a Könyves Kálmán körút és az Albert Flórián út kereszteződésében, a Liberty projekt déli szárnyában, közvetlenül a Groupama Aréna és a Telekom székház mellett helyezkednek el. A Liberty modern, energiahatékony, dinamikus homlokzatú épület, mely elhelyezkedésével és elérhető szolgáltatásaival is a magas színvonalat és fenntarthatóságot képviseli. Az egyedülálló projektet a legújabb környezetvédelmi, fenntarthatósági és munkavédelmi előírásoknak megfelelően tervezték, a BREEAM Excellent és az Access4you Gold minősítésekkel összhangban. Az épület A+ kategóriás irodaterei, szállodái és kereskedelmi egységei minden felhasználója kényelmét és praktikus igényeit kiszolgálják. Elhelyezkedése révén kiváló közlekedési kapcsolatokkal – M3-as metró, 1-es villamos, vonat és távolsági busz – rendelkezik. A szállodák 15 percnyire vannak a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől, az autópályákhoz pedig az M5 bevezető út biztosít közeli kapcsolatot.


A TRIBE-ról

A TRIBE hotelek merész új energiát hoznak a világ különböző pontjaira Perth-től Párizsig. A TRIBE 2017-ben született meg Ausztráliában, Mark és Melissa Peters víziójaként, azzal a tudással, hogy manapság sok utazó vágyik megfizethető árú designhotelekre. A TRIBE-t az határozza meg, hogyan szeretnének az emberek élni és utazni, és arra összpontosít, ami igazán számít: intelligens, funkcionális, design-orientált szállodák, amelyek mindent megadnak vendégeinknek, amire szükségük van, és semmi olyat, amire nincs. A TRIBE a következő öt évben világszerte 50 szállodát tervez nyitni, köztük zászlóshajó-hoteleket Amszterdamban, Milánóban, Manchesterben, Aucklandben és Bangkokban. A TRIBE az Accor, a világ vezető vendéglátóipari csoportjának része, amely több mint 5500 szállodával rendelkezik több mint 110 országban. Emellett az ALL - Accor Live Limitless - életmód hűségprogram résztvevő márkája, amely kedvezmények, szolgáltatások és élmények széles választékához biztosít hozzáférést.

I Forrás: Wing/Üzleti Hírszerzés

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

Április hónap MILWAUKEE gépe!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

Szegeden rendezik a Hőlégballon Világbajnokságot

Szegeden rendezik a Hőlégballon Világbajnokságot

More details
Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

More details
Hungária koncert - Most vagy soha, 2024. június 1.

Hungária koncert - Most vagy soha, 2024. június 1.

More details
Hokitavasz, 2024. május 7.

Hokitavasz, 2024. május 7.

More details
Lord of the Dance, 2024. május 24.

Lord of the Dance, 2024. május 24.

More details
Smart Sport Expo és Fitness Fesztivál, 2024. június 2.

Smart Sport Expo és Fitness Fesztivál, 2024. június 2.

More details
Szoboszlai Live - interaktív talkshow, 2024. május 30.

Szoboszlai Live - interaktív talkshow, 2024. május 30.

More details
40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság, 2024. május 22-26.

40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság, 2024. május 22-26.

More details
A 7 oktávos világsztár Magyarországon, 2024. május 4.

A 7 oktávos világsztár Magyarországon, 2024. május 4.

More details