2019. augusztus 20., kedd - István

Le a nyomtatási költséggel! Spóroljon időt, pénzt – vagy mindkettőt!

team spirit 170Kit ne érdekelne egy olyan lehetőség, amellyel pénzt spórolhat? Hiszen a költséghatékonyság az egyik legnagyobb segítség manapság egy cég vagy magánszemély életében. Például, ha odafigyelünk a nyomtatásra, máris jelentős összeg marad a zsebünkben. Jelen témánk, amely a nyomtatással foglalkozik, egyben remek lehetőség arra, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba ezen a fontos területen!

Kutatásunk során a gazdasagosnyomtato.hu webáruház üzemeltetőjének szakmai segítségét vettük igénybe. Ők ugyanis napi szinten vállalják a vásárlókat leginkább érdeklő kérdések megválaszolását, amelyből a leglényegesebb pont a gazdaságosság dilemmája. Szakértelmükről az egyik legegyértelműbb visszajelzés, hogy a megelégedettségi mutatójuk az eladási visszajelzések és garancia-ügyintézések alapján közel 100%-os az elmúlt 6 év alatt.  

Hogyan vásároljunk költséghatékony nyomtatót?

A költséghatékonyság megállapításához minden esetben az adott igényeket és szükségleteket kell szem előtt tartani. Nem várható el, hogy mindenki fel tudja mérni, hol van a nyomtatási igénye és a valódi gazdaságosság közös nevezője. Ezért érdemes olyan kereskedőhöz fordulni, aki a vásárló fejével is tud gondolkodni, és nem csak eladni akar.

frog 1339892 1920

A lézernyomtató valóban olcsóbban nyomtat?

Ez a legalapvetőbb tévhit a tintasugaras nyomtatók és a lézeres nyomtatók költséghatékonyságával kapcsolatban. Már évek óta forgalomban vannak olyan tintasugaras nyomtatók, melyek sokkal gazdaságosabban üzemeltethetők, mint lézeres társaik. A téves megítélés oka a nem körültekintő módon elvégzett összköltség meghatározása oldalankénti nyomtatás esetén. Sokan azért nem veszik figyelembe a rejtett költségeket, mert sajnos nincs is tudomásuk azokról.

Fontos szempont például:

– üzemben felvett áram mennyisége

– az üzemen kívüli áramfelvétel

– az átlag 10 ezer oldalankénti dobegység kényszerű cseréje (lézeres nyomtató esetén)

– kellékanyagok ára és kapacitása

Jó tudni, hogy egy mai korszerű tintasugaras nyomtató kevesebb, mint tizedannyi áramfelvétellel dolgozik, mint egy átlagos lézernyomtató (nem ipari). A lézernyomtató átlagosan 400W-ot fogyaszt nyomtatás alatt, továbbá a melegen tartás is 250W körül alakul, de még készenléti állapotban is 25-30W körül fogyaszt. Ezzel szemben egy mai korszerű tintasugaras nyomtató, vagy multifunkciós nyomtató  20-25W/óra áramot fogyaszt nyomtatás során és minden egyéb köztes állásidőben 0,2W-ot. Ez pedig nem kis különbség!

További rejtett költség az előbb említett dobegység cseréje, mely a köré épülő kopó alkatrészek cseréjét is maga után vonja. Átlagosan 10-50 ezer oldal nyomtatása után ezzel plusz nyomtatási költség realizálódik. Talán szemléletesebb, ha úgy fogalmazunk: átlagosan +1 Ft többletköltséggel lehet számolni oldalanként, azaz 10 ezer oldal + 10 ezer forint kiadással jár. Ezzel szemben az üzleti tintasugaras nyomtatóhoz valóban csak a festékanyagot szükséges megvásárolni, nincsenek egyéb rejtett költségek.

team spirit 207319 1920

Ha Ön jelenleg belépőkategóriás vagy középkategóriás lézernyomtatót használ gyári kellékanyaggal a megbízható üzemeltetés érdekében, szinte biztos, hogy van olyan üzleti tintasugaras nyomtató vagy üzleti multifunkciós nyomtató, amellyel lényegesen olcsóbbá tehető a nyomtatása. Fontos megjegyezni, hogy a készülékek megbízható működését befolyásolhatja az utángyártott kellékanyag. Ha Ön utángyártott kellékanyagot használ, biztosan találkozott már a csíkos, foltos, halvány, fakó nyomtatással. Sokkal kellemesebb látványt nyújt egy nyomtatott szerződés vagy számla, ha a nyomtatás is tökéletes.

Viszont a tintasugaras nyomtató beszárad?!

A gazdasagosnyomtato.hu által forgalmazott innovatív nyomtatótechnológiájú, piacvezető cégek termékei, köztük az EPSON tintasugaras nyomtatói és multifunkciós nyomtatói esetén ettől sem kell félni. A beszáradás szinte lehetetlen a nyomtató saját kellékanyagainak használata mellett, melyet új festékszóró rendszer és újgenerációs festékanyagok fejlesztésével érték el. Az EPSON például termékeinek rendeltetésszerű üzemeltetése mellett külön garanciát vállal beszáradás ellen.

Hamis spórolás kontra valóság

Egy termék népszerűségét groteszk módon a hamisítás jelzi! A legtöbb esetben sajnos az először olcsóbbnak tűnő utángyártott vagy újratöltött kellékanyagokkal egyáltalán nem spórolunk. Érthető módon ugyanis a legtöbb nyomtató gyártója saját kellékanyagát (a vevők és a termék élettartalma érdekében) védelem alatt tartja, így ugyanaz a festék máshol nem beszerezhető. Ebből következik, hogy az „utángyártott”, vagy hamisított nyomtató-kellékanyagoknál a minőség messze elmarad a gyáritól. Ráadásul ezek a nem kompatibilis kellékanyagok a készülék meghibásodását okozhatják. Kevesen tudják, de a javítási költség legtöbbször megközelíti egy új készülék árát. Ilyen esetben a meghibásodást a felhasználó okozta, így a garancia érvényét veszti! Mint megtudtuk, egyre több az olyan tintasugaras nyomtató, amely az eredeti kellékanyagok használatával is versenyképes az utángyártott kellékanyagok nyomtatási költségeivel szemben. Minőség tekintetében egyértelműen a gyári kellékanyagok jobbak, tehát érdemes inkább ezeket választani.

Milyen megoldásokat javasol a gazdasagosnyomtato.hu?

Itt segítségül megtalálhatók a legáltalánosabban ajánlott korszerű készülékek:

– fekete-fehér nyomtatáshoz: M5799
– színes nyomtatáshoz: C5790

Ha további kérdése van vagy bizonytalan, kérjen díjmentes segítséget ITT!

men 1979261 1920

Későbbiekben bemutatjuk, hogy a gazdasagosnyomtato.hu csapata nemcsak a nyomtatásban, hanem a dokumentumkezelés, rendszergazdai szolgáltatások és online pénztárgépek területén is kiváló partnernek bizonyulhat!

  • 1
  • 2
  • 3

STANLEY Fatmax mérőszalagok!

 Az ívelt acélszalagot a Stanley vezette be, mely a szalag támaszték nélküli megtartását tette lehetővé a felhasználóknak. Ez igen hasznosnak bizonyult, hiszen, ha egyedül, vagy egy kézzel kell mérni, például egy tetőn, vagy nagy távolságra, akkor a szalag nem törik meg, és támaszték nélkül is megáll. A Stanley mérőszalagok nem csak, hogy nem törnek meg, de típusonként még Mylar bevonattal is el vannak látva annak érdekében, hogy tízszeres élettartamot és kopásállóságot biztosítsanak. A top kategóriás mérőszalagok ezen felül, a szalag első 15 centiméterén termoplasztikus védelemmel ellátottak, ami egy BladeArmor bevonatot jelent.

STANLEY szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

Az alábbiakban bemutatott STANLEY Fatmax modellek augusztus hónapban 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg azon Esemény Menedzser olvasók számára, akik az alábbi kedvezmény kupont letöltik és bemutatják üzletünkben.
 

STANLEY Fatmax Premium mérőszalag

STANLEY szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- prémium mérőszalag
- 4 méterre kitartható
- AirLock kioldózár
- Bladearmor bevonat
- Tru Zero végzáró kampó a pontos belső és külső mérésekhez
- külső behatásoknak ellenálló ABS ház
- 5 m nettó ár: 8.022.- Ft+áfa
- 8m nettó ár: 9.489.- Ft+áfa
- 10m nettó ár: 10.942.- Ft+áfa
- rendelési kód: XTHTO-3600
- rendelhető: [email protected]

 

STANLEY szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

 

STANLEY Fatmax AutoLock mérőszalag

STANLEY szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- szabadalmazott, buktató-záró mechanizmus
- biztonságos kampó tároló
- 3,3 méterig kitartha szalag
- mágneses és XL méretű cserélhető végzáró kampót tartalmaz
- masszív, két komponensű ház
- extra szalagvédelem az első 80 mm-en
- 5mx32mm
- rendelési kód: XTHTO-3600
- XTHTO-33671U
- nettó ára: 6.371.- Ft+áfa
- rendelhető: [email protected]    
 

STANLEY szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

  

STANLEY Fatmax Mágneses mérőszalag

STANLEY szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- extra pontosságot biztosító mágneses mérőszalag
- 100%-os precizitás a szabadalmazott mágnes elheéyezésnek köszönhetően
- Multi catch bégzáró kampó
- Mylar bevonat
- BladeArmor megerősített védelem
- jól olvasható 32mm széles szalag
- 3 szegecses végzáró
- rendelési kód: XTHTO-3600
- FMHTO-33864U
- nettó ára: 4.954.- Ft+áfa
- rendelhető:
[email protected]

STANLEY szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

 
  
Minden kedves Esemény Menedzser olvasó, aki az alábbi kupont letölti, 10% kedvezményben részesül a TERMESZ Szerszámszaküzletben, STANLEY mérőszalag vásárlása esetén. *

STANLEY szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban 

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640 
e-mail: 
[email protected]
web: 
www.termesz.hu

 
*Az akció 2019. augusztus 30-ig történő vásárlás esetén érvényes, a fentiekben megadott Stanley mérőszalagok vásárlásakor, vagy megrendelésekor. Az akcióban érvényesíthető 10%-os kedvezmény kizárólag a kupon bemutatásával együtt vehető igénybe. Az akció ezt követően, azaz 2019. augusztus 30-án 16.00-kor érvényét veszíti!

 STANLEY kéziszerszám akció!
 

 Az alábbiakban bemutatott STANLEY kéziszerszám modellek augusztus hónapban akár 27% kedvezménnyel vásárolhatók meg azon Esemény Menedzser olvasók számára, akik a cikkünk végén található kedvezmény kupont letöltik és bemutatják üzletünkben.

STANLEY szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

www.termesz.hu

STANLEY állítható emelőbak pár

STANLEY szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- rendelési kódszám: STMT81255-1

- nettó lista ára: 10.259.- Ft+áfa

- kedvezményes nettó ár: 205.- Ft+áfa

- kedvezmény mértéke: 10%

- rendelhető: [email protected]

STANLEY szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

STANLEY hidraulikus emelő, 2 tonnás

STANLEY szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- rendelési kódszám: STMT81251-1

- nettó lista ára: 23.379.- Ft+áfa

- kedvezményes nettó ár: 127.- Ft+áfa

- kedvezmény mértéke: 18%

- rendelhető: [email protected]

STANLEY szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

STANLEY Antivibe léckalapács

 STANLEY szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- rendelési kódszám: 1-51-937

- nettó lista ára: 13.457 Ft+áfa

- kedvezményes nettó ár: 363.- Ft+áfa

- kedvezmény mértéke: 16%

- rendelhető: [email protected]

STANLEY szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

 

STANLEY behúzható pengéjű tapétavágó kés

STANLEY szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- rendelési kódszám: FMHT10370-0

- nettó lista ára: 4.954.- Ft+áfa

- kedvezményes nettó ár: 459.- Ft+áfa

- kedvezmény mértéke: 6%

- rendelhető: [email protected]

- STANLEY általános véső/vágó kés

- rendelési kódszám: FMHT16693-0

- nettó lista ára: 3.182.- Ft+áfa

- kedvezményes nettó ár: 452.- Ft+áfa

- kedvezmény mértéke: 23%

- rendelhető: [email protected]

STANLEY szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

STANLEY FatMax Sarokcsiszoló 125mm, 850W

STANLEY szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- rendelési kódszám: FMEG220

- nettó lista ára: 14.953.- Ft+áfa

- kedvezményes nettó ár: 803.- Ft+áfa

- kedvezmény mértéke: 21%

- rendelhető: [email protected]

STANLEY szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

STANLEY kombinált fogó 180 mm-es

STANLEY szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

rendelési kódszám: 0-89-867

nettó lista ára: 3.891.- Ft+áfa

kedvezményes nettó ár: 828.- Ft+áfa

kedvezmény mértéke: 21%

rendelhető: [email protected]

 

STANLEY szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

 

Minden kedves Eseménymenedzser olvasó, aki az alábbi kupont letölti, 10% kedvezményben részesül a TERMESZ Szerszámszaküzletben, STANLEY kéziszerszámok vásárlása esetén. *

 
STANLEY szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640 
e-mail: 
[email protected]
web: 
www.termesz.hu

 

*Az akció 2019. augusztus 30-ig történő vásárlás esetén érvényes, a fentiekben megadott Stanley kéziszerszámok vásárlásakor, vagy megrendelésekor. Az akcióban érvényesíthető kedvezmény kizárólag a kupon bemutatásával együtt vehető igénybe. Az akció ezt követően, azaz 2019. augusztus 30-án 16.00-kor érvényét veszíti!

Az ideális "nyomtató munkatárs"


 

A gondtalanság biztosítékai

nyomtatojoTeljesítménykényszer alatt lévő irodai környezetekben a legkisebb fennakadás vagy probléma nagy feszültséget tud gerjeszteni...
 


Nyomtatót béreljek vagy vásároljak?

gazdnyomt2 170A világ legsikeresebb cégei közül a lakáskiadással foglalkozó Airbnb-nek nincsen ingatlantulajdona, a világ legsikeresebb médiafelület...

epsonEgyszerű, megbízható nyomtatóra van egy szakmai ajánlatunk az ön számára. Olcsón és kifogástalanul nyomtat.


 Egy éve verhetetlen a sebességben

epsonuj2Nyomtatott már olyan gyorsan 100 oldalt, hogy egy instant kávét nem tudott a meleg vízben elkeverni? Vigyázzon, ha...