2019. május 25., szombat - Orbán

Le a nyomtatási költséggel! Spóroljon időt, pénzt – vagy mindkettőt!

team spirit 170Kit ne érdekelne egy olyan lehetőség, amellyel pénzt spórolhat? Hiszen a költséghatékonyság az egyik legnagyobb segítség manapság egy cég vagy magánszemély életében. Például, ha odafigyelünk a nyomtatásra, máris jelentős összeg marad a zsebünkben. Jelen témánk, amely a nyomtatással foglalkozik, egyben remek lehetőség arra, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba ezen a fontos területen!

Kutatásunk során a gazdasagosnyomtato.hu webáruház üzemeltetőjének szakmai segítségét vettük igénybe. Ők ugyanis napi szinten vállalják a vásárlókat leginkább érdeklő kérdések megválaszolását, amelyből a leglényegesebb pont a gazdaságosság dilemmája. Szakértelmükről az egyik legegyértelműbb visszajelzés, hogy a megelégedettségi mutatójuk az eladási visszajelzések és garancia-ügyintézések alapján közel 100%-os az elmúlt 6 év alatt.  

Hogyan vásároljunk költséghatékony nyomtatót?

A költséghatékonyság megállapításához minden esetben az adott igényeket és szükségleteket kell szem előtt tartani. Nem várható el, hogy mindenki fel tudja mérni, hol van a nyomtatási igénye és a valódi gazdaságosság közös nevezője. Ezért érdemes olyan kereskedőhöz fordulni, aki a vásárló fejével is tud gondolkodni, és nem csak eladni akar.

frog 1339892 1920

A lézernyomtató valóban olcsóbban nyomtat?

Ez a legalapvetőbb tévhit a tintasugaras nyomtatók és a lézeres nyomtatók költséghatékonyságával kapcsolatban. Már évek óta forgalomban vannak olyan tintasugaras nyomtatók, melyek sokkal gazdaságosabban üzemeltethetők, mint lézeres társaik. A téves megítélés oka a nem körültekintő módon elvégzett összköltség meghatározása oldalankénti nyomtatás esetén. Sokan azért nem veszik figyelembe a rejtett költségeket, mert sajnos nincs is tudomásuk azokról.

Fontos szempont például:

– üzemben felvett áram mennyisége

– az üzemen kívüli áramfelvétel

– az átlag 10 ezer oldalankénti dobegység kényszerű cseréje (lézeres nyomtató esetén)

– kellékanyagok ára és kapacitása

Jó tudni, hogy egy mai korszerű tintasugaras nyomtató kevesebb, mint tizedannyi áramfelvétellel dolgozik, mint egy átlagos lézernyomtató (nem ipari). A lézernyomtató átlagosan 400W-ot fogyaszt nyomtatás alatt, továbbá a melegen tartás is 250W körül alakul, de még készenléti állapotban is 25-30W körül fogyaszt. Ezzel szemben egy mai korszerű tintasugaras nyomtató, vagy multifunkciós nyomtató  20-25W/óra áramot fogyaszt nyomtatás során és minden egyéb köztes állásidőben 0,2W-ot. Ez pedig nem kis különbség!

További rejtett költség az előbb említett dobegység cseréje, mely a köré épülő kopó alkatrészek cseréjét is maga után vonja. Átlagosan 10-50 ezer oldal nyomtatása után ezzel plusz nyomtatási költség realizálódik. Talán szemléletesebb, ha úgy fogalmazunk: átlagosan +1 Ft többletköltséggel lehet számolni oldalanként, azaz 10 ezer oldal + 10 ezer forint kiadással jár. Ezzel szemben az üzleti tintasugaras nyomtatóhoz valóban csak a festékanyagot szükséges megvásárolni, nincsenek egyéb rejtett költségek.

team spirit 207319 1920

Ha Ön jelenleg belépőkategóriás vagy középkategóriás lézernyomtatót használ gyári kellékanyaggal a megbízható üzemeltetés érdekében, szinte biztos, hogy van olyan üzleti tintasugaras nyomtató vagy üzleti multifunkciós nyomtató, amellyel lényegesen olcsóbbá tehető a nyomtatása. Fontos megjegyezni, hogy a készülékek megbízható működését befolyásolhatja az utángyártott kellékanyag. Ha Ön utángyártott kellékanyagot használ, biztosan találkozott már a csíkos, foltos, halvány, fakó nyomtatással. Sokkal kellemesebb látványt nyújt egy nyomtatott szerződés vagy számla, ha a nyomtatás is tökéletes.

Viszont a tintasugaras nyomtató beszárad?!

A gazdasagosnyomtato.hu által forgalmazott innovatív nyomtatótechnológiájú, piacvezető cégek termékei, köztük az EPSON tintasugaras nyomtatói és multifunkciós nyomtatói esetén ettől sem kell félni. A beszáradás szinte lehetetlen a nyomtató saját kellékanyagainak használata mellett, melyet új festékszóró rendszer és újgenerációs festékanyagok fejlesztésével érték el. Az EPSON például termékeinek rendeltetésszerű üzemeltetése mellett külön garanciát vállal beszáradás ellen.

Hamis spórolás kontra valóság

Egy termék népszerűségét groteszk módon a hamisítás jelzi! A legtöbb esetben sajnos az először olcsóbbnak tűnő utángyártott vagy újratöltött kellékanyagokkal egyáltalán nem spórolunk. Érthető módon ugyanis a legtöbb nyomtató gyártója saját kellékanyagát (a vevők és a termék élettartalma érdekében) védelem alatt tartja, így ugyanaz a festék máshol nem beszerezhető. Ebből következik, hogy az „utángyártott”, vagy hamisított nyomtató-kellékanyagoknál a minőség messze elmarad a gyáritól. Ráadásul ezek a nem kompatibilis kellékanyagok a készülék meghibásodását okozhatják. Kevesen tudják, de a javítási költség legtöbbször megközelíti egy új készülék árát. Ilyen esetben a meghibásodást a felhasználó okozta, így a garancia érvényét veszti! Mint megtudtuk, egyre több az olyan tintasugaras nyomtató, amely az eredeti kellékanyagok használatával is versenyképes az utángyártott kellékanyagok nyomtatási költségeivel szemben. Minőség tekintetében egyértelműen a gyári kellékanyagok jobbak, tehát érdemes inkább ezeket választani.

Milyen megoldásokat javasol a gazdasagosnyomtato.hu?

Itt segítségül megtalálhatók a legáltalánosabban ajánlott korszerű készülékek:

– fekete-fehér nyomtatáshoz: M5799
– színes nyomtatáshoz: C5790

Ha további kérdése van vagy bizonytalan, kérjen díjmentes segítséget ITT!

men 1979261 1920

Későbbiekben bemutatjuk, hogy a gazdasagosnyomtato.hu csapata nemcsak a nyomtatásban, hanem a dokumentumkezelés, rendszergazdai szolgáltatások és online pénztárgépek területén is kiváló partnernek bizonyulhat!

  • 1
  • 2
  • 3

Májusi PROXXON krova készlet
aranyat ér mindenkinek!

Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban
 
Május 31-ig, extra akciót hirdetünk a PROXXON 23.040 típusú, 56 részes,  ½”-os krova készletére! 

PROXXON szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

-  56 részes krova készlet fém dobozban szállítva

-   ¼” és ½” krova készlettel 4-32mm-ig

-   16-os és 21mm-es gyertyakulcsok

-  kardonok ¼” és ½” méretben

-   csúszó szárak

-   bitcsavarozó szár

-   Torx, imbusz, lapos és kereszt élű dugós bitfejek

-   mini imbuszkulcs készlet

-   nettó lista ára: 26.986.- Ft+áfa, azaz bruttó: 34.272 Ft

-  AKCIÓS NETTÓ ÁRA most csak: 
22.990.- Ft+27% áfa!!!!!!!!!!!!!!

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy egy ipari, professzionális krova készlet boldog tulajdonosa legyél! 

Májusi PROXXON most aranyat ér, nem csak minőségben, de árban is!

Megrendelheted 2019. május 31-ig:

-   emailben: [email protected]

-   telefonon: +36 23 414-640

-   Facebook-on: 
https://www.facebook.com/szerszambudaors/

Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban

 

 További termékek megtekinthetők a 
PROXXON 2019. évi katalógusában! ►►

 

Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban

  

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ 
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640 
e-mail: 
[email protected]
web: 
www.termesz.hu


Az akció 2019. május 31-ig, illetve a készlet erejéig érvényes. Ezen határidőt követően érvényét veszíti!

PROXXON, a zollos szerszám sorozat!

 

 Napjainkban egyre több azon műhelyek száma, ahol zollos méretezésű szerszámokra van igény, sőt, egyáltalán nem is hiányozhat a készletből. Autószerelés, repülőgépek, az igazi klasszikus angol autók, és még sorolhatnánk a zollos méretek felhasználási igényét. Ehelyett, inkább bemutatjuk a Proxxon zollos sorozatát, amit már készletről megvásárolhatnak a
 

Termesz Szerszámházban Budaörsön.

  Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban

Proxxon zollos csillag-villás kulcs készlet

 Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban


- 12 részes zollos készlet

- tépőzáras rollniban szállítva

- ¼”-13/16” mérettartományban

- bruttó ára: 14.890.- Ft

- rendelési kódszáma: 23.816

 
 

Proxxon zollos krovakészlet

Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban

- 65 részes krovakészlet

- műanyag dobozban szállítva

- 5/32”- 1-3/8” mérettartománybam

- gyertyakulcsok

- toldók

- kardáncsuklók

- bitfejek

- mini imbuszkulcs készlet

- racsnik ¼” és ½” méretben önkioldó krovacserével

- bruttó átadási ára: 45.990.- Ft

- rendelési kódszám: 23.294
  
További termékek megtekinthető a
PROXXON 2019. évi katalógusában! ►►

 

Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban

 

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ 
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640 
e-mail: 
[email protected]
web: 
www.termesz.hu