2018. szeptember 22., szombat - Móric

Lokális marketing: az új, költséghatékony eszköz a versenyelőnyért - 2018. szeptember 13.

roumingAz elmúlt három évben jól megfigyelhető volt, hogy felerősödött az emberek véleményalkotó kedve az online térben. Évekkel ezelőtt leginkább csak fórumokon, blogokban találkozhattunk ezekkel az értékelésekkel. Napjainkra a cégek socialmedia-felületeire (Google Térkép, Facebook) kerültek át az ügyfélvélemények. Miért fontos ezt tudnunk?

2015-ben a világban elindult egy új marketingtrend, a lokális marketing, ami 2018-ban bekerült az USA top 3 marketingirányzatába. 2017-ben Magyarországra is elkezdett begyűrűzni ez a trend: számos vállalkozás beemelte a marketingeszköztárába a költséghatékonysága miatt. Ezek a cégek a saját területeiken versenyelőnyre és magasabb árbevételre tettek szert a konkurens cégekkel szemben.

Mi a lokális marketing? Kinek érdemes használnia? Milyen elemekből tevődik össze? Hogyan lehetünk benne sikeresek? A Menedzserképző Központ marketing workshopján választ kapunk az összes kérdésre – átfogó, magyar, esettanulmányokkal tarkított, gyakorlati előadás keretén belül.

Időpont: 2018. szeptember 13.
Helyszín: Danubius Hotel Astoria City Center
Információ: menedzserkepzokozpont.hu

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!