2017. augusztus 21., hétfő - Sámuel

Konferenciák, tréningek

vizvedelemAz MKE Környezet-analitikai és Technológiai Társasága (MKE KATT) az MKE Környezetvédelmi és  Élelmiszertudományi Szakosztályainak, valamint az MKE Magyar Aeroszol Társaságának közreműködésével a III. Környezetvédelmi Analitikai és Technológiai Konferenciát (KAT2017) Debrecenben a DAB-székházban rendezi meg 2017. augusztus 23 – 25. között.

kezfogasA konferencia elsődleges célja az, hogy a marketing oktatásában és kutatásában résztvevő munkatársak ismertessék egymással szakmai sikereiket, tapasztalataikat és kutatási eredményeiket. A Pécsett megrendezésre kerülő konferencia további célja az is, hogy elősegítse és serkentse a kutatóközösségek és tudományterületek közötti szakmai kooperáció létrejöttét és jövőbeli együttműködések harmonikus megvalósulását.

felfo szamtechAz informatika gyors ütemű fejlődése a szakterülettel foglalkozó szakembereket, oktatókat, kutatókat, vezetőket naponta újabb és újabb kihívás elé állítja. Az informatika növekvő jelentősége az oktatás, kutatás és az intézményi működtetés számára is rendkívül fontos. A felsőoktatási reform jelentős feladatok elé állítja a felsőoktatási intézményeket, és érinti az informatikai szakképzést.

arkepzes 2017. II. félévben a KKV-AKADÉMIA 5 konferenciájára kedvezményes áron jelentkezhet! Social Média – Szeptember 7. (csütörtök)  – 14 000 + áfa!  Növekedés-konferencia – Szeptember 14. (csütörtök)  – 18 000 Ft + áfa  + ajándék Networking programon részvétel (9.000 Ft + áfa)! Szervezetfejlesztés – Szeptember 21.  (csütörtök) – 14 000 Ft + áfa!

socialmediaSocial Media, ahol a látvány, a személyesség, az érzelmekre hatás mindent visz. A fiatalokat már csak ott szólíthatjuk meg. Minden ügyfél, vevő benne van a közösségben. A közösségi média a legjobb értékesítési felületté vált. Csak tudni kell a titkot! Facebook, Instagram, YouTube, Messenger, Viber, Twitter, Linkedin, Snapchat, bloggolás, chatbot, SEO-zás...

termekfejlesztesPár hónap, és fenekestül felfordul a befektetések világa az Európai Unióban. A január 1-gyel életbe lépő MiFID 2 direktíva nemcsak a termékfejlesztésben és –értékesítésben, hanem a befektetővédelemben és -tájékoztatásban is nagy változásokat hoz.

techdataJön a GDPR, az unió adatvédelmi rendelete, de mit jelent ez a bankoknak, biztosítóknak, nagyvállalatoknak? A korábbinál nagyságrendekkel nagyobb büntetéseket oszthatnak ki, ha nem, vagy nem jól alkalmazkodnak a vállalatok, tehát a tét hatalmas.

kommunikacioA Kreatív szaklap másodszor hirdeti meg a business to business kommunikációs versenyt, melyre az elmúlt év legjobb B2B kommunikációs megoldásaival jelentkezhetnek ügynökségek, megbízói vagy hirdetői oldal képviselői, szolgáltatók és médiumok. Várunk a pályázatra trade marketing megoldásokat is.

kongresszusPrága és Varsó után Budapesten rendezik a régió harmadik News Impact Summitjét. A holland székhelyű European Journalism Centre rendezvénye turnézik a kontinensen, idén Brüsszelben és Manchesterben rendeznek még hasonlót a Google News Lab támogatásával.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5