2017. február 23., csütörtök - Alfréd

Konferenciák, tréningek

infoshowAz Info-Show Rendezvénysorozat keretén belül az egy napos szakmai kiállítási- és konferenciaprogramunkat idén országszerte 4 helyszínen rendezzük meg. Továbbra is naprakészen, biztonságosan – Trendek és új lehetőségek az elektrotechnikában – Épületek villamos berendezéseinek biztonsága – címmel.

hrIsmét továbbképzésre, új tudások megszerzésére invitáljuk a gyakorlott vállalatvezetőket. A 2017. I. félévi szemeszteren hét új témában rendkívül időszerű, hasznos, nélkülözhetetlen információkat osztanak meg a gyakorlati életben tapasztalatot, tudást szerzett előadók. A KKV-AKADÉMIÁN megszerzett tudásokat a kkv-vezetők azonnal beépíthetik döntéshozatalukba. 

prezentacioA munkáltatók 2017. február 23-i országos konferenciájának fókuszában: a bérnövekedésből és munkaerőhiányból fakadó problémák, valamint az arra adható jó válaszok állnak. A konferencián külön networking program várja az üzleti kapcsolatok bővítésében érdekelt döntéshozókat. Az esemény szervezői a BKIK és a Piac & Profit.

biztonságA Biztonságpiac 2017 konferencián sok más mellett szó esik a kibervédelem magyarországi helyzetéről, valamint hazánk it-biztonsági incidensekkel szembeni felkészültségéről is. A szakértői előadások és pódiumbeszélgetések során a résztvevők átfogó képet kaphatnak az aktuális it-biztonsági trendekről, valamint a hazai vállalatok it-biztonsági helyzetéről is.

gyogyszerekA február 28-i gyógyszerkommunikációs konferencián a jövő betegének médiafogyasztási szokásait járjuk körbe. Hasznos információk, gyakorlati tanácsok, esettanulmányok lesznek az eseményen. Témák: kik a jövő betegei, mik a médiafogyasztási szokásaik, hogyan kell kommunikációs csatornát választani az elérésükhöz?

austria munkaA nagy érdeklődésre tekintettel ismét lesz Osztrák-Magyar Üzleti Fórum kkv-vezetőknek. A stabil, biztonságos, erős gazdasági környezet, magas életszínvonal jellemezte országban számos, sikerekkel kecsegtető piaci lehetőség áll nyitva. Az idegenforgalom azonban még mindig a legtöbb profitot termelő iparág.

bor1A 200 fős konferencia kiemelt célja, hogy felületet biztosítson a szőlőbor ágazatot segítő véleményformáló gondolatoknak és teret adjon a szakmát érintő érdemi kommunikációnak. Hogyan adjuk el a magyar bort? Rendkívül profán megfogalmazásban erre keresi a választ az 5. Borjog és Bormarketing Konferencia neves hazai és külföldi előadók részvételével.

multiscreenHogyan lehet átlépni a fogyasztók rohamosan növekvő ingerküszöbét? Hogyan reklámozzunk a mobil-desktop-televízió korszakában? Hogy mondjuk el az üzenetet 2017-ben? Hogy használják a médiát az emberek ma? Mi a megoldás a klasszikus, online hirdetési felületek esetében elmaradó konverzióra?

preziUnja az egyforma prezentációkat? A Prezi.com egy forradalmian új, magyar fejlesztésű online prezentációs rendszer, amivel könnyen készíthet szép és látványos céges bemutatókat. A gyakorlati képzés két részből tevődik össze. A workshop első felében a Prezi felületét, a gombok használatát és a leghasznosabb trükköket  mutatják be. 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5