2017. június 28., szerda - Levente, Irén

Konferenciák, tréningek

adatvedelem konfAz új európai adatvédelmi rendeletet 2018. május 25-től kötelezően alkalmazni kell egész Európában. Alig több mint egy éve van a hazai vállalatoknak arra, hogy megfelelő módon alkalmazzák az Európai Unió tavaly tavasszal elfogadott általános adatvédelmi előírásait A GDPR (General Data Protection Regulation) néven egy éve elfogadott rendkívül szigorú uniós szabályozás az eddigi legmagasabb szintre helyezi a személyes adatok védelmét.

vallaltvezetoAz új Polgári Törvénykönyv legfontosabb újítása a vezető tisztségviselők felelősségének szigorítása volt. A közelmúltban ismét változtak az egyetemleges felelősség szabályai, emellett újra bevezették az önálló zálogjogot. A fentiekkel kapcsolatban számos kérdés merülhet fel, például a következők...

per2018. január 1-jével hatályba lép a Polgári perrendtartásról szóló új törvény, komoly erőpróba elé állítva a jogalkalmazásban résztvevőket. A három részből álló előadássorozat segítséget nyújt, hogy még a hatályba lépés előtt megismerhessük a törvény megalkotásához vezető új koncepciót, a hatékony és gyors eljárás célját megvalósító új intézményeket, szabályokat.

kozbeszerzesA munkavédelmi hatósági ellenőrzések azt mutatják, hogy a biztonsági és egészségvédelmi terv (BET) minősége sok esetben nem megfelelő: leggyakrabban, különösen kisebb építkezések esetében formanyomtatványokon alapuló adminisztratív formalitássá vált csupán, amely nem tartalmazza az adott építkezésre szabott egyedi intézkedéseket.

arkepzesA tavalyi nagy sikerű esemény után immár második alkalommal kerül megrendezésre a Nemzeti Adókonzultáció. Az egyedülálló adószakmai konferencia a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kezdeményezésére idén is a „Big4”, azaz a legjelentősebb könyvvizsgáló cégek bevonásával szerveződött.

benczurA szálloda 89 economy, 62 superior szobával, 4 apartmannal és 4 superior plus lakosztállyal várja kedves vendégeit. Az igényeknek és a rendelkezésre álló keretnek megfelelő szobatípust széles választékból lehet kiválasztani. A vendégek további kényelmét szobaszerviz, széf, csomagmegőrző, internet sarok, őrzött parkoló, mosoda szolgálja. A hotel teljes területén ingyenes vezeték nélküli internet (WiFi) kapcsolat érhető el.

A konferenciák ára is fontosA kis cégek legfeljebb 35 ezer, míg a nagyvállalatok 54 ezer forintot hajlandók fizetni azért, hogy részt vegyenek egy egynapos konferencián – tette közzé a 400 üzleti döntéshozó megkérdezésével végzett felmérése eredményét a konferenciajegy.hu. A  felmérésben résztvevők 73%-a százaléka negyedévente, 20%-a havonta, míg 7%-a csak évente egyszer vesz részt konferencián.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5