2018. március 21., szerda - Benedek

Konferenciák, tréningek

budapest hotel benczurGarantáltan nem fognak unatkozni 2018-ban a pénz-, tőke- és megtakarítási piaci szereplők, a piaci fejlemények mellett az adatkezelésre, illetve a befektetések átláthatóságára és a befektetővédelemre fókuszáló európai uniós irányelveknek való megfelelésről szól az év a hazai bankok, brókercégek és alapkezelők számára. 

instagramA Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése. Az aktuális globális és hazai trendek és érdekességek (fun fact-ek) bemutatása, mindez az adatvezérelt marketing gondolkodás, az adatvizualizáció eszköztárának demonstrálása mellett.

energiaHatalmas költségeket takaríthatunk meg, s abból éves szinten jelentős fejlesztési forrásokat gazdálkodhatunk ki, ha odafigyelünk az energiaköltségeinkre. Megéri beruházásaink jelentős részét is erre a területre koncentrálni. Készül a kkv-k energetikai piaci helyzetét alapvetően megváltoztató  EU-s 4. energiacsomag. A megújuló energia is erősebb támogatottságot élvez majd.

licitalas2018. március 22-én rendezik meg az Ecommerce Expo-t. 50+ kiállító 50+ előadó 2000+ résztvevő várja az érdeklődőket az év legnagyobb e-kereskedelmi rendezvényén. Az előadások mellett érdemes kiállítóink standjait is felkeresni, ugyanis egytől egyig mindenki speciális ajánlattal készül az Expora - ezt ugyanis külön kértük tőlük!

marketingkommunikacioAzzal, hogy minden mérhetővé vált megváltozott, ahogyan tervezünk, optimalizálunk és kivitelezünk. Az adatok ugyanakkor a tartalom minőségére is hatással vannak - segítenek, hogy a márkák egyedi vásárlói élményt nyújthassanak. A tartalom folyamatosan új formát ölt és felértékelődik, mert a jó content a kulcs az elkötelezett vásárlókhoz.

penzbehajtasA Széchenyi 2020 maradék, de még igen bőséges pénzforrásai az év első felében még a kkv-kra várnak. Eszközbeszerzésre, innovációra, turizmusra, informatikai, energetikai fejlesztésekre, munkahelyi képzésekre, de még a tőzsdére kerülésre is kaphatóak vissza nem térítendő, illetve rendkívül kedvező konstrukciójú pénzek, tőketámogatások.

infoshowAz Info-Show Rendezvénysorozat keretén belül az egy napos szakmai kiállítási- és konferenciaprogramunkat idén országszerte 4 helyszínen rendezzük meg. A rendezvénysorozat célja, hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját naprakész információkkal segítse,

etransHa a számtalan félbemaradt, elhalt vagy csupán középszerű eredményt hozó termékfejlesztési projekt kapcsán ismerősek a kifogások: nincs pénz, nincs csapat, nincs idő, nincs vezetői döntés és támogatás, akkor ideje utánanézni, mit csinálnak másként azok, akik eredményesek a piacon.

online vasarlasAz online értékesítés már győzött. Igazán csak a fizikailag is megélt ügyfélélmény megteremtésének terén van kihívás elé állítva. A mesterségesen teremtett valóság technológiái már képesek az interaktív ruhapróbákra, a drónok gyorsabbak, mint a futárok. 2018 az értékesítési csatornák összeolvadásának, a mobileszközök térnyerésének és a fizetési megoldások egyszerűsödésének éve lesz.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5