2018. november 14., szerda - Aliz

Konferenciák, tréningek

hitelÚj, illetve az eddiginél is kedvezőbb, valóban nulla százalékos kamatozású finanszírozási lehetőségek nyíltak meg a közelmúltban Magyarországon. Ezek segítségével azok is fejleszthetik a vállalkozásukat, illetve korszerűsíthetik az ingatlanjukat, akik nem, vagy csak nagyon nehezen jutnának hozzá ilyen forrásokhoz.

fiatalokA Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) 2018. november 12-18. között a világ 170 országához hasonlóan, Magyarországon már XI. alkalommal rendezi meg a Fiatal Vállalkozók Hetét. Az eseménysorozatra a Global Entrepreneurship Week (GEW) nemzetközimozgalom keretében kerül sor, mely a világ legnagyobb vállalkozásösztönző rendezvénysorozata.

balcsiesteNovember 13-án, Veszprémben a Balatoni Turisztikai Kutatóintézet szakmai rendezvényére kerül sor. A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karán működő Balatoni Turisztikai Kutatóintézet 2018. évi szakmai konferenciájának fókuszában a jelenleg is zajló primer kutatások eredményeinek bemutatása áll köztük a Balaton mint élettér illetve a Balaton mint turisztikai desztináció aktualitásai.

csaladNovember 13-án a Tisza Balneum Hotelban számos neves szakember fog előadást tartani a családbarát turizmus fejlesztési lehetőségeiről. Ezen felül megismerkedhet a legújabb trendekkel, tanulmányokkal a családbarát turizmus területéről. Megtudhatja, hogyan teheti sikeressé szállodáját, vagy turisztikai célpontját családbarát szolgáltatások segítségével.

agyIsmerd meg a 2019-es év legmeghatározóbb marketing trendjeit, a marketing intelligencia szintjeit és a Marketing Summit idei témáit! 3 nap, 2 konferencia, 4 workshop, 1 digitális mesterkurzus, premier előadások, több mint 700 résztvevő. Találkozzunk idén november 14-15-16-án a Marketing Summit Hungary-n, a marketingszakma első számú konferenciáján!

penzdehonnanKamatmentes új hitelek fejlesztésre. A digitális fejlődés kényszerében jól jönnek az olcsó források. A pénzszerzés legújabb lehetőségeinek bemutatásán túl hangsúlyosan foglalkozunk a fejlesztés irányával. Ami nem más, mint a negyedik – digitális – ipari forradalom diktálta „kényszer”...

employer5 hiba, amit semmiképp se kövess el - avagy az employer branding alapszabályai konferencia + rapid randi. Ízelitő a témáinkból: Sikeres employer branding kampányok kulisszatitkai, Miért fontos valódi értékekre alapozni az üzenetet?, Mennyire volt hatékony a kampányom? Olvassunk az adatokból!

epuletA BME Épületszerkezettani Tanszéke – nyolc éve – Gábor László professzor úr 100. születésnapja tiszteletére szervezett először Épületszerkezeti Konferenciát. A rendezvény hagyományt teremtett; ezt követően évente más témában került sor egy-egy szakterület átfogó elemzésére, az ezzel kapcsolatos kutatói, szakértői, szaktervezői tapasztalatok összegzésére.

egMert az ingatlanszakma itt találkozik. A legjelentősebb cégek és vezetőik, a legérdekesebb és legforróbb témák, a legfrissebb projektek és a legjobb kapcsolatépítési lehetőség egy helyen. Idén 14. alkalommal rendezzük meg a hazai ingatlanpiac legfontosabb szakmai eseményét, a Portfolio Property Investment Forum konferenciát...

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Black TOOL Friday!

 
Tudtad???
 

A fekete péntek, vagy Black Friday a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, mely ott a hagyományos bevásárlási szezon kezdete. 1966 óta használják a Black Friday elnevezést, melynek használata 2009-re vált általánossá világszerte. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtöke, ezért a Black Friday mindig november 23-29. közé esik, a
 

TERMESZ Szerszámház Budaörsnél pedig
November 23-án pénteken lesz!!!!


 Már reggel 8.00 órától, egészen 18.00 óráig várlak a Black Friday napon a Termesz Szerszámházban!
 
Keresd a Black Friday emblémát az üzletben lévő termékeken, mi pedig azonnal érvényesítjük az akár 50% kedvezményt!!!!!!!

 

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu

 

E kupon kinyomtatásával, kedvezménnyel vásárolhatsz 2018. november 23-án  a nyitvatartási idő alatt, az üzletben lévő termékekre! A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, az akciós termékekre nem érvényes, és nem meghosszabbítható! Készpénzre nem váltható!

Kockázol, vagy kockáztatsz?!


Ugyan idén november 13-a nem péntekre esik, de azért a szerencsét, és a kedvezményt nem engedjük elszaladni.

A játék lényege, hogy választhatsz a fix 10%, vagy a három kockával dobható, maximum 18%-os kedvezmény közül.

Mindenkinek egy lehetősége van a dobásra, ami minimum 3%, vagy a maximum 18%, vagy a fix10%. A döntést a Te kezedbe adjuk, de utólagosan már nem lehet választani a fix 10%-os kedvezményt.

Genius szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!

 
Vagy kockázol, vagy kockáztatsz!

 
Gyere el üzletünkbe 2018. november 13-án kedden, és ragadd meg a szerencsédet a kockákkal.
 
Az üzletben található összes termékre érvényes a kedvezmény, kivéve a már akciós, és kedvezményes árú termékeket! A kedvezményt a számla végösszegéből vonjuk le. A kedvezmény készpénzre nem váltható, későbbi vásárlás során nem érvényesíthető, és kizárólag 2018. november 13-án 8.00 és 17.00 óra között vehető igénybe.


Addig is tekintsd meg a
GENIUS új GT-19 nagykatalógusát!
►►

 


 TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu