2017. szeptember 19., kedd - Vilhelmina

Konferenciák, tréningek

austria munka2017. szeptember 21-én ismét megrendezésre került őszi workshopunk. Ausztria turisztikai szakemberei ezúttal a Spoon hajón várják magyar partnereiket. Az osztrák workshop az Österreich Werbung budapesti irodájának legnagyobb hagyományokkal rendelkező utazási irodai platformja. A szakmai találkozón 7 tartomány 19 kiállítója vesz részt.

konferenciaAz első benyomás megismételhetetlen. Légy rá felkészülve!Az életünk során számos meghatározó élethelyzettel találkozunk, ezzel együtt nemcsak életmódunk, hanem vásárlói szokásunk is megváltozik. Az új életszakaszokba lépve felmerül bennünk valamiféle hiányérzet, amelynek kielégítése érdekében lépéseket is teszünk, majd meghozzuk vásárlói döntéseinket.

szoftverMilyen a trendi, sikeres, rugalmas, fejlődőképes vállalat szervezete 2017-ben? Merre mutatnak a közösségi gondolkodásmóddal, rohamos technológiai váltásokkal, folyamatos innovációval, egyre magasabb szervezeti kultúrával rendelkező üzleti környezet elvárásai?

hrTöbb lead, több megnyert ügyfél és motiváltabb sales csapat. Hogyan? Tényleg nehezebb lett eladni, vagy csak lemaradtunk a fejlődésben az elmúlt 10 évben? Nincs elég lead, az értékesítőinket alig lehet motiválni, az ügyfeleket véres verejtékkel lehet megtartani, és mindemellett évente 23%-ot kéne növekedni. Kétségbeejtő vagy csak szemléletet kell váltanunk?

panelSoha nem látott folyamatok zajlanak a panellakások piacán: drasztikus az árnövekedés és az albérleti díjak emelkedése. Kérdés persze, meddig tarthat ez a tendencia és mit okoz majd az épülő lakóparkok átadása. Félmillió panellakás szorul felújításra, modernizálásra, de vajon reális megoldás-e erre a problémára az a kormányzati elképzelés, ami szerint német mintára visszabontanák a társasházakat a 8. emelet fölött?

hrIdén 4. alkalommal rendezzük meg a HR szakma egyik legnépszerűbb tudásmegosztó eseményét, együttgondolkodásra inspirálva szakembereket, vállalatvezetőket és tanácsadókat. Évről évre teremtünk fórumot a legújabb toborzási trendek, személyes és vállalati szintű fejlődési és fejlesztési irányok bemutatására és megvitatására.

arkepzesA tavalyi nagy sikerű esemény után immár második alkalommal kerül megrendezésre a Nemzeti Adókonzultáció. Az egyedülálló adószakmai konferencia a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kezdeményezésére idén is a „Big4”, azaz a legjelentősebb könyvvizsgáló cégek bevonásával szerveződött.

gyogyszerekGyógyszerkommunikációs Konferencia - Adat. Tudás. Jövő. Gyógyszerkommunikációs konferenciánkon napjaink és a jövő technológiai változásait és a megnövekedett adatmennyiség feldolgozását járjuk körbe. Hasznos információk, gyakorlati tanácsok, esettanulmányok.

fenntarthatosagA Fenntarthatósági Nap egy fesztiválkonferencia, ahol a szakmai beszélgetések, a kiállítás és az afterparty fő célcsoportja a fiatalok. Amiben mindez különbözik más szakmai eseménytől, az a lendület, az interaktivitás, a hiperaktivitás, és a komplexitás. Mentés másként. A rendezvény szerves része a kiállítás is, ahol előadásokon az elhangzottakat meg is lehet nézni.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5