2018. október 21., vasárnap - Orsolya

AgiCon Konferencia, 2017. március 21-22.

agilitasAz IIR Magyarország 2017-ben is megrendezi agilis konferenciáját. A mai folyamatosan változó üzleti környezetben elengedhetetlen az agilis szemléletmód. A konferencia célja egy olyan fórum biztosítása, ahol lehetőség nyílik a cégek tapasztalatcseréjére, a szemléletmód népszerűsítésére.

A résztvevők betekintést nyerhetnek abba, hogy mit is jelent az agilitás a különböző cégeknél és ez hogyan is valósul meg a gyakorlatban. Az előadók ezt különböző esettanulmányokon keresztül szemléltetik.

Miért érdemes részt venni a konferencián?

 • Megtudhatja, más vállalatok hogyan vezették be és hogyan működik náluk az agilis szemléletmód
 • Választ kaphat arra, hogy a nemzetközi, nagy projekteknél hogyan alkalmazható az agilitás
 • Az előadások során szó lesz arról, hogyan tervezzen agilis környezetben: felhasználói sztorik, becslési technikák, kiadás tervezése, elemzési technikák
 • Tippet kaphat, hogyan lehet ideális csapatot felállítani
 • Bemutatásra kerülnek a különböző módszertanok
 • Open Space keretein belül csoportokban esettanulmányokat elemezhetnek, beszélhetnek át egy-egy agilis szemléletmódot képviselő szakember vezetésével
 • …és ami kihagyhatatlan: networking lehetősége agilis környezetben!

Időpont: 2017. március 21-22.
Helyszín: Novotel Budapest Centrum
Információ: http://www.agicon.hu/

(Esemény Menedzser)

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Tisztelt Olvasó!


Szeretettel köszöntjük a TERMESZ Szerszámház - Szerszámakciók oldalán! Októberi összeállításunkban a BETA szerszámokból válogattunk Önöknek az akciós újdonságokból.

Akciós BETA kéziszerszámaink az alábbi katalógusokban érhetők el:

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!  BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban! BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A BETA kéziszerszámok, akkumulátoros, és levegős gépek, munkavédelmi cipők és a munkavédelmi ruházat széles választéka kedvezményes áron vásárolható meg kínálatunkban 2019. január 31-ig.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


Tekintsék meg katalógusainkat, lapozgassanak, válogassanak, és további információval, készséggel állunk a rendelkezésükre a
jmc@termesz.hu email címen, vagy az alábbi elérhetőségeinken.

TERMESZ Szerszámház Budaörs

2040 Budaörs, Károly király utca 27/A.

Tel: +36 23 414 640,  +36 23 414 661

email: jmc@termesz.hu

weboldal: www.termesz.hu


#betatooldays


BETA szerszámok Budaörsön a Ternesz Szerszámházban!


Tisztelt Olvasó!

Megjelenésünk első hónapjában, a TERMESZ Szerszámház egy extra BETA szerszám kupont ad Önnek ajándékba.


Töltse le a kupont, és használja ki 2018. október 31-ig történő BETA szerszám vásárlásai során üzletünkben a 15%-os extra kedvezményt. A kupon az üzletben található BETA termékekre, és BETA szerszám megrendelésekre is érvényes.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A kupon készpénzre nem váltható, 2018. október 31-ét követően érvényét veszti, és egy vásárláshoz, csak egy kupon használható fel. A kedvezmény a bruttó végösszegből kerül levonásra, kizárólag a kupon ellenében. Akciós BETA szerszámokra nem érvényesíthető!