2018. november 14., szerda - Aliz

Wow! Rekordnevezés az idei GastroDesign versenyen!

gasztrohotelversenyíLezáródott Gastro & Hotel Design Award versenyünk pályázati időszaka, és soha nem jelentkeztek még annyian, mint idén. A Horeca szakma legrangosabb hazai design versenyére idén rekord nevezés érkezett: 80-an döntöttek úgy éttermes, szállodás, tervezői körökből, hogy pályáznak a különböző kategóriákban meghirdetett versenyünkre.

Most először több hoteles területről érkezett pályázatot kaptunk, mint a vendéglátás oldalról: összesen 47 hoteles pályázat érkezett.

A legnagyobb versenyre idén "Az év GastroDesign étterme" kategóriában számítunk: ide 8 nevezés érkezett.

Nagy viadal várható még egyik idei kiemelt kategóriánkban, amely "Az év GastroDesign tematikus étterme", itt 7-en pályáznak a díjért.

Erős lesz azon szállodások versenye is, akik "Az év HotelDesign vendégszobája" kategóriájában neveztek, ugyanis 7 pályamunka verseng majd, és egyik jobb, mint a másik.

Idén a nagyobb szállodaláncok végre szintén felmérték, mennyire fontos ez a megmérettetés, nagy örömünkre sokan pályáztak közülük. A Danubius Zrt. Radisson Blu Béke Hotel, Budapest például 5 kategóriában is nevezett. De lelkes volt még a Budapest Marriott Hotel, ők is szintén 5 pályamunkával indulnak. Mellettük szintén erős pályamunkákkal képviselteti magát a Hotel Clark Budapest,  ők szintén 5 kategóriában neveztek.

Az online értékelés - nemzetközi, rangos zsűri részvételével - a nyár végére fejeződik be, a személyes zsűrizés szeptember elején történik. A döntősök listája szeptember 13-án kerül fel a Turizmus & Vendég online felületeire: aznaptól mind a www.turizmusonline.hu mind a www.vendég.hu aloldalon olvasható majd a short list.

Idén is lesz természetesen szuperelegáns gálavacsorával egybekötött díjátadó, ezúttal október 4-én, a Larus Étteremben.

 
  • 1
  • 2
  • 3

Black TOOL Friday!

 
Tudtad???
 

A fekete péntek, vagy Black Friday a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, mely ott a hagyományos bevásárlási szezon kezdete. 1966 óta használják a Black Friday elnevezést, melynek használata 2009-re vált általánossá világszerte. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtöke, ezért a Black Friday mindig november 23-29. közé esik, a
 

TERMESZ Szerszámház Budaörsnél pedig
November 23-án pénteken lesz!!!!


 Már reggel 8.00 órától, egészen 18.00 óráig várlak a Black Friday napon a Termesz Szerszámházban!
 
Keresd a Black Friday emblémát az üzletben lévő termékeken, mi pedig azonnal érvényesítjük az akár 50% kedvezményt!!!!!!!

 

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu

 

E kupon kinyomtatásával, kedvezménnyel vásárolhatsz 2018. november 23-án  a nyitvatartási idő alatt, az üzletben lévő termékekre! A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, az akciós termékekre nem érvényes, és nem meghosszabbítható! Készpénzre nem váltható!

Kockázol, vagy kockáztatsz?!


Ugyan idén november 13-a nem péntekre esik, de azért a szerencsét, és a kedvezményt nem engedjük elszaladni.

A játék lényege, hogy választhatsz a fix 10%, vagy a három kockával dobható, maximum 18%-os kedvezmény közül.

Mindenkinek egy lehetősége van a dobásra, ami minimum 3%, vagy a maximum 18%, vagy a fix10%. A döntést a Te kezedbe adjuk, de utólagosan már nem lehet választani a fix 10%-os kedvezményt.

Genius szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!

 
Vagy kockázol, vagy kockáztatsz!

 
Gyere el üzletünkbe 2018. november 13-án kedden, és ragadd meg a szerencsédet a kockákkal.
 
Az üzletben található összes termékre érvényes a kedvezmény, kivéve a már akciós, és kedvezményes árú termékeket! A kedvezményt a számla végösszegéből vonjuk le. A kedvezmény készpénzre nem váltható, későbbi vásárlás során nem érvényesíthető, és kizárólag 2018. november 13-án 8.00 és 17.00 óra között vehető igénybe.


Addig is tekintsd meg a
GENIUS új GT-19 nagykatalógusát!
►►

 


 TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu