Szalagos vagy csöröge, lekváros vagy csokis – számtalan variációban készül a fánk, főleg a farsangi időszakban. De vajon miért épp fánk a farsangi eledel? Milyen hagyományok kötődnek hozzá? Ki készítette…
Január elejétől ingyenes is megtekinthető a Youtube-on a tavaly nyáron mozikba került Vad víz – Aqua Hungarica című természetfilm, szúrta ki a Turista Magazin.
A karácsonyi ünnepek elmúlásával, különösen ha nem figyeltünk oda a mértékletes táplálkozásra, ismét a figyelmünk középpontjába kerülhet a testmozgás. Legyen az edzés, kirándulás, vagy nagy séták a friss levegőn, fontos,…
Megnyílt a regisztrációs lehetőség azon kereskedő cégek számára, amelyek részt kívánnak venni a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) által kezdeményezett mobilkészülékcsere-támogatási programban.
Ötven éve hódította meg a mozivilágot A keresztapa című Francis Ford Coppola alkotás, amely Mario Puzo legendás regényét adaptálta. A később trilógiává bővített filmeposz első epizódja félévszázados születésnapját ünnepli hamarosan.
A humusz lágy állagának eléréséhez elengedhetetlen, hogy magunk áztassuk be és főzzük meg a csicseriborsót, és ne konzervet használjunk. Alapvető hozzávalója ezenkívül a tahini szezámpaszta, amelynek enyhén keserű ízét köszönheti.
A szakképzés és felnőttképzés megújítása elengedhetetlenné vált a gyors technológiai fejlődés és a munkaerő-piaci elvárások folyamatos változása miatt. Az új képzési szerkezet egyik ágát a szakmai oktatásban elsajátítható szakmák, másik…