2024. április 25., csütörtök - Márk

Hírek, elemzések

Legyél hatékonyabb és motiváltabb ezzel az új módszerrel

748

Egy magyar pszichológus mesterséges intelligencia által vezérelt chatbot coaching megoldást fejlesztett ki, amely kizárólag a Viberen érhető el, és segít abban, hogy koncentrált, lelkes és kreatív maradhass.

A digitális korban egyre több olyan munkakörülmény van, amely nagy nyomást gyakorol az emberekre - egyre nehezebb nap mint nap koncentráltnak és motiváltnak maradni. Mostantól a GuessYourself segítségével könnyedén lehet értéket teremteni és megőrizni a mentális stabilitást a telefonon keresztül. Az új, önismeretre fókuszáló, mesterséges intelligenciával felerősített chatbot olyan coaching szolgáltatást és technológiát kínál, amely segít abban, hogy mindenki tudatos és határozott lehessen a munkájában, miközben sokkal jobban érzi magát a bőrében.

A szakmai innovációt az ismert szakértő és transzformációs coach, Szirtes Hajnalka fejlesztette ki. A GuessYourself egy olyan szakmai pályázat nyertese volt, amelyet a világ egyik legnépszerűbb kommunikációs alkalmazása, a Viber, a FIVOSZ (Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége) és a Talk-A-Bot chatbot szolgáltató által 2022-ben, anyák napja és a Nők Hónapja alkalmából hirdettek meg. A verseny fő célja a magyarországi női vállalkozók támogatása, nagyobb láthatóságot, technológiai tudást adva vállalkozásuknak. A verseny a Viber digitális eszközeinek felhasználásával segítette a vállalkozások kilátásait, ismertségük növelését és versenyelőnyök megszerzését.

A verseny egyik nyertese, a GuessYourself megalkotója, Szirtes Hajnalka, aki egyben szervezetpszichológus és transzformációs coach is, 60 000 dollár értékű (nem készpénzben adott) Viber promóciós eszközöket és egy chatbot fejlesztést nyert a Talk-A-Bot-tól. Több száz vezetővel dolgozott és támogatta a sikeres alkalmazkodási folyamatot, és számos szervezetfejlesztési projektet vezetett nagyvállalatoknál.

Hajnalka a szakmai coaching módszertanát mesterséges intelligenciával támogatott chatbottal kombinálta, hogy túllépjen a hagyományos coaching körökön, és a vállalati rendszer minden szintjéről a teljes alkalmazotti közösséget megszólítsa. A módszertan az önazonosság megtalálására és a tudatos stratégiai szemlélet kialakítására összpontosít.

„Folyamatosan változó, válságokkal teli világunkban már nem elég, ha fejlesztjük érzelmi intelligenciánkat és készségeinket, túl kell lépnünk a silókban való gondolkodáson. Vállalati túlélésünk kulcsa az a képesség, hogy a megszokásból és a rutinfeladatokból kitörve értéket teremtsünk a változó környezetben. Ezt csak egy olyan önazonos egyén tudja megtenni, aki könnyen és folyamatosan képes alkalmazkodni és újítani." - mondta Szirtes Hajnalka, a GuessYourself alapítója.

„A Viber számára mindig is kiemelt fontosságú volt, hogy a társadalmilag releváns témák mögé álljon, mind globálisan, mind lokális szinten. Nagyon örülünk, hogy egy olyan kreatív szakemberrel dolgozhatunk együtt, mint Hajnalka, akinek megoldása egyaránt segítheti a modern kori vállalkozók és vállalati dolgozók jólétét. A GuessYourself nélkülözhetetlen eszköz lehet ahhoz, hogy nyugodtak és motiváltak maradjunk a hétköznapok során.” - emelte ki Daniela Ivanova, a Rakuten Viber európai növekedési igazgatója.

Első pillantásra meglepőnek tűnhet egy klasszikusan személyes módszertant chatbot-technológiával kombinálni, de a digitális innovációk éppen erről szólnak, hogy továbblépjünk a megszokásokon, és a leghasznosabb módon érjük el azt, akinek szánjuk. Örülünk, hogy a Viberrel együttmüködve ismét részesei lehetünk egy szakmai újításnak, személyesen alig várom, hogy ezt a megoldást nemzetközi szintre emeljük."

- tette hozzá Deliága Ákos, a Talk-A-Bot ügyvezető igazgatója.

„Először is szeretnék gratulálni a FIVOSZ nevében a győztesnek! A ViberForWomen verseny egy kitűnő lehetőség volt arra, hogy támogassuk a női vállalkozókat és nőket, akik az üzleti életben egyre növekvő szerepet játszanak. A verseny győztese a GuessYourself is remek példa arra, hogy tudjuk a digitalizációt hatékonyan használni a vállalkozás mindennapjaiban. Remélem, hogy hasonló innovációk továbbra is megjelennek a piacon, és hogy azok, akik kihasználják azokat, előrelépnek az üzleti karrierjükben és személyes életükben is.” - mondta Inotay Petra, kuratóriumi elnök, FIVOSZ Alapítvány.

| Forrás: redlemon.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

Április hónap MILWAUKEE gépe!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

More details
Agility nap a Ligetben, 2024. április 28.

Agility nap a Ligetben, 2024. április 28.

More details
Komáromi erődfeszt, 2024. május 3-5.

Komáromi erődfeszt, 2024. május 3-5.

More details
Országos Diesel Találkozó, 2024. április 30. - május 1.

Országos Diesel Találkozó, 2024. április 30. - május 1.

More details
Városligeti Majális, 2024. május 1.

Városligeti Majális, 2024. május 1.

More details
Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Napja, 2024. április 26-28.

Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Napja, 2024. április 26-28.

More details
Totalcar Parkoló Parádé, 2024. április 28.

Totalcar Parkoló Parádé, 2024. április 28.

More details
ArchiKids VárosÁlmodók Fesztivál, 2024. április 27.

ArchiKids VárosÁlmodók Fesztivál, 2024. április 27.

More details
Futófesztivál, 2024. április 27.

Futófesztivál, 2024. április 27.

More details