Megkezdődött az iskola, a gyerekek jelenléti oktatásban indíthatták a tanévet, azonban folyamatosan belengi a légkört a bizonytalanság, hogy vajon ez meddig lesz tartható és milyen új kihívásokkal kell ezúttal megküzdeniük.
Pisztáciás, perui csokoládés, sós karamellás ízesítésű bonbonjával nyert nemzetközi díját a Bonbonier Chocolate manufaktúra. A hazai csokoládé műhelynek ez már a 19. nemzetközi elismerése - olvasható a cég közleményében.
Már nem kell sokáig várniuk a lakástrendek szerelmeseinek, hiszen pénteken megnyitja kapuit a várva-várt kiállítás, a S/ALON BUDAPEST! Az eseményen több mint száz berendezett enteriőrben, 7000 négyzetméternyi területen szerezhetik be…
Az innovációt, a közösségépítő energiát díjazzuk az Év Digitális Faluja díjjal. Azokat a kistelepüléseket, amelyek a legtöbbet tették egy jobb lakókörnyezet és erősebb közösség 21. századi megoldásokkal történő létrehozásáért –…
Az őszi szezon kedvelt gyümölcse a szilva, ami azonban nem csak süteménybe, vagy pálinkának jó. Nyersen vagy aszalva fogyasztva számos kedvező hatása érvényesül, így a fogyókúrába is bátran beépíthető.