2024. június 14., péntek - Vazul

Turizmus

A turizmust is megreformálja az AI: izgalmas magyar fejlesztést mutatnak be

934

Egy új szoftver kavarhatja fel hamarosan a turisztika állóvizét, amelyért már most közel kétszázan állnak sorba, noha még be sem vezették. A magyar fejlesztésű új technológia - az Everguest Intelligence- a mesterséges intelligencián alapul és olyan eredményeket képes felmutatni, amely pusztán emberi munkavégzéssel elképzelhetetlen lenne.

A mesterséges intelligencia ma már megkerülhetetlen tényező az életünk szinte minden területén. Mégis, sok kérdés és kétely van még bennünk, vajon mennyire járul hozzá ez a technológia a mindennapjainkhoz és mennyire kell tartanunk valójában az AI-tól. Sokan ugyanis attól tartanak, a mesterséges intelligencia miatt veszélybe kerülhet a munkahelyük, hisz az AI sok feladatot önállóan is képes elvégezni.

Annyi azonban bizonyos, hogy a mesterséges intelligencia megkerülhetetlen, és ha az előnyeit az emberi szaktudással ötvözzük, csakis profitálhatunk belőle. Erre eszmélt rá Gondos Kitti, az Everguest Reputációs Üzletágvezetője, akinek a története inspiráló lehet azok számára is, akik nyitottak arra, hogy az AI hogyan alakítja át a mindennapjainkat, és hogy a használatával, a lehetőségek kiaknázásával hogyan tudunk még magabiztosabbá válni a munkánkban. Idén az Everguest új, mesterséges intelligencián alapuló szoftvere ugyanis igazi áttörést érhet el és felkavarhatja majd a turizmus állóvizét.Gondos Kitti több mint 10 éves, külföldi és belföldi szállodai tapasztalattal a háta mögött csatlakozott az Everguest-hez 2020-ban.

A rengeteg tapasztalatot felhasználva és kihasználva, az volt a célja, hogy egy olyan hidat képezzen a vendég és a szálloda között az online térben, ami lehetővé teszi, hogy a szálloda minél tisztább képet kapjon arról, hogy a vendégei mit gondolnak róla, illetve a vendégek is biztosítva legyenek arról, hogy szállodai foglaláskor a legjobb döntést hozták. Kitti akkor még nem is sejtette, hogy a feladatköre hatalmas átalakuláson fog átmenni a mesterséges intelligenciának köszönhetően.

“Amikor elindultunk a közös úton az Everguest-tel, a célok egyértelműek voltak: innovatív szoftverek fejlesztése és hiánypótló szolgáltatások bevezetése a turisztikai piacra. A COVID által támasztott kihívások és az éles verseny ellenére eltökéltek voltunk. Élénken emlékszem arra a napra, amikor végre zöld utat kapott a szoftver fejlesztési projektünk. Vártam, számítottam rá, mégsem tudtam, hogy ez egy teljesen új fejezet kezdete lesz” - mondta el Kitti.

Emberi munkával elérhetetlen eredményeket mutat fel az új szoftver

Kittinek ugyanis a szoftver fejlesztésének előrehaladtával kellett szembesülnie a valósággal: mindazon feladatokat, amelyeknek éveken át szentelte a mindennapjait, a mesterséges intelligencia automatizálja és megoldja.

“A munkámat gyökeresen átalakította az AI, és ez kezdetben félelemmel töltött el, hiszen észleltem, hogy az én és a kollégáim által végzett folyamatokat váltja ki. Ezt az érzést nagyon nehéz leírni és idő kellett, mire fel tudtam dolgozni, hiszen olyan volt, mintha minden addigi erőfeszítésem értelmetlenné válna. Majd rájöttem, hogy a körülményeket nem tudjuk megváltoztatni, de azt igen, hogy hogyan reagálunk rájuk. Arra összpontosítottam, hogy mit tudunk kihozni ezekből a körülményekből a szállodák és az Everguest számára. Így született meg végül szakmai iránymutatásomnak is köszönhetően az Everguest Intelligence, amely olyan lehetőségeket tár fel a reputáció menedzsmentben, amit manuális, emberi munkával sohasem értünk volna el. Én pedig rájöttem, hogy az általam és a csapatom által nyújtott érték az AI-vezérelt megoldásoknak köszönhetően megsokszorozható, így pedig még nagyobb hatást érhetünk el” - tette hozzá a szakember.

Kitti mostanra a mesterséges intelligencia egyik legszenvedélyesebb szószólójává vált. Az Everguest elképesztő újdonságára pedig szó szerint “sorban állva” kell várni, hiszen a rendkívüli érdeklődés miatt várólistát kell alkalmazniuk. Már több mint 180 szálloda és vendéglátási egység iratkozott fel, ezt pedig érdemes mindenkinek minél hamarabb megtennie, mert “érkezési sorrendben” történik a bemutató alkalmak szervezése.Mire számíthat az, aki Kittihez hasonlóan előnyt szeretne kovácsolni a mesterséges intelligenciából és megismerné az Everguest Intelligence-t? Innovatív funkciókra, új élményekre, ténylegesen felhasználóbarát megközelítésre és innovatív AI támogatásra.


Az Everguest várólistájára itt lehet feliratkozni.

I Forrás: Everguest/Üzleti Hírszerzés

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

Májusi BETA aranyat ér!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Június 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Tartalom galéria

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

More details
Amerikai Autós Találkozó, 2024. június 14-16.

Amerikai Autós Találkozó, 2024. június 14-16.

More details
Mozgás Éjszakája a Városligetben & Hősök terén, 2024. június 14.

Mozgás Éjszakája a Városligetben & Hősök terén, 2024. június 14.

More details
Foci EB: 14 szuper hely Budapesten, ahol meccset nézhetünk

Foci EB: 14 szuper hely Budapesten, ahol meccset nézhetünk

More details
Gyerekszínház a Ligetben

Gyerekszínház a Ligetben

More details
BFZ zenei vásár és családi nap, 2024. június 15.

BFZ zenei vásár és családi nap, 2024. június 15.

More details
Esti séták az Állatkertben

Esti séták az Állatkertben

More details
Ilyen még nem volt itthon

Ilyen még nem volt itthon

More details
Prémium minőségű magyar egészségügyi munkaruha, személyre szabottan!

Prémium minőségű magyar egészségügyi munkaruha, személyre szabottan!

More details