2017. február 23., csütörtök - Alfréd

Promóciók, akciók

LeGARAGE redKészül az ország első street food és gasztroplázája, a Le Garage. Az ipari környezetben megálmodott áruházban többek között étterem, delikátesz, kávézó nyílik, és öt food truck is parkol majd az épületben. Hétvégenként termelői piaccal és különböző tematikus gasztroprogramokkal várják majd az érdeklődőket.

kutya goldenAz angol mintára létrehozott vállalkozás megviselt bundájú kutyáknak kínál az egyszerű öblítéstől kezdve a samponos mosáson át egészen a szárításig mindenféle szolgáltatást. Az önkiszolgáló kutyamosók éjjel-nappal nyitva állnak. A Wash & Vau modell tavaly elnyerte az Év Kutyabarát Innováció díját - számolt be a napi.hu.

bor12017-ben új, egész éves programsorozattal készül a DiVino: 365 nap alatt virtuálisan bejárják Magyarország borvidékeit és bemutatják a Junibor Egyesület tagjait. Ők azok a fiatal magyar borászok, akik bejárva a világot friss szemlélettel és energiával viszik tovább a családi pincészeteket, vagy épp építenek saját borászatot.

utazasA Netrisk.hu adatai szerint 2016-ban naponta egy főre átlagosan 580 forintért kötöttek utasbiztosítást a külföldre készülő ügyfelek, ami tavalyhoz képest 7 százalékos átlagdíj-növekedést jelent. A legnagyobb online biztosításközvetítő portálon a kötések 40 százaléka az utazást megelőző napon, további 14 százaléka az utazás napján született.

muanyagflakon100 százalékban újrahasznosított műanyag palackokból készült plédeket mutatott be az Emirates. Az ecoTHREAD™ szabadalmazott technológiával készült takarók már elérhetők az Emirates hosszútávú járatainak Economy osztályán. A Buzz-zal, a világ vezető fedélzeti termékspecialistájával együttműködve kifejlesztett ecoTHREAD™ takaró összesen 28 darab újrahasznosított műanyag palackból készül.

klepierreA Klépierre Magyarország újszerű stratégiájának köszönhetően várakozáson felüli eredményekkel zárta a 2016-os évet. A két budapesti és négy vidéki bevásárlóközpontot irányító vállalat nemcsak a bérlői mix és a szolgáltatások kialakításánál, hanem a kommunikáció tervezésénél is az Y és Z generáció minél magasabb elérését helyezte a középpontba.

safe short 170A tavaly szilveszterkor elkövetett kölni szextámadások után Angela Merkel szembesült azzal, hogy eddigi menekült politikája továbbra sem hozza meg a jó gyümölcsét. A 2017-es új évi ünnepség sokak számára az egy évvel ezelőtti tömeges nemi erőszakok és rablások évfordulója volt. Voltak azonban, akik már felkészültebben mehettek ünnepelni.

magyar marketing fesztivalA 2017-es év is rengeteg lehetőséget rejteget! Tény, ha valaki nem ismeri a legújabb változásokat, trendeket az lemarad a piaci versenyben. Ezért izgalmas a IV. Magyar Marketing Fesztivál meghívása 2017.01.26-ra, ahol egy "tartalmas" nap keretében lehet elkezdeni a felkészülést a 2017-es év üzleti- és marketing kihívásaira, újdonságaira.

ajiMegérkeztek az AJI innovatív ajándékkártyái, melyekkel a döntés szabadságát ajándékozhatod bárkinek! Az AJI kártyák több mint száz üzletben beváltható olyan tetszés szerinti már 5.000 Ft-tól feltölthető ajándékkártyák, melyekkel bármely alkalommal garantált az örömszerzés a születésnapoktól a karácsonyig.

  • 1
  • 2
  • 3