2017. október 21., szombat - Orsolya

Promóciók, akciók

szepkartyaAz MKB SZÉP Kártya birtokosok száma ebben a hónapban meghaladta a 211 ezret, az igénybe vehető szolgáltatási helyek száma már közel 23 ezer. A 2016. évben SZÉP Kártyákra kapott juttatások felhasználási záró határidejéig ugyan még hét hónap hátra van, mégis azt tanácsoljuk, hogy érdemes folyamatosan használni a kártyát.

doveA szépségipari termékeket gyártó cég ugyan törölte a közösségi médiába szánt kisvideós hirdetést, és elismerte, hogy hibázott, bocsánatot is kért, de a nyomokat már nem lehet eltüntetni.A hirdetésben egy színes bőrű nő látható, aki miután leveszi a pulcsiját, fehér pólós, fehér bőrű nővé változik át. Mellette a cég egyik testápolója.

kutya golden2017-ben, negyedik alkalommal választják meg az év kutyabarát helyeit, idén tizenegy kategóriában több mint száz szolgáltató várja a közönség szavazatait és a zsűri döntését október 31-ig. A nevezési időszak vasárnap éjfélkor zárult, összesen 120 nevezés érkezett a szervezőkhöz, ami másfélszerese a tavalyinak.

latnies latszaniAz Országos Rendőrfőkapitányság (ORFK) és az Országos Baleset-megelőzési Bizottság (OBB) 2017 őszén ismét meghirdeti, vezeti és támogatja a közlekedésbiztonság fontosságára felhívó „Látni és látszani – egymásért” országos figyelemfelkeltő és ellenőrzési akciót!

omekNagy sikere volt az Agrármarketing Centrum (AMC) jótékony célú felhívásának az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon és Vásáron (OMÉK). Több mint egy tonna élelmiszert gyűjtöttek össze. Az OMÉK kiállítói a rendezvény végén az el nem adott, még bontatlan csomagolású, kiváló minőségű, illetve tartós élelmiszereket karitatív célra ajánlhatták fel.

balatonBalatoni Regionális TDM Szövetség szoros együttműködésben a helyi és térségi TDM szervezetekkel, 2017-ben is megszervezi a tavaszi és az őszi Nyitott Balaton programsorozatot. Az egész régiót átfogó akcióra ősszel szeptember 22. és október 15. között kerül sor. 

mihokAz Artisjus-díjas magyar színésznő, énekesnő november 23-án, csütörtökön 19 órától lép színpadra a Pesti Vigadóban. Koncertjének sztárvendégei Koós Réka, Miller Zoltán és Bebe lesznek, a bevételből  a Korszerű szülészetért és Nőgyógyászatért Alapítványt támogatja. A koncert főtámogatója a Fővárosi Önkormányzat.

legoMagyarországon szeptember 21-től látható a mozikban a legújabb LEGO® animációs film: A LEGO® NINJAGO® Film kicsiknek és nagyoknak egyaránt tartogat izgalmakat. A film főhőse, Lloyd már megérkezett a fővárosba, és most egy nem mindennapi küldetésre hívja a gyerekeket. Ezúttal az Állatkert lakóit kell megvédeniük, de ehhez bizony segítségre van szükségük.

suburbiconÁpolt gyep, udvarias szomszédok, csendes, békés kertváros – ez Suburbicon, egy amerikai középosztály számára tökéletes hely az 1950-es években. A Lodge család is boldogan él itt, nem is találhatna ideálisabb várost gyermekneveléshez. Csakhogy a békés felszín alatt kiábrándító valóság lapul.

  • 1
  • 2
  • 3