2017. augusztus 21., hétfő - Sámuel

Promóciók, akciók

oilMa van a biodízel nemzetközi napja, ennek alkalmából a Mol ismét a környezettudatosságra és a használt sütőolaj környezetbarát elhelyezésére hívja fel a figyelmet. 2011 óta több mint 900 tonna használt sütőolajat gyűjtöttek be a benzinkutakon, a leadott hulladékból bioüzemanyagot készített a társaság.

Több mint 1,3 millió km-t futottunk és ezzel 500 ezer euróval támogatjuk az SOS GyermekfalvakatKevés olyan nemzetközi cég van, ahol úgy támogatnak segélyszervezeteket, hogy a támogatás mértéke a munkatársak kitartásán és elszántságán múlik. Büszkeséggel tölt el minket, hogy egy ilyen modern gondolkodású cégnél dolgozhatunk - nyilatkozta Nagy Róbert a Mondial Assistance Magyarországi vezetője.

amerikaiautoA Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) és a Vigyél Haza Alapítvány matricakampányt indított annak érdekében, hogy minél kevesebb gyermeket, állatot hagyjanak magára a tűző napon parkoló, lezárt járművekben. A kampány fontosságát és szükségességét az elmúlt évek sajnálatos tragédiái is alátámasztják.

furdo csaladA Turizmus Világnapját az ENSZ Turisztikai Világszervezete azzal a céllal hozta létre, hogy ezen a napon a turisták és a turisztikai szolgáltatók, valamint a turisztikai szektorban dolgozók együtt emlékezzenek meg a turizmus társadalmi, kulturális és gazdasági értékéről.

britishairwaysNagyon vicces safety videót tett közzé a British Airways. A légtársaság a szokásos biztonsági videókat, vagyis amikben a légiutaskísérők bemutatják, hogy mi a teendő zuhanás esetén, hova kell tenni a csomagunkat, és hogy kell bekapcsolni a biztonsági övet, gondolták újra. A kisfilmben szerepel egy csomó sztár, többek között...

verAugusztus végéig több mint ezer véradást szervez országszerte a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat. A két szervezet a „Nyári feltöltődés? Tölts fel másokat is! Adj vért!” elnevezéssel meghirdetett véradókampányával többek között a Balaton környékén és fesztiválokon igyekszik fenntartani a véradói aktivitást.

arany bankjegyautomataÜzembe helyezésének 50. évfordulója alkalmából aranyszínűre festették a világ első bankjegykiadó automatáját Londonban. A világ első bankjegy-automatáját, a banki szolgáltatásokat forradalmasító ATM elődjét, 1967. június 27-én Észak-Londonban, a Barclays enfieldi fiókja előtt helyezték üzembe, a bank által megrendelt hat gép közül elsőként.

ideaEgy nemzetközi hírű logikai játék, egy ivócsap, ami a városokban található több ezer tűzcsapot alakítja át gyorsan és olcsón ivókúttá, de úgy, hogy a tűzcsapok eredeti funkciója sem sérül. Egy kerekesszékes platform, ami minden fokú mozgáskorlátozott ember számára segít közlekedni és kommunikálni, és amire már a NASA is felfigyelt.

dunaplazaA felújítási munkálatokat egy time-laps kamera rögzíti, amely segítségével hamarosan, a látogatók is bepillantást nyerhetnek, hogy mi történik a kulisszák mögött. Addig is egy rajzos video szemlélteti, hogy mire is számíthatnak a vendégek, ha néhány hét múlva a Duna Plaza-ba látogatnak. Az ideális körülmények megteremtésében nagy szerepet kap majd a Costa Coffee itt kialakítandó kávézója is.

  • 1
  • 2
  • 3