2018. augusztus 18., szombat - Ilona

Promóciók, akciók

szemet oceanHulladékkal szennyezett akváriumot állított ki a Pécsi Állatkert, hogy így hívja fel látogatói figyelmét a tengerekbe, óceánokba kerülő szeméttel járó veszélyekre. Az akváriumon olvasható információ szerint a világ óceánjaiba naponta kétmillió cigarettacsikk, több mint egymillió műanyag palack, 600 ezer szívószál és egyebek mellett egymillió műanyag zacskó kerül.

kuponokA Bónusz Brigád 2010 novemberi piacra lépésével a Magyarországon induló bónuszos-kuponos piac oldalai ekkor, és a következő négy-öt évben még 50-90 százalékos kedvezményekkel működtek, míg ma már a 60 százalékos kedvezmény is soknak és ritkának számít.

verA cél, hogy ezzel hívják fel a figyelmet a véradás életmentő szerepére. A JCDecaux, a Magyar Vöröskereszt és a HD Group Életmentő töltés elnevezésű outdoor megjelenéssel hívja fel a figyelmet a véradás fontosságára.  A HD Group a JCDecaux Innovate Awards különdíjasaként kapott lehetőséget a kampány elkészítésére, amely a vérszükséglet és a telefonfeltöltés iránti igényt állítja párhuzamba.

alvasA már nem új, mosott, de egyébként hibátlan szállodai ágyneműk és törölközők jótékony célú újrahasznosítását kezdeményezte a Westin hotellánc. A textíliákból pizsamát és más textilárut varratnak, amit vagy szegény sorsú gyermekeknek adnak, vagy eladnak, és a bevételt jótékony célra fordítják.

alacsony munkanelkulisegA nagyon alacsony munkanélküliség, a dinamikus fejlődés, a kivándorlás és a szolgáltatóipar gyors fejlődése akut munkaerőhiányt hozott létre a közép-kelet-európai régió 6 országában, a Colliers International, globális iparágvezető ingatlan ügynökségi szolgáltatásokat nyújtó vállalat legfrissebb kutatási beszámolója, a “CEE Labour Force Riddle” szerint.

barokk etelTartalmas nyaralásra buzdítja a Sárvárra érkezőket a helyi Tourinform iroda. A Sárvár Tourist és TDM Nonprofit Kft. olyan játékot indított, amelynek során azoknak a vakációzóknak van a legnagyobb esélyük luxus wellness pihenést nyerni, akik több sárvári szolgáltatást is kipróbálnak a nyáron.

lakastextil logoKényelem és esztétikum – ezt kínálja a lakástextil otthonunk, munkahelyünk kialakításánál egyaránt. A legújabb trendekről, újdonságokról és felhasználhatóságukról beszélgettünk Dömötör Zoltánnal, a lakastextilonline.hu tulajdonosával.

kave1Egy átdolgozott/átmulatott éjszaka után különösen fontossá tud válni a kávé. A Sziget fesztiválon sem kell lemondani a jó minőségű feketéről (vagy fehérről). A Perla Caffé Express fesztiválautó, amely másfél éve járja az országot. Az egyedi, saját tervezésű autó oldala nyitható, a pult két végén kétkaros kávégépek...

cigiA dohányzás elleni küzdelem jegyében júliustól évi egy plusz szabadnappal ismeri el a Büki Gyógyfürdő Zrt. azon kollégáinak egészségtudatos magatartását, akik nem dohányoznak (dohányzás alatt értve az e-cigaretta, pipa, szivar használatát is), vagy akár csak vállalják, hogy a jövőben nem gyújtanak rá.

  • 1
  • 2
  • 3

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!