2017. december 11., hétfő - Árpád

Promóciók, akciók

furdoAz MTÜ belföldi, téli kampányt indít január 7-én - tudatta a nemzeti marketing ügynökség. A február 15-ig tartó kampányban számítanak szállodák, valamint gyógy- és élményfürdők aktív közreműködésére. A desztináció alapú kommunikációs kampány fókuszában a preventív jellegű egészségturizmus, ezen belül a gyógyfürdők, a rekreáció és az év eleji feltöltődési lehetőségek állnak.

accor 50Az 50 éves AccorHotels most szakít a hagyományokkal. A jeles évfordulón a szállodacsoport új szolgáltatást jelentett be, amely szakít a hagyományos felfogással, miszerint a szállodáknak kizárólag a messziről érkezőket kell szolgálniuk - írta meg a Vendég & Hotel.

hulladekszoborA biológiai sokféleség, valamint az ebben bekövetkezett, ember okozta hatások kerülnek az idei hulladékszobrokat előállító Trash Art Magyarország művészeti program fókuszába. A projekt november 15-től várja az alkotók, alkotócsoportok jelentkezését. A Trash Art Magyarország művészeti program hatalmas hulladékszobrokkal és installációkkal debütált 2017 májusában a gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon.

fenntarthatosagA 10 éves fennállását ünneplő Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) jubileumi üzleti ebédjén került sor az idén alapított Fenntartható jövőért díj átadására. A GDP mintegy 30%-át megtermelő 80 tagvállalatot tömörítő szervezet idén adta át először a Fenntartható jövőért díjat Változásvezető, Vezető nő és Üzleti megoldás kategóriában.

mosolyLezárult a Tesco "Ön választ, mi segítünk" pályázatának harmadik fordulója, országszerte 47 szervezet projektje nyerte el az egyenként 400 000 forintos támogatást. Az áruházlánc vásárlói összesen több mint két és fél millió szavazatot adtak le, ebből a "LURKÓ" Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány támogatói dobták be a legtöbb zsetont.

babaEredmény született a JCDecaux közterületi hirdetőcég és a Kreatív közös pályázatán, az Állj mellé, állj bele! versenyen, amelynek keretében a reklám- és kreatíviparban dolgozók álltak ki névvel-arccal számukra fontos ügyek, kezdeményezések mellett.

mihokAz Artisjus-díjas magyar színésznő, énekesnő november 23-án, csütörtökön 19 órától lép színpadra a Pesti Vigadóban. Koncertjének sztárvendégei Koós Réka, Miller Zoltán és Bebe lesznek, a bevételből  a Korszerű szülészetért és Nőgyógyászatért Alapítványt támogatja. A koncert főtámogatója a Fővárosi Önkormányzat.

turista2Szemetelnek, hangoskodnak a turisták, ezért kellett a kampány. Mini plakátkampányt indított a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK), hogy felhívja a külföldi turisták figyelmét a megfelelő viselkedésre, miután a nagyvárosokban, így Budapesten is egyre több a panasz az erősödő turizmus negatív hozadékaira, a szemetelésre, hangoskodásra.

startatonJohn Stratton (Dominic Cooper) és kommandós egysége egy biológiai tömegpusztító fegyverrel kísérletező laboratóriumot készül megrohamozni Iránban, ám már a kezdetekben kiderül, hogy a bevetés végzetes következményekkel járhat. Nyilvánvalóvá válik, hogy a labor mögött nem más, mint a szovjet ügynök, Barovski (Thomas Kretschmann) áll, akiről eddig azt hitték, halott.

  • 1
  • 2
  • 3