2017. június 28., szerda - Levente, Irén

Promóciók, akciók

arany bankjegyautomataÜzembe helyezésének 50. évfordulója alkalmából aranyszínűre festették a világ első bankjegykiadó automatáját Londonban. A világ első bankjegy-automatáját, a banki szolgáltatásokat forradalmasító ATM elődjét, 1967. június 27-én Észak-Londonban, a Barclays enfieldi fiókja előtt helyezték üzembe, a bank által megrendelt hat gép közül elsőként.

salamonMég három évvel ezelőtt írtunk arról, hogy közel 800 millió forintos költségvetésből készül egy egész estés magyar animációs film Salamon király kalandjairól. Most elkészült a film első teasere, amin keresztül egy kicsit már láthatjuk, hogy milyen lesz majd a produkció.

ideaEgy nemzetközi hírű logikai játék, egy ivócsap, ami a városokban található több ezer tűzcsapot alakítja át gyorsan és olcsón ivókúttá, de úgy, hogy a tűzcsapok eredeti funkciója sem sérül. Egy kerekesszékes platform, ami minden fokú mozgáskorlátozott ember számára segít közlekedni és kommunikálni, és amire már a NASA is felfigyelt.

dunaplazaA felújítási munkálatokat egy time-laps kamera rögzíti, amely segítségével hamarosan, a látogatók is bepillantást nyerhetnek, hogy mi történik a kulisszák mögött. Addig is egy rajzos video szemlélteti, hogy mire is számíthatnak a vendégek, ha néhány hét múlva a Duna Plaza-ba látogatnak. Az ideális körülmények megteremtésében nagy szerepet kap majd a Costa Coffee itt kialakítandó kávézója is.

mcdonaldsA nyarak mindig a legforgalmasabb időszakok közé tartoznak a gyorséttermekben, a fiatalok pedig egyre csökkenő számban jelentkeznek az ilyen típusú munkákra, így a Citi után most a McDonald's is beállt azoknak a munkáltatóknak a sorába, akik a SnapChaten próbálják a fiatalokat magukhoz csábítani.

vvonat izkekA 17. FINA Világbajnokság versenyszámaira jegyet vásárló nézők vonattal féláron utazhatnak a rendező városokba szurkolni, annak az együttműködési megállapodásnak köszönhetően, melyet A vasúttársaság továbbá jelentős segítséget nyújt az esemény megszervezéséhez nélkülözhetetlen 3500 önkéntes és az augusztusban induló Masters vb-re akkreditáltak utaztatásában is.

zalakarosA 20 éves Zalakaros idén kreatív ötletre fűzi fel a város és a térség marketingjét, az érzékek mentén szeretne kedvet csinálni az utazáshoz. Ezt célozza a frissen elkészült imázsfilm is. Fél évszázad alatt Zalakaros fürdőkultúrája, gazdag természeti értékei és folyamatos intenzív fejlődése az egészségturizmus egyik főszereplőjévé tette Magyarország egyik legvirágosabb városát.

wingUrban Beats címmel elkészítette új imázsfilmjét a WING, a végeredmény pedig rendkívül újszerű lett: egy művészi igényű alkotás foglalja össze szemléletesen mindazt az értéket, amit a magyar tulajdonban lévő ingatlanfejlesztő közel 20 éves működése során létrehozott - értesült az OGH hírügynökség.

mediafogyasztasA fiatal generáció mindössze 28%-a kapcsolja be a televíziót: számukra már az okostelefon, a PC és a laptop jelenti a médiafogyasztás központját – derült ki a Jófogás és a GKI több mint 10 ezer aktív internetezőt bevonó kutatásából. A legtöbb audiovizuális tartalmat még mindig otthon fogyasztjuk, de a korábban tévézésre fordított idő egyre inkább tolódik az internet irányába.

  • 1
  • 2
  • 3