2018. február 23., péntek - Alfréd

Promóciók, akciók

farsang2018 a Családok Éve Magyarországon! Ebből az alkalomból „Családi Farsang” fotópályázatot hirdetünk a Fővárosi Nagycirkuszban 2018. február 01. és február 28. között. Azok között a családok között, akik ebben az időszakban (dátummal ellátott) családi (min. 2 felnőtt + 2 gyerek), álarcos vagy farsangi jelmezes...

samsungtvSzeretné kifejezni szeretetét és megbecsülését férje, élettársa vagy barátja felé? A 2017-ben nagy népszerűségnek örvendő SAMSUNG Ultra HD Smart LED televízióval biztosan sikerül!Kiváló képminőség a 4K felbontásnak köszönhetően, élénk színek, nagy képméret, minden szögből esztétikus kialakítás, kiváló technikai jellemzők, és ár-érték arányban talán a legjobb választás.

borotvaMit szólna, ha 2 az 1-ben ajándékot vásárolna, ahol nemcsak a termék 2 funkciós, hanem Ön is 2 legyet üthet egy csapásra? Ha nem szereti a borostát, és a párja sem rajong a reggelenkénti borotválkozásért, lepje meg Philips Nedves és száraz elektromos borotvával, mindkettőjük örömére! Ez a precíz, kifinomult készülék sima siklást biztosít a bőrön, kíméletessé téve a borotválkozást!

robotporszivo3Ha szeretné kifejezni megbecsülését és odafigyelését felesége, barátnője felé, ajándékozzon neki „szabadidőt”! A Philips SmartPro Active Robotporszívó segítségével felszabadíthatja a takarításra szánt idejét más, hasznosabb tevékenységre vagy pihenésre. Az intelligens „háziszolga’ okos, kifinomult rendszere felméri a környezetet...

braunSzeretné meglepni kedvesét valami olyan ajándékkal, ami még szebbé teszi? Ezúttal hagyja a rúzsok, fehérneműk és egyéb női praktikák kiválasztásának privilégiumát a párjára! Helyette adjon ajándékba egy olyan készüléket, amellyel akár naponta élvezheti a kozmetikai kezeléseket otthonában, sőt akár egy retikülbe is elfér, ha utazáskor magával vinné.

ajandek noMi az az ajándék, ami még szebbé tesz egy szép nőt? És Mi az, ami leveszi a házimunka terhét? Két ajándékötletünkkel ehhez adunk segítséget Valentin-napra férfiolvasóink számára, hogy az idei Valentin-nap más legyen, mint az eddigiek!

konyha benczurJó helyen jár. A gazdag étel-ital kínálatban mindenki megtalálhatja a kedvére való fogást, a magyaros specialitásokat éppúgy, mint a vegetáriánus vagy a korszerű táplálkozásnak megfelelő reformételeket, hiszen választékunkkal különös figyelmet fordítunk az egészséges táplálkozásra.

fightAz Inermarché áruházlánc egy erős húzással vonzotta be a vásárlóit a boltjaiba, 70 százalékkal csökkentették a Nutella árát, számolt be az index.hu a France24 tudósítása alapján. Azt sejthették, hogy szeretni fogják a népek, mert reklámozták is. Arra viszont valószínűleg nem számítottak, hogy széttépik egymást az emberek az olcsó Nutelláért.

valentin depostoreSúlyzókészlet, csokoládé, nyakkendő vagy egy könyv? Az idei Valentin-napra sokkal jobb ajándékötletet kínálunk férfiak számára! Ajánlatunkkal a praktikus és esztétikus szépségápolási termékek illetve a szórakoztató elektronikai termékek kedvelői számára nyújtunk inspirációt.

  • 1
  • 2
  • 3