A koronavírus-járvány idején egyre többen online vásárolnak bútort otthonaikba, sokakat azonban kellemetlen meglepetés érhet, amikor megérkezik a rendelésük.
A szívbarát, gyulladáscsökkentő és krónikus betegségek, így a rák kockázatát csökkentő étrendben az alapanyagok mellett a fűszerezés is kiemelt jelentőségű.
Ahogy múlnak az évek, egyre kevesebb kollagént termel a szervezetünk, így bőrünk lassan elveszti rugalmasságát. Ám máshoz is szükséges a kollagén - mégis mennyit szedjünk belőle?
Az őszi erdő gyümölcseinek most van a szezonja. A Pilisi Parkerdőben kirándulóknak bőven van alkalmuk arra, hogy megkóstolják ezeket, esetleg gyűjtsenek belőlük otthonra is, ha különleges zamatú ételeket és italokat…
Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány újabb ismeretterjesztő videóval jelentkezett, ezúttal a defibrillátor használatát mutatják be ismert arcok és regényes körülmények között.
A mellrák élete során minden nyolcadik-kilencedik nőt érinti, a gyógyulás kulcsa pedig a korai felismerés és az időben elkezdett kezelés, amellyel a rosszindulatú elváltozás nagyon jó eséllyel kezelhető. A Rózsaszín…
Milyen volt az első tihanyi levendulamező? Mitől különlegesebb a tihanyi levendula, mint bármelyik másik a világon, s mi köze ennek az egésznek a paprikához és a kávézacchoz? Megkerestük a válaszokat…