2018. április 26., csütörtök - Ervin

HRKOMM Award nevezés 2017. június 30-ig

hrHRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. A szervezők a potenciális és meglévő munkavállalókra, azok családtagjaira, közvetlen és közvetett környezetükre irányuló bármilyen kommunikációs megoldások nevezését várják.

A verseny célja, hogy a különböző cégek HR-rel és kommunikációval foglalkozó osztályai, illetve ilyen tevékenységeket végző szolgáltató szervezetek, ügynökségek egyaránt megmutathassák legjobban sikerült munkáikat.

A nevezésről

Pályázni a 2015. június 30. és 2017. június 30. között, Magyarországon futott kommunikációs megoldásokat lehet. A versenybe nevezhet minden Magyarországon tevékenykedő cég saját megoldásokkal, illetve olyan ügynökségek és tanácsadócégek, amelyek más vállalatok számára készítettek HR-tematikájú kommunikációs stratégiát, anyagokat.

A versenyben minden főkategórián belül minden alkategóriában és azon belüli kategóriákban lehet kommunikációs megoldásokat nevezni. Egy kampány több kategóriába is nevezhető.

A zsűri fenntartja a jogot arra, hogy a nem megfelelő helyre benevezett anyagokat átsorolja a különböző kategóriák között. A pályamunkák elbírálása során a zsűri egyaránt figyelembe vesz kreatív és hatékonysági szempontokat.

A nevezési díj:

24 900 forint + áfa / nevezés (bruttó 31 623 forint)
Harmadik nevezéstől: 19 900 forint + áfa / nevezés (bruttó 25 273 forint)

További információ: hrkommaward.upszi.hu

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5