2024. április 25., csütörtök - Márk

Hírek, elemzések

Bővülő gasztronómiai kínálat a GOBUDA Mall bevásárlóközpontban

433

A WING fejlesztésében tavasszal átadott GOBUDA Mall bevásárlóközpont egyre bővülő gasztronómiai kínálatának köszönhetően az észak-budai régió lakosai már olyan prémium üzletek szolgáltatásait is élvezhetik, mint a Fishmonger halétterem és halbolt, a szeptember végén megnyitott Stühmer Cukrászda és Csokoládébolt vagy a Hússzabósság

A közelmúltban megnyitott gasztronómiai üzletek mellett a bevásárlóközpont vendégeit további különleges élelmiszerüzletek, pékség és egyéb ínyencségek várják.

A WING fejlesztésében megvalósult, tavasszal átadott GOBUDA Mall bevásárlóközpontban folyamatosan nyílnak meg az új üzletek. A bevásárlóközpont vendéglátást érintő üzletkínálata is gyarapodik, így a GOBUDA Mall látogatói egyre több helyre térhetnek be néhány finom falatra, vagy prémium alapanyagért.

Az óbudai bevásárlóközpont ad otthont a Stühmer Csokoládé első budapesti márkaüzletének, ahol kiváló alapanyagokból készült édességeket kóstolhatnak a kulináris élményeket keresők. A cukrászda több mint 30 féle izgalmas, egyedi ízvilágú süteménnyel, illetve fagylalt-különlegességekkel várja az édességkedvelőket. Az édesszájúak számára további jó hír, hogy szintén a GOBUDA Mallt választotta első óbudai üzlete színhelyéül a Szamos Cukrászda is, amely a klasszikus Szamos cukrászati hagyományokat követve minőségi alapanyagokból készült tortákat és fagylaltokat kínál látogatói számára.

A GOBUDA Mall földszinténjén található Fishmonger halétterem és halbolt, mely halkülönlegességeivel és a világ minden pontjáról érkező tenger gyümölcseivel kápráztatja el a különlegesebb ételek kedvelőit. A bevásárlóközpont húskedvelő közönségének jelenthet igazi steak mennyországot a Hússzabóság, ahol az üzlet hentesei személyre szabottan ajánlanak vásárlóiknak a legfinomabb húsok közül. Az üzlet kizárólag prémium termékeket kínál, melyek a lokális termelőkön túl, a világ számos pontjáról érkeznek.

A Belfrit gyorsétterem október közepétől gazdagítja majd a GOBUDA Mall gasztronómiai kínálatát, ahol a betérők a friss belga krumpli mellett a klasszikus burgereket éppúgy megízlelhetik. Az étterem a frissen készülő, minőségi ételeivel kitűnő és felpezsdítő alternatívája a gyorséttermi ételeknek. A kávézás szerelmeseinek lehet meghitt találkozó helye a tél elejétől a galéria szinten található Café Frei legújabb óbudai kávézója.

Ne feledkezzünk meg a bevásárlóközponttal együtt megnyitott, teljeskörűen felújított és modernizált INTERSPAR élelmiszerüzletről sem, ahol kiváló minőségű alapanyagokat lehet beszerezni az otthoni sütéshez, főzéshez. Ugyanígy a Radovin borkereskedés is széles kínálattal várja a borok iránt érdeklődőket, és a különleges formájáról és széles ízvilágáról ismert The Box Donut is a kedvence lehet a fánkok kedvelőinek. Az OXO Bubble Tea szintén a bevásárlóközpont legújabb gasztronómiai bérlői között köszönthető, amely frissítő hatású, ízesített gyümölcs- és tejes teák széles skáláját kínálja. A széles gasztronómiai kínálat részét képezi a tavasszal megnyílt Belga Pékség is, amely frissen sült, minőségi prémium pékáruval, gourmet ínyencségekkel és változatos ízű szendvicsekkel várja vendégeit.

A korábban EuroCenter Óbuda néven ismert pláza emberléptékű méretének és kialakításának köszönhetően olyan otthonos hangulattal rendelkezik, amely által közkedvelt találkozási ponttá, közösségi térré válhat az észak-budai régióban. A felújítás által a GOBUDA Mall egy 25 ezer négyzetméter bérbe adható területtel, nagyjából 100 üzletnek helyet adó, szolgáltató funkciót is betöltő, a mai kor igényeire választ kínáló, modern bevásárlóközponttá alakult.

I Forrás: irodakereso.info

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

Április hónap MILWAUKEE gépe!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

More details
Agility nap a Ligetben, 2024. április 28.

Agility nap a Ligetben, 2024. április 28.

More details
Komáromi erődfeszt, 2024. május 3-5.

Komáromi erődfeszt, 2024. május 3-5.

More details
Országos Diesel Találkozó, 2024. április 30. - május 1.

Országos Diesel Találkozó, 2024. április 30. - május 1.

More details
Városligeti Majális, 2024. május 1.

Városligeti Majális, 2024. május 1.

More details
Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Napja, 2024. április 26-28.

Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Napja, 2024. április 26-28.

More details
Totalcar Parkoló Parádé, 2024. április 28.

Totalcar Parkoló Parádé, 2024. április 28.

More details
ArchiKids VárosÁlmodók Fesztivál, 2024. április 27.

ArchiKids VárosÁlmodók Fesztivál, 2024. április 27.

More details
Futófesztivál, 2024. április 27.

Futófesztivál, 2024. április 27.

More details