2024. április 20., szombat - Konrád, Tivadar

Események

Keresik a legújabb irodai trendeket. Elindult Az Év Irodája verseny

371

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy másfél éve forradalmi változások zajlanak a hazai irodapiacon és a munkakultúrában. A pandémia miatt új, innovatív és fenntartható megoldások hódítanak az irodákban, a hibrid modellek előtérbe kerülnek, de még az átalakulás kellős közepén tartunk.

Merre megyünk, melyek lesznek az iroda- és ingatlanpiac új trendjei? Erre keresi a választ Az Év Irodája verseny. A szervezők és a szakmai zsűri november 30-áig várják a legjobb irodák és épületek nevezéseit - hívja fel a figyelmet a realista.hu.

Gyökeres átalakulásnak lehetünk a szemtanúi, a koronavírus járvány miatt új trendek honosodtak meg, a munkahelyek és irodaházak világában évtizedek óta nem látott változások jelentek meg, terjednek a hibrid irodamodellek, a home office tovább hódít, megújulnak az irodaterek. De még minden bizonytalan, folyamatosan zajlik az irodai élet újratervezése, új munkakultúrákat, innovatív megoldásokat és protokollokat vezetnek be.

Emellett a kiskereskedelem, a logisztika, az építőipar, a lakáspiac és általában az ingatlanszektor digitalizációja megállíthatatlan, a szállodaiparban hódít az élményalapú megközelítés, miközben mindenhol a környezettudatos megoldások dominálnak.

Ebben az innovatív és alapjaiban átalakuló világban különösen izgalmas lesz Az Év Irodája és a Real Estate Awards verseny, amelynek keretében az ingatlan.com csoporthoz tartozó Az Év Irodája csapata már 12 éve keresi a legjobb irodákat, ingatlanokat, tervezett projekteket, szakvállalatokat és piaci személyiségeket.

evirod2

Mindkét versenyen az ismert kategóriákban lehet nevezni, de a szervezők idén új díjakat is meghirdettek. Az Év Irodája versenyen új kategória Az Év Irodaháza, hiszen olyan új generációs irodaházak épülnek vagy régebbi ingatlanok újulnak meg, amelyek a környezettudatosságot, a munkahelyi jóllétet és az érintésmentes technológiai megoldásokat ötvözve karakteresen meghatározzák a munkaerőpiacot. A Real Estate Awards versenyen pedig Az Év Ingatlanpiaci Tranzakciója jelenti az új lehetőséget a pályázók számára.

Idén a két verseny szakmai zsűrijében új elnökök vezetik a szakértők munkáját a pályázatok értékelési folyamatában. Az Év Irodája verseny szakmai zsűrijének elnöke idén Cs. Kovács Nikolett, aki az ION-Dealogic senior office menedzsereként számos nagyvállalati irodaprojekt megvalósítását irányította, így jelentős tapasztalatokat szerzett az irodatervezési és -kialakítási menedzsment és az office branding tekintetében.

„Megtisztelő és izgalmas feladatnak érzem, hogy felkértek Az Év Irodája verseny szakmai zsűrijének vezetésére, hiszen egy nagy múltú és meghatározó hazai megmérettetésről beszélünk. Idén a pandémia jelentős mértékben befolyásolta a magyar irodapiacot, igazi kihívás volt a vállalati szféra számára jól menedzselni az új helyzetet, ugyanakkor izgalmas új irodaprojektek is születtek, amelyek már reflektálnak az új munkahelyi trendekre” – mondta Cs. Kovács Nikolett.

evirod3

A Real Estate Awards szakmai zsűrijének elnöke pedig Gedai Bori, a Real Estate Concept ügyvezető-tulajdonosa, aki több mint 20 éves piaci tapasztalattal rendelkezik, számos fejlesztő és ingatlanhasznosító vállalatnál töltött be vezető pozíciókat, többek között a GTC-nél, így minden aspektusából kiválóan ismeri az ingatlanszektort.

“Az ingatlanpiac mindig is meghatározó szerepet töltött be az életemben és a szakmai karrieremben. A szép, értékteremtő és hatékony projekteket mindig kitüntetett figyelemmel követem, ezért is vállaltam örömmel a Real Estate Awards verseny zsűri elnöki posztját, illetve részt veszek a rendezvény szervezésében is” - tette hozzá Gedai Bori.

+++

Az Év Irodája verseny kategóriái

Az Év Irodája

Az Év Közösségi Tere

Az Év Irodaháza (új kategória)

Office Branding Különdíj

Az Év Belsőépítész Cége

A Real Estate Awards kategóriái

Az Év Tervezett Projektje

Az Év Asset Management Cége

Az Év Facility Management Cége

Az Év Property Management Cége

Az Év Fejlesztő Cége

Az Év Tanácsadó Cége

Az Év Irodakivitelező Cége

Az Év Kivitelező Cége

Az Év Proptech Megoldása

Az Év Feltörekvő Személyisége

Az Év Ingatlanpiaci Személyisége

Az Év Ingatlanpiaci Tranzakciója (új kategória)

Itt jelentkezhet>>

| Forrás: realista.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

Április hónap MILWAUKEE gépe!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Olvasta?

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

Fenntartható befektetés a közép- és kelet-európai régióban

Fenntartható befektetés a közép- és kelet-európai régióban

More details
Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

More details
Szezonális munkák és állandó lehetőségek – állás Nagykanizsa környékén

Szezonális munkák és állandó lehetőségek – állás Nagykanizsa környékén

More details
Helló Európa, helló tavasz! – 2024. május 1-5.

Helló Európa, helló tavasz! – 2024. május 1-5.

More details
Közel félmillió e-töltőpontra is szüksége lehet Franciaországnak néhány éven belül

Közel félmillió e-töltőpontra is szüksége lehet Franciaországnak néhány éven belül

More details
Szakma Sztár Fesztivál, 2024. április 24-26.

Szakma Sztár Fesztivál, 2024. április 24-26.

More details
Világsztár lett a Kisföldalatti!

Világsztár lett a Kisföldalatti!

More details
Hyperspace Elektronikus Zenei Fesztivál, 2024. április 20.

Hyperspace Elektronikus Zenei Fesztivál, 2024. április 20.

More details
Sebesség fesztivál, 2024. április 20- 21.

Sebesség fesztivál, 2024. április 20- 21.

More details