2024. április 27., szombat - Zita

Archívum

Service Design Day néven érkezik a szakma konferenciája

2021-11-22 392

November 25-én, csütörtökön az online konferencián közel száz előadó ismerteti az ügyfélcentrikus üzleti tervezés lehetőségeit és tapasztalatait az innováció, a termékfejlesztés, a marketing és a HR területein.

A látogatók bepillanthatnak a hazai ügynökségek munkájába, vállalati esettanulmányokból tanulhatnak, az egyes szakmai területek legújabb fejleményeivel ismerkedhetnek meg a behaviour designtól az ügyfélélmény tervezésen keresztül az employer brandingig.

A Design Week során megvalósuló idei Service Design Day egyik fő témája a service design szerepe a Covid alakította új, normális világban. 

A résztvevők többek között az alábbi kérdésekre kaphatnak válaszokat:

  • Hogyan tudja támogatni a vállalatok átalakulását az ügyfélcentrikus gondolkodás?
  • Miképp segít értelmezni, lekövetni a fogyasztói igények és szokások változását?
  • Hogyan segít kialakítani a cégek működését?
  • Hol találkozik a hibrid és agilis munkavégzés és az ügyfélélmény?

A konferencia délelőtti előadásain a nemzetközi és hazai trendeké lesz a főszerep:

Marc Fonteijn (Service Design Show alapítója) service design veterán, influencerként több ezer service design iránt érdeklődőnek adta meg a szakmai alapokat népszerű videóival, blog posztjaival. Marc népszerű előadó, tréner. Egyedülálló rálátása van a service design szakma fejlődésére, nehézségeire, trendjeire. 

Pálóczi Tamás (Deutsche Telekom Design Hub vezetője) többek között bevaatja hallgatóit abba, hogy mit tesz a Deutsche Telekom azért, hogy a szervezetben és annak működésében történő változásra felészítse a munkavállalóit Európa szerte. 

Dobó Mátyás (Vodafone Vállalati Szolgáltatások Üzletág vezérigazgató-helyettese) arról a rejtélyes falról, kulturális és szervezeti szakadékról mesél majd, mely akadályozza a nagyvállalatokat az ügyfélcentrikus tervezésben. 

Bánhegyi Zsófia (Szerencsejáték Zrt. marketing igazgatója) pedig azt elemzi, hogy képes-e az ügyfél-, játékosélmény megközelítést sikeresen implementálni saját működésébe, termékfejlesztésébe egy állami monopol vállalat? 

Délben tizenkét hazai üzleti designnal foglalkozó ügynökség tart “fogadóórát”, mely során a nézők bepillanthatnak a működésükbe, megismerhetik a munkatársakat, projekteket és módszereiket.

Délután folyamán öt szekcióban folytatódik az esemény. A kezdőket a Grow with Google speciális Design Thinking gyorstalpalója várja, az ínyencek meghallgathatják Szabó Béla (Magyar Telekom, márka- és kereskedelmi kommunikációs igazgató), Gál Sarolta (DDB, stratégiai igazgató), Komándi Krisztián (Frontíra, viselkedéstudományi tanácsadó) és Barcsi Viktória design kutató beszélgetését 2021 slágertémájáról a behaviour designról. 

A service designban jártasabbak több, mint 20 esettanulmányt ismerhetnek meg, találkozhatnak többek között a budapesti szolgáltatások javítását célul kitűző Fővárosi Önkormányzat első service design csapatával. Elmerülhetnek olyan témakörökben, mint az ügyfélélmény, terméktervezés, social design, e-kereskedelem, user experience, megismerve olyan cégek szakembereit, mint például az IBM, KPMG, EdUcate, Humanize, Meet, Telenor, SAP Emarsys, Praktiker, Deloitte, Magyar Bankholding, MVM, vagy a Budapest Airport. 

„Az idei konferencián szerettük volna még hangsúlyosabban kiemelni, hogy a hazai service design szakma készen áll arra, hogy segítséget nyújtson a hazai vállalatoknak abban, hogy a covid hatására megváltozó üzleti környezetet gyorsan le tudják követni és ügyfélcentrikus tervezéssel minél több szerethető szolgáltatás, termék kerüljön ki a piacra. A Service Design Day mellett az idén újra elkészítjük a Service Design Térkép kutatásunkat az NRC támogatásával, mely segítségével szeretnénk bemutatni a szakmai műhelyeket, előremutató iparági gyakorlatokat.” - mondta Káli György, a Service Design Day főszervezője, a Humanize service design studio társalapítója.

A teljes program itt található.

A Service Design Térkép kutatást pedig ide kattintva tudják kitölteni az érdeklődők.

I Forrás: kreativ.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

Április hónap MILWAUKEE gépe!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

Szegeden rendezik a Hőlégballon Világbajnokságot

Szegeden rendezik a Hőlégballon Világbajnokságot

More details
Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

More details
Hungária koncert - Most vagy soha, 2024. június 1.

Hungária koncert - Most vagy soha, 2024. június 1.

More details
Hokitavasz, 2024. május 7.

Hokitavasz, 2024. május 7.

More details
Lord of the Dance, 2024. május 24.

Lord of the Dance, 2024. május 24.

More details
Smart Sport Expo és Fitness Fesztivál, 2024. június 2.

Smart Sport Expo és Fitness Fesztivál, 2024. június 2.

More details
Szoboszlai Live - interaktív talkshow, 2024. május 30.

Szoboszlai Live - interaktív talkshow, 2024. május 30.

More details
40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság, 2024. május 22-26.

40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság, 2024. május 22-26.

More details
A 7 oktávos világsztár Magyarországon, 2024. május 4.

A 7 oktávos világsztár Magyarországon, 2024. május 4.

More details