2024. július 13., szombat - Jenő

Archívum

A Colliers International Kevin Turpint nevezi ki Közép- és Kelet-Európa Regionális Piackutatási Igazgatójává

2019-10-07 836

A vezető globális kereskedelmi ingatlan- és befektetési tanácsadói cég, a Colliers International bejelentette, hogy Kevin Turpint nevezik ki Közép- és Kelet-Európa új, regionális piackutatási igazgatójává.

Új pozíciójában a szakember október elején kezdett a cég prágai irodájában - tudta meg az OGH Hírügynökség. 

Ebben az új szerepben Kevin arra összpontosít, hogy tovább bővítse a Colliers által az elmúlt években kifejlesztett piacvezető kutatási platformot, mind regionális, mind pedig helyi szinten. A hagyományos piaci frissítések és trendek mellett az előretekintő elemzésre összpontosít, valamint a szélesebb makrogazdasági, politikai és társadalmi fejlemények integrálására az ingatlanokkal kapcsolatos megfigyelésekbe és stratégiákba. Kevin aktív szerepet vállal a helyi kutatócsoportok irányításában annak biztosítása érdekében, hogy minden piacon élvonalbeli betekintést nyújthassunk.

Kevin érkezése növekvő vállalatunkhoz a legújabb stratégiai lépések sorozatának legutóbbi lépése, mely során célunk, hogy megerősítsük vezetői csapatunkat és az üzleti tevékenységet Közép-Kelet-Európában. Tapasztalatainak mélysége, ügyfélkapcsolatai és regionális rálátása segít bennünket abban, hogy ügyfeleinknek továbbra is a legjobb osztályú ingatlan értesüléseket szállítsuk.

- nyilatkozta Luke Dawson, a Colliers International regionális ügyvezető igazgatója és a CEE Capital Markets vezetője.

Kevin több mint 20 éve dolgozik a kereskedelmi ingatlaniparban. A prágai JLL-től csatlakozik Colliershez, ahol a Közép-Kelet-Európa kutatási és stratégiai vezetője volt, és Közép- és Kelet-Európát képviselte az EMEA Kutatási Testületében. Ezt megelőzően HR tanácsadásban, az Információs Technológia területén és a közszférában dolgozott, ahol értékes nemzetközi tapasztalatokat szerzett technológiában, az üzleti életben és a pénzügyekben.

Az olyan magasszintű tehetségek megszerzése, mint Kevin, ékes bizonyíték arra, hogy elkötelezettek vagyunk az ügyfelek számára kínált kutatási ajánlatunk növekedésében és fejlesztésében

- mondta Damian Harrington, a Colliers International EMEA kutatási igazgatója." Kevin háttere és tapasztalatai jól kiegészítik a tehetséges kutatókból álló jelenlegi csapatot, és biztosítják, hogy innovatív és kihívást jelentő rálátást nyújtsunk, mely elősegíti az ügyfélstratéga fejlesztését és tájékoztatást helyi és nemzetközi szinten".

Kutatóként az ingatlanpiac minden aspektusa érdekel, azonban külön érdekesnek tartom, hogy az iparágra milyen hatással van, vagy lesz a számos kedvező vagy zavaró tényező, amely megtalálható a piacon.

- mondta Kevin Turpin, a Közép- és Kelet-Európa kutatási igazgatója. 

Függetlenül attól, hogy ügyfeleink fejlesztik, elfoglalják vagy befektetnek az ingatlanba, a szilárd piackutatás és betekintés kritikus fontosságú a helyes döntések meghozatalában. Várom, hogy együtt dolgozhassunk mind az ügyfeleinkkel, mind a Colliers csapataival a régió egész területén.

(Forrás. Colliers International)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

KNIPEX, győzteseket kovácsolunk!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Július 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Tartalom galéria

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

More details
Libegők éjszakája, 2024. július 13.

Libegők éjszakája, 2024. július 13.

More details
Cirkuszok éjszakája,  2024. július 11-13

Cirkuszok éjszakája, 2024. július 11-13

More details
Klassz a pARTon! 2024. július 12-30.

Klassz a pARTon! 2024. július 12-30.

More details
Palacsinta fesztivál, 2024. július 13-14.

Palacsinta fesztivál, 2024. július 13-14.

More details
Vár a Balatoni Vízivilág Látogatóközpont, Balatonfüred

Vár a Balatoni Vízivilág Látogatóközpont, Balatonfüred

More details
LEGO: magyar fotós keltette életre az Artemis missziót

LEGO: magyar fotós keltette életre az Artemis missziót

More details
Új nyelvtanulási módszer hódíthatja meg a világot

Új nyelvtanulási módszer hódíthatja meg a világot

More details
Balaton Beer Weekend, július 12-14.

Balaton Beer Weekend, július 12-14.

More details