2024. május 19., vasárnap - Ivó, Milán

Archívum

Az SOS Gyermekfalvakat támogatja a WING

2018-05-31 1390

wingTámogatja a WING Zrt. az SOS Gyermekfalvakat, ahol a családjukból kiemelt, nevelőszülőkkel élő gyermekek találnak otthonra. Az ötmillió forintos adomány három SOS-ház egész éves fenntartására elegendő, így akár 15-18 gyermek ellátását teszi lehetővé. A felajánlott keret révén a WING az alapítvány egyik főtámogatójává vált az idei évben.

A WING a társadalmi felelősség jegyében kiemelt küldetésének tekinti a gyermekek, fiatalok felkarolását, ebbe a szerepvállalásba illeszkedik szervesen a SOS Gyermekfalvak támogatása is.

Ötmillió forintos adománnyal támogatja az SOS Gyermekfalvakat a WING Zrt. Az SOS Gyermekfalvak 400, szülők nélkül élő gyereknek biztosít szerető és biztonságos otthont, olyan gyerekeknek, akiket ki kellett emelni a családjukból bántalmazás, elhanyagolás, a szülők szenvedélybetegsége, vagy egyéb problémák miatt. Az SOS-ben a gyerekek nevelőszülőknél, családias környezetben, családi házban nőhetnek fel. A WING Zrt. támogatása három ilyen ingatlan egész éves fenntartására elegendő, így akár 15-18 nevelőszülővel élő gyermek ellátását teszi lehetővé.

„Magyar vállalatként kötelességünknek érezzük, hogy aktívan tegyünk a környezetért, ahol dolgozunk, illetve, hogy a társadalmi felelősségvállalás tekintetében is kivegyük a részünket. Míg munkánk során ingatlanokat, például irodákat, munkahelyeket, vagy lakásokat hozunk létre, addig az SOS Gyermekfalvak támogatásával közvetett módon, a saját eszközeinkkel vállalunk részt abban, hogy arra rászoruló gyermekek szerető otthonban élhessenek” – mondta Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Hozzátette: a társadalmi felelősségvállalás jegyében a WING kiemelt küldetésének tekinti a gyermekek, fiatalok felkarolását és támogatását. Az elmúlt másfél évtizedben így többek közt adománnyal segítették a Madarász Utcai Gyermekkórházat, a lakótelepi gyermekszegénység felszámolásáért küzdő Jövőbarát Alapítványt, tavaly pedig az ország legjelentősebb tudományos diákfórumát, az Országos Tudományos Diákköri Konferenciát (OTDK) segítették anyagi juttatással. Ebbe a sorba szervesen illik az SOS Gyermekfalvak most bejelentett támogatása.

„Nagyon nagy segítséget jelent a WING támogatása, amely három SOS ingatlan teljes éves fenntartási költségét fedezi” – mondta Romet-Balla Ágnes, az SOS Gyermekfalvak adománygyűjtési- és kommunikációs igazgatója.

Hozzátette: az SOS 134 országban van jelen, hazánkban pedig az egyik legelismertebb gyermekvédelmi szervezet, amely már 35 éve működik Magyarországon. Az SOS Gyermekfalvak egyik sajátossága, hogy a testvéreket nem szakítják el egymástól, ami jelentősen megkönnyíti a traumákat átélt gyerekek számára a beilleszkedést, hiszen általában a testvérek jelentik az egyetlen családi kapcsolatukat, ami fennmarad.

A WING a tervek szerint a dolgozók bevonásával további, az SOS Gyermekfalvakat támogató önkéntes programokat is szervez az idei évben.


A WING-ről

A WING a hazai ingatlanpiac vezető, magyar magántulajdonban lévő vállalkozása jelentős projektportfólióval, befektetési tevékenységgel és ingatlanszolgáltatásra specializálódott leányvállalatokkal. A cég irodákat, ipari ingatlanokat, kereskedelmi célú ingatlanokat, szállodákat és speciális ingatlanokat fejleszt, Magyarország legnagyobb irodafejlesztője. A vállalat jelenleg futó fejlesztései között található az ország legmodernebb és legnagyobb egy épülettömbben megvalósuló új irodaháza, a Magyar Telekom új székháza és a Skylight CITY irodaház.  Illetve az Ericsson Ház mellett, nemrégiben került átadásra az East Gate Business Park B2-es ipari csarnoka és az ibis Styes Budapest Airport Hotel.

A WING fennállása alatt több mint 450.000 m2 ingatlant fejlesztett és több mint 350.000 m2 saját tulajdonú ingatlanportfóliót birtokol. A cég fejlesztései közé tartoznak többek között a Váci út elején a fenntartható V17 irodaház, aminek fő bérlője az E.ON, az új Corvinus egyetemi épület és a kapcsolódó Studium Irodaház, az Átrium Park, az MTV új székháza és gyártóbázisa, az Allianz székháza, a cég saját székháza, a Máriássy Ház, a Millenáris Parkban található három irodaház. Ipari parkok, úgymint az East Gate Business Park, a Dél-pesti Üzleti Park; kereskedelmi fejlesztések, az egri bevásárlóközpont, az Agria Park vagy Magyarország első környezettudatos bevásárlóközpontja, a budai Hegyvidék Bevásárlóközpont. A vállalat tulajdonában van az EuroCenter és a szombathelyi Family Center és tulajdonrésszel bír a MOM Park Bevásárlóközpontban és a MOM Park Irodákban.


Az SOS Gyermekfalvak

Ma 23 ezer gyermek nem a vér szerinti szüleivel él. Az SOS Gyermekfalvak közel 400 gyereknek ad nevelőszülői családot Kőszegen, Kecskeméten és Orosházán. A gyerekek fejlesztőprogramok, táborok és kulturális programok révén is esélyt kapnak az SOS-től, hogy bepótolhassák az életükből addig kimaradt dolgokat.

Az SOS Gyermekfalvak több évtizedes múltra visszatekintő nemzetközi szervezet. Öt kontinensen 134 országban van jelen, több mint 84 000 gyermeket nevel nevelőszülőknél és ifjúsági házakban, világszerte további 500 000 gyermeket és felnőttet segít programjaival.

(OGH Hírügynökség)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

Májusi BETA aranyat ér!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Május 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Tartalom galéria

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

More details
Pünkösdi és gyermeknapi programok országosan, 2024. május 17-26.

Pünkösdi és gyermeknapi programok országosan, 2024. május 17-26.

More details
Pünkösdi hosszú hétvégi és gyereknapi programok a Balatonnál 2024-ben

Pünkösdi hosszú hétvégi és gyereknapi programok a Balatonnál 2024-ben

More details
Igazi királynak érezheti magát a magyar turista a kubai luxus szigeteken

Igazi királynak érezheti magát a magyar turista a kubai luxus szigeteken

More details
Maximum Web és Marketing Konferencia, 2024. május 23.

Maximum Web és Marketing Konferencia, 2024. május 23.

More details
Pünkösdi Örökség Ünnep a Skanzenben, 2024. május 19-20.

Pünkösdi Örökség Ünnep a Skanzenben, 2024. május 19-20.

More details
Pünkösdi Virágálom, 2024. május 17-20.

Pünkösdi Virágálom, 2024. május 17-20.

More details
Pünkösd az Egri várban, 2024. május 17-20.

Pünkösd az Egri várban, 2024. május 17-20.

More details
Oldtimer Weekend, 2024. május 18

Oldtimer Weekend, 2024. május 18

More details