2024. május 4., szombat - Mónika

Archívum

TECHAGRO, Fókuszban a növénytermesztés - 2018. április 8 - 12.

2018-03-26 703

techargoA TECHAGRO neve fémjelzi a mezőgazdasági vásárhármas összességét, amely Európa három legjelentősebb szakmai rendezvénye közé tartozik és idén is teltházzal várja az érdeklődőket. 70.000 m2-en közel 800 kiállító mutatja be mezőgazdasági gépeit és berendezéseit várhatóan több mint 100.000 látogatónak.

Csehországban, a Brnói Vásárközpontban 2018. április 8 - 12. között várja a szakembereket a szakvásári trió:
- TECHAGRO - A mezőgazdasági gépek és berendezések nemzetközi vására
- SILVA REGINA - Nemzetközi erdőgazdálkodási és vadászati vásár
- BIOMASS - A mezőgazdaság és erdőgazdálkodás megújuló energia szakvására

2018-ban a növénytermesztés az eddiginél is nagyobb területen mutatkozik be. A jól ismert az ANIMAL TECH állattenyésztési vásárt pedig páratlan években, vagyis jövőre rendezi a Brnói Vásárvállalat. Az európai piacon jelen lévő szinte összes márka megjelenik. A traktorok nagy számban képviseltetik magukat a vásáron, a cseh Zetor többcélú gépei mellett a legendás 160 lóerős Crystal-t is bemutatja. A Kubota széles körben használható gépeivel érkezik, amelyek nem csak mezőgazdasági, hanem közterületek gondozására is alkalmasak. Termékskálájukban megtalálhatóak többek között az önjáró fűnyírók, univerzális traktorok és többfunkciós járművek is. A bemutatott kínálatban többek között jelen lesz a Valtra, a John Deere, a New Holland, a Case, a Massey Fergusson, a Fendt, a Ferrari és még sokan mások.

Nagy számban találkozhatnak a látogatók kombájnokkal és aprítógépekkel. Az Agrotec cég New Holland és Case aratógépekkel, míg a kisebb területek betakarítására alkalmas Sampo gépekkel a P&L Biskupice érkezik. A betakarítás modern gépei között New Holland, Case, Sampo, John Deere, Claas, Krone, Gomselmash és Fendt termékeivel ismerkedhetnek az érdeklődők.

A földmegmunkálás gépeit hozzák többek között a Lemken, Opall Agri, SMS Rokycany, Farmet, Bednar, Köckerling, Pöttinger, Kverneland, G. Besson és Maschio Gaspardo. Öntözőgépekkel érkezik az Agrio, Mazzoti, Tecnoma, Hardi, Amazone és Berthoud. A legújabb betakarítás utáni technológiákat mutatják be az A1 csarnokban pl. a Siagra, Intabo, Agroing, JK Machinery, Farmix, Pawlica, Bühler és Interagro. A precíziós farmok témakörében jelenik meg a Leadingfarmers, Fons, Kleffmann, Agriprecision és Ag Info.Nem csak a kísérő programokon, hanem a standokon is bemutatkoznak a drónok, GPS és mobil eszközök, a talajvíz tároló technológiák és a precíziós gazdálkodás. A C pavilonban méhészeti kiállítás kap helyet.

A SILVA REGINA a Z csarnokban és a közeli szabadterületen várja az erdőgazdálkodás és vadászat iránt érdeklődőket. A SILVA REGINA vásárt ismét nagyon gazdag, minden látogatót vonzó kísérőprogram jellemzi: lesznek szarvashívó kürtbemutatók, sólyom- és vadászkutya show, történelmi vadász- és erdészegyenruha bemutató, fotókiállítás. A látogatók a helyszínen vadászfelszerelést is vásárolhatnak, a fegyverektől a ruházaton át egészen a kiegészítő termékekig.

A BIOMASS vásáron az erdei biomassza-készítéshez szükséges gépeket és berendezéseket, továbbá a VIADRUS, ROJEK, ATMOS, Kovarson és Heizomat biogáz előállításához használatos kazánjait láthatjuk működés közben. A tűzifa gyártással kapcsolatos gépek és berendezések, illetve ezeknek az eszközöknek a használata is kiemelt figyelmet kapott. Mindezeken túl szakmai előadások is színesítik a programot, melyek egyik központi témája az állattartásból származó hulladék hasznosítása vagy komposztálása.

A TECHAGRO-n ismét nagyon jelentős a magyar részvétel, több mint 800 m2-en állítanak ki magyar cégek. Az A2 pavilonban a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. szervezésében ismét bemutatkozik a Mezőgépgyártók Országos Szövetsége illetve mezőgazdasági gépkínálatával a Linamar Hungary Zrt. és az Optigép Kft, permetezéstechnikai termékeivel a FARMGÉP Kft. és a Hetech Trend Kft. gabonsilóival, gabonaszárítóival és magtisztítóival. Idén először vesz részt a magyar standon az Agrofém 71’ Kft. magtisztító gépeivel, az AgroVIR Kft. információs szoftverével, az Agrogép Jármű- és Gépgyártó Kft. és a IG + JM Kft. mezőgazdasági gépeivel, a GÜTTLER Kft. talajművelő eszközeivel és a Huniper Kft. permetezőgépeivel.

Egyéni kiállítóként vesz részt a MICHELIN Hungária Abroncsgyártó Kft., a Pannon Gép Kft. vetőgépeivel és a bioetanolt és csúcsminőségű takarmányt gyártó Pannonia Ethanol Zrt, ők először mutatják be termékeiket a TECHAGRON-n.

Az erdészeti és vadászati kiállításon, a SILVA REGINA-n a VADEX Zrt. az állami erdészetek közösségi standjával jelenik meg. Ezen a közösségi standon vesz részt a Bakonyerdő, Eger Erdő, Gemenc Zrt, Ipoly Erdő, KAEG és a Kaszó Zrt. Rajtuk kívül a Muray Galéria természetfestményeit, reprodukcióit és a Huntertex Kft. pedig vadászruházati termékekeit és kiegészítőit kínálja az érdeklődőknek.
A egyéni látogatók a szakvásár honlapján elővételben kedvezményesen vásárolhatják meg a belépőjegyeiket. Csoportoknak 15 fő felett április 12-én ingyenes belépést, minden más napon csoportos kedvezményt biztosítanak a vásárváros.

További információk: www.techagro.cz, www.bdexpo.hu/techagro

Magyarországi képviselet:
BD-Expo Kft.
Seregi Katalin
1122 Budapest, Maros u. 12/b
Tel: 342-0273
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

Április hónap MILWAUKEE gépe!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Május 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Tartalom galéria

Cégmarketing trendek – Legyünk jelen egyszerre mindenhol! 2024. május 30.

Cégmarketing trendek – Legyünk jelen egyszerre mindenhol! 2024. május 30.

More details
Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

More details
Kisvasutak napja: felejthetetlen utazás kicsinek és nagyoknak

Kisvasutak napja: felejthetetlen utazás kicsinek és nagyoknak

More details
Új képzőművészeti kiállítás több mint 80, ritkán látható Munkácsy-festménnyel

Új képzőművészeti kiállítás több mint 80, ritkán látható Munkácsy-festménnyel

More details
Itt az első Debrecen Art Week, 2024. május 9. és 12.

Itt az első Debrecen Art Week, 2024. május 9. és 12.

More details
Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó, 2024. május 24-25.

Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó, 2024. május 24-25.

More details
Virágzó kert: anyák napi séta az ELTE Füvészkertben, 2024. május 5.

Virágzó kert: anyák napi séta az ELTE Füvészkertben, 2024. május 5.

More details
Helló Európa, helló tavasz! – 2024. május 1-5.

Helló Európa, helló tavasz! – 2024. május 1-5.

More details
Budapesti Tavaszi Fesztivál, 2024. április 29. - május 12.

Budapesti Tavaszi Fesztivál, 2024. április 29. - május 12.

More details