2024. május 14., kedd - Bonifác

Archívum

Háztartási gépek kedvező áron – nem csak karácsonykor!

2018-01-03 820

depostore logoCipőt a cipőboltból – műszaki árut a műszaki áruházból érdemes vásárolni, ezt mindenki tudja. De hol tudunk manapság a reklámoktól eltérően korrekt és alapos tájékoztatást kapni háztartási gépek, elektronikai eszközök és műszaki cikkek vásárlásához? Hol kapjuk meg mindezt az átlagosnál akár 30%-al vagy még kedvezőbb áron? Mitől outlet egy mosógép?

És ki tudja megmondani, melyik mosógép vásárlásakor fogjuk biztosan érezni az öblítő illatát a ruhán? Egy nem hétköznapi műszaki áruházban, a Depostore-nál jártunk, ahol kérdéseinkre a válaszokat is megkaptuk…

– A raktár tele van áruval és a termékszállítások javában zajlanak. Látjuk, van szállításra csomagolt és új áru is a készletben. Milyen minőségű termékekkel foglalkoznak?

– Elsősorban új, de outlet háztartási gépeket, műszaki cikkeket is árusítunk a Depostore üzleteiben és webáruházában.

– Mit jelent az outlet egy mosógép, szárítógép, hűtő, tévé vagy laptop esetén?

– Elsősorban kedvező árat a vásárlóknak. A tényeket tekintve a kicsomagolt vagy csomagolássérült, esetenként a (rendeltetésszerű használatot nem befolyásoló) külső esztétikai hibával rendelkező termékeket. Ezekre azonban természetesen ugyanúgy vonatkozik a garancia.

– A raktárban sétálva az outlet termékeket nézegettem. Laikus szemmel nekem újnak tűntek.

– Az outlet termék nem azt jelenti, hogy ütött-kopott, használt termékeket forgalmazunk. A sérült csomagolású vagy kicsomagolt termékek valóban nehezen megkülönböztethetők az új árutól. Esetenként olyan felületi karcolások vagy sérülések találhatók a terméken, ami miatt nem forgalmazzuk teljes áron, de sok esetben ezek sem szembetűnő hibák, nyugodt szívvel tudjuk ajánlani őket.

– Nem kockázatos ilyen termékeket forgalmazni?

– Ha körültekintéssel járunk el, nem. A garanciális ügyintézések száma nálunk mindössze 5% az eladásokhoz képest, ez azt mutatja, hogy az outlet termékek is megbízható és jó vételnek bizonyulnak.

– Ez igazán szép mutató – hogyan tudták ezt elérni? Hiszen még új termékek esetében is jónak tekinthetünk egy ilyen arányt.

– Nemcsak a termékeket ismerjük, hanem az esetleges típusmeghibásodások okait is, illetve szerviztapasztalattal is rendelkezünk. A gyári csomagolt új készülékeket nem, de az outlet termékeket saját magunk is teszteljük. Például a mosógéppel mosunk tesztszöveteket, mosó- és tisztítószerek nélkül, a szárítógéppel ugyanezeket szárítjuk, a hűtővel egészen leolvasztás funkcióig bezárólag hűtünk, a jégkockakészítővel jégkockákat fagyasztunk. Így bizonyosodunk meg róla, hogy a készülék hibátlanul működik, és valóban jó szívvel ajánlhatjuk a vásárlóinknak.

– Mi a helyzet az ugyan kevés, de garanciális ügyek intézésével? Azokat is ebben az épületben kezelik?

– Természetesen nem, a garanciális ügyeket országos lefedettségű szervizhálózat látja el.


Depostore új  TV



– Mi a helyzet a bizalommal? Mernek outlet terméket vásárolni a webshopon keresztül képek alapján az emberek?

– Egyértelműen igen, hiszen mi nem árulunk zsákbamacskát, tisztában vagyunk a vásárlók jogaival. Ennek megfelelően előrelátóan minden alkalommal nagyfelbontású képeket küldünk a vásárló által kiválasztott termékről, amely az otthonába érkezik majd. Ez alapján mindenki el tudja dönteni, hogy az esetenként 30%-kal olcsóbb, garanciával árult termék megfelel-e az igényeinek.

– A megfelelő tájékoztatás csökkenti a termékek visszavitelét, vagy inkább a sikeres választást és értékesítést segíti elő?

– A Depostore-nál alapvetően alacsony a garanciális vagy csereigény. A már említett termék-előkészítés és -ellenőrzés, a vevők megfelelő és korrekt tájékoztatása és a kollégáink szakmai felkészültsége alapkövetelmény a munkájuk ellátásához.

– Az áruválasztékról még nem beszéltünk: milyen termékek vásárolhatók meg a Depostore-nál, és az átlagosnál mennyivel kedvezőbb áron?

– A háztartási gépektől az audiovizuális termékeken át a számítástechnikai eszközökig vagy szépségápolási cikkekig rengeteg árut forgalmazunk. Az áraink pedig magukért beszélnek: nem ritka, hogy 30-40 vagy akár 50%-os kedvezménnyel viszik haza tőlünk a háztartási gépeket a vásárlók.

– Mik a tapasztalatok, melyek a legkeresettebb háztartási és elektronikai termékek?

– A téli szezonban a téli háztartási gépek, mosó- és szárítógépek, szórakoztató-elektronikai áruk a slágerek. A tévék kimondottan favoritnak számítanak, de nagyon kedveltek a konyhai gépek is, mint például a kenyérsütő gép, mixer vagy kávéfőző. Épp ezért igyekszünk minden igényt kielégíteni, és csomagajánlatainkkal segíteni a vásárlóinkat az igazán kedvező árú háztartási gépek, ajándékok beszerzésében.


D. Nagy LászlóNévjegy: 

D. Nagy László
Kvalifikációk: gépészmérnök, közgazdász, ügyvezető-cégtulajdonos 
Üzletág: műszaki elektronika, háztartási kis- és nagygépek
Webáruház címe: www.depostore.hu


 Kapcsolódó tippek:

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

Májusi BETA aranyat ér!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Május 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Tartalom galéria

HY-FCELL, Stuttgart, 2024. október 8-9.

HY-FCELL, Stuttgart, 2024. október 8-9.

More details
Köszönjük Tóalmás!

Köszönjük Tóalmás!

More details
eÁFA! Kisvállalatoknak már megéri! 2024. június 6.

eÁFA! Kisvállalatoknak már megéri! 2024. június 6.

More details
Kortárs Művészeti Fesztivál, 2024. május 17-19.

Kortárs Művészeti Fesztivál, 2024. május 17-19.

More details
Balatoni Hal- és Borünnep, 2024. május 17-20.

Balatoni Hal- és Borünnep, 2024. május 17-20.

More details
Szegedi Borfesztivál - Szeged Napja Ünnepségsorozat, 2024. május 16-26.

Szegedi Borfesztivál - Szeged Napja Ünnepségsorozat, 2024. május 16-26.

More details
Soproni Sörnapok, 2024. május 12-19.

Soproni Sörnapok, 2024. május 12-19.

More details
Dívák és ikonok - Új időszaki kiállítás a Zene Házában

Dívák és ikonok - Új időszaki kiállítás a Zene Házában

More details
Artmozik éjszakája, 2024. május 17.

Artmozik éjszakája, 2024. május 17.

More details