2018. október 21., vasárnap - Orsolya

Christmasworld nemzetközi szakvásár, 2018. január 26-30.

Christmasworld Newsletter Header 600x230 D GBA Christmasworld minden ünnepkörrel kapcsolatban bemutatja a legújabb trendeket, termékeket és ötleteket nyújt kis- és nagykereskedőknek, építkezők és barkácsolók áruházainak, valamint a bevásárlóközpontoknak. 2017-ben a szakvásár 42 országot képviselő 1.061 kiállítót és 110 országból érkező 43.200 látogatót üdvözölhetett.

A 2018. évi vásár csúcspontjának ígérkező Trendshow betekintést kínál a következő ünnepi dekorációk színvilágába, anyagaiba és design elemeibe. A gyártók és a kereskedők szakemberek által megálmodott trendajánlatokból meríthetnek ihletet. A négy bemutatott stílusirányzatban olyan kivételes ötleteket fedezhetnek fel, melyek ügyfeleiket vásárlásra ösztönzik.

2dezign rudituinman pascalkoelenman 3

A Christmasworld 2018/19 évekre vonatkozó
négy stílusirányzata az ünnepi dekoráció inspiráló megoldásait mutatja be:

christmasworld moodboard theloft 2dezign

Vivid Heritage (élő hagyomány) – hagyományokban bővelkedő, életvidám
A középpontban népies minták és motívumok, valamint olyan technikák állnak, melyek a modern kialakítás és grafikai elemek által korabeli, ugyanakkor természetes benyomást is eredményeznek.

Eclectic Gathering (eklektikus találkozás) – sokoldalú, dinamikus, feltűnő
Az ellentmondás nyer teret, végletesen különböző alkotóelemek találnak egymásra: az elbűvölő a sportossal, a finom az intenzívvel, a mindennapos a látványossal.

Balanced Sobriety (kiegyensúlyozott józanság) - tiszta, szerény, tökéletes
A japán ízlés által ihletett stílus konzekvensen nyugodt és harmonikus kisugárzást mutat.

Splendid History (pompás történelem) – feltűnő, díszes, gazdag
A luxust középpontba helyező megoldások az olasz paloták kisugárzását tükrözik. Dekoratív design, változatos történelmi utalásokkal, mégis kortárs megközelítésben.

A Christmasworld vásárt kiegészítendő, 2018. január 26-29. között Európa legerősebb forgalmú virágpiaca, a Floradecora is itt található.

floradecora

A Floradecora szakvásár azonnal beszerezhető friss virágokat, dísznövényeket és virágdíszeket kínál a szezonális dekorációkhoz. A vásár 2017. évi premierje alkalmából a 67 kiállító több mint 10.700 árubeszerzőt ért el a párhuzamosan zajló Christmasworld, Paperworld és Creativeworld rendezvények látogatói közül.

Időpont: 2018. január 26-30.
Helyszín: Frankfurt am Main
További információ: christmasworld.messefrankfurt.com

Magyarországi Képviselet:

BD-Expo Kft., Máté Szilvia
Tel.: 1/346-0273,
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.messefrankfurt.hu

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3

Tisztelt Olvasó!


Szeretettel köszöntjük a TERMESZ Szerszámház - Szerszámakciók oldalán! Októberi összeállításunkban a BETA szerszámokból válogattunk Önöknek az akciós újdonságokból.

Akciós BETA kéziszerszámaink az alábbi katalógusokban érhetők el:

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!  BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban! BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A BETA kéziszerszámok, akkumulátoros, és levegős gépek, munkavédelmi cipők és a munkavédelmi ruházat széles választéka kedvezményes áron vásárolható meg kínálatunkban 2019. január 31-ig.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


Tekintsék meg katalógusainkat, lapozgassanak, válogassanak, és további információval, készséggel állunk a rendelkezésükre a
jmc@termesz.hu email címen, vagy az alábbi elérhetőségeinken.

TERMESZ Szerszámház Budaörs

2040 Budaörs, Károly király utca 27/A.

Tel: +36 23 414 640,  +36 23 414 661

email: jmc@termesz.hu

weboldal: www.termesz.hu


#betatooldays


BETA szerszámok Budaörsön a Ternesz Szerszámházban!


Tisztelt Olvasó!

Megjelenésünk első hónapjában, a TERMESZ Szerszámház egy extra BETA szerszám kupont ad Önnek ajándékba.


Töltse le a kupont, és használja ki 2018. október 31-ig történő BETA szerszám vásárlásai során üzletünkben a 15%-os extra kedvezményt. A kupon az üzletben található BETA termékekre, és BETA szerszám megrendelésekre is érvényes.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A kupon készpénzre nem váltható, 2018. október 31-ét követően érvényét veszti, és egy vásárláshoz, csak egy kupon használható fel. A kedvezmény a bruttó végösszegből kerül levonásra, kizárólag a kupon ellenében. Akciós BETA szerszámokra nem érvényesíthető!