2018. július 16., hétfő - Valter

Christmasworld nemzetközi szakvásár, 2018. január 26-30.

Christmasworld Newsletter Header 600x230 D GBA Christmasworld minden ünnepkörrel kapcsolatban bemutatja a legújabb trendeket, termékeket és ötleteket nyújt kis- és nagykereskedőknek, építkezők és barkácsolók áruházainak, valamint a bevásárlóközpontoknak. 2017-ben a szakvásár 42 országot képviselő 1.061 kiállítót és 110 országból érkező 43.200 látogatót üdvözölhetett.

A 2018. évi vásár csúcspontjának ígérkező Trendshow betekintést kínál a következő ünnepi dekorációk színvilágába, anyagaiba és design elemeibe. A gyártók és a kereskedők szakemberek által megálmodott trendajánlatokból meríthetnek ihletet. A négy bemutatott stílusirányzatban olyan kivételes ötleteket fedezhetnek fel, melyek ügyfeleiket vásárlásra ösztönzik.

2dezign rudituinman pascalkoelenman 3

A Christmasworld 2018/19 évekre vonatkozó
négy stílusirányzata az ünnepi dekoráció inspiráló megoldásait mutatja be:

christmasworld moodboard theloft 2dezign

Vivid Heritage (élő hagyomány) – hagyományokban bővelkedő, életvidám
A középpontban népies minták és motívumok, valamint olyan technikák állnak, melyek a modern kialakítás és grafikai elemek által korabeli, ugyanakkor természetes benyomást is eredményeznek.

Eclectic Gathering (eklektikus találkozás) – sokoldalú, dinamikus, feltűnő
Az ellentmondás nyer teret, végletesen különböző alkotóelemek találnak egymásra: az elbűvölő a sportossal, a finom az intenzívvel, a mindennapos a látványossal.

Balanced Sobriety (kiegyensúlyozott józanság) - tiszta, szerény, tökéletes
A japán ízlés által ihletett stílus konzekvensen nyugodt és harmonikus kisugárzást mutat.

Splendid History (pompás történelem) – feltűnő, díszes, gazdag
A luxust középpontba helyező megoldások az olasz paloták kisugárzását tükrözik. Dekoratív design, változatos történelmi utalásokkal, mégis kortárs megközelítésben.

A Christmasworld vásárt kiegészítendő, 2018. január 26-29. között Európa legerősebb forgalmú virágpiaca, a Floradecora is itt található.

floradecora

A Floradecora szakvásár azonnal beszerezhető friss virágokat, dísznövényeket és virágdíszeket kínál a szezonális dekorációkhoz. A vásár 2017. évi premierje alkalmából a 67 kiállító több mint 10.700 árubeszerzőt ért el a párhuzamosan zajló Christmasworld, Paperworld és Creativeworld rendezvények látogatói közül.

Időpont: 2018. január 26-30.
Helyszín: Frankfurt am Main
További információ: christmasworld.messefrankfurt.com

Magyarországi Képviselet:

BD-Expo Kft., Máté Szilvia
Tel.: 1/346-0273,
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.messefrankfurt.hu

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!