2017. február 23., csütörtök - Alfréd

Külföldi szakvásárok, kiállítások

2017. február 22-26. között kerül megrendezésre Münchenben a f.re.e utazás- és szabadidő-kiállítás, amely Németország egyik legjelentősebb élményvására a szabadidő és az utazás területén. A f.re.e 2016 kiállításra több mint 122.000 látogató érkezett, akik a 60 országból érkezező 1200 kiállító ajánlatát ismerhették meg.

Az EuroShop ma már 50 éves sikertörténetre tekinthet vissza. A rendezvény az innovációk bemutatásának színtere, a fejlődési irányt megszabó seregszemle és a kifejezetten kiskereskedelmi célú kreatív ötletek sziporkázó tárháza. A kiskereskedelem nemzetközi világa izgatottan várja a 2017. március 5-9. között rendezendő 19. EuroShop szakvásárt.

zuliefermesseA Zuliefermesse idestova 17. esztendeje Közép-Európa egyik legfontosabb nemzetközi szakmai találkozója, ahol kétévente a beszállító ipar és szerszámgépgyártás beszállítói és rendszergazdái, a végtermék-gyártók és konkrét beszállító partnert keresők találkoznak. 2015-ben 379 kiállító érkezett 19 országból, a regisztrált szaklátogatók száma 10.276 volt.

itb berlinA 2017-es ITB Berlinen a fő téma az űrturizmus lesz, amely egyre nagyobb érdeklődésnek örvend világszerte. Március 8-tól 10-ig a 4.1b hallban a Kalandturizmus és a Felelősségteljes Turizmus áll majd a középpontban. A 12. Szakértői Beszélgetés a Turizmusért a csillagok fontosságát vizsgálja, majd szakértők adnak információt a nemzetközi utaztatás kihívásairól.

ish logo2017. március 14–18. dátummal két szakvásár egy fedél alatt: ISH Water a megújuló uszoda/fürdőszobatechnika és ISH Energy az épület-, energia-, klímatechnika világelső, nemzetközi szakvására. A két vásár több mint 50 éve a legfontosabb találkozóhelye a jövőt meghatározó, ipari szakterületeknek, a legoptimálisabb kapcsolat a víz és az energia között.

therapie lipcseA kétévente márciusban megrendezésre kerülő “therapie” szakkiállítás középpontjában a terápia, a prevenció és az orvosi rehabilitáció áll. A téma most aktuálisabb, mint valaha. A sikeres megelőzés javítja az életminőséget, ezen keresztül jelentősen csökkenthetők az egészségügyi és szociális ellátás költségei.

proweinA borok és szeszes italok nemzetközi szakvásáraként ismert Prowein 2017. március 19-21. között kerül ismét megrendezésre a Düsseldorfi Vásárközpontban. A 2016 vásár főbb számadatai: 6.200 kiállító 59 országból; 84%-ban Németországon kívüli kiállítók; 55.000 szakmai látogató szerte a világból.

leipzigerbuchmesse 170Ha március, akkor ismét az irodalomé a főszerep Lipcsében, immár töretlenül 1991 óta. Ez az az időszak, amikor a könyv ünnepén nagy szeretettel és tárt karokkal várják a könyv és az olvasás szerelmeseit, annak összes résztvevőjével együtt, legyen az író, olvasó, fordító, lektor, kiadó, nyomda, hangos-könyv gyártó, forgalmazó, kereskedő.

sviaz2014 és 2020 között az orosz kormány 9,6 milliárd US dollárt invesztál – hosszú távú stratégiai célkitűzése keretén belül – a hazai információs és kommunikációs hálózat fejlesztésére. Ezt a célt segítendő, immár 29. alkalommal, a moszkva Expocentre vásárterületen kerül megrendezésre Kelet-Európa egyik legnagyobb IT és telekommunikációs megoldások és termékek szakkiállítása.

  • 1
  • 2
  • 3