2018. február 19., hétfő - Zsuzsanna

Külföldi szakvásárok, kiállítások

free2018. február 21-25. között kerül megrendezésre Münchenben a f.re.e utazás- és szabadidő-kiállítás. A f.re.e Németország egyik legjelentősebb élményvására a szabadidő és az utazás területén. Legutóbb, 2017-ben 135.000 látogató érkezett, valamint 65 ország több mint 1300 kiállítója mutatkozott be.

unique 170Tavasszal a szervezők ismét Lipcsébe várják a reklámajándék szakma résztvevőit. A vásári koncepció megőrzi a bevált receptet, azaz a 4 fő tematika (reklámtechnika, textil individualizálás, gravírozás, trófeák) mellé +1 ráadásként ott találjuk a CADEAUX ajándék, souvenir szakvásárt, hogy a kereslet-kínálat még jobban egymásra találhasson.

kiallitas2018. március 7-13. között kerül megrendezésre Münchenben az Internationale Handwerksmesse, amely Nemzetközi Kézműipari Vásár. A kiállítás fő témakörei: lakás- és munkahelyi berendezések; konyha és konyhafelszerelés; külső berendezések (kerti elemek, teraszfelszerelések); kézművesség; építés, felújítás; belső- és külsőépítészet, szerszámok és technika.

motosalonKözép-Európa legnagyobb motoros szakvására a MOTOSALON. A rendezvény fővédnöke a Cseh Gépjármű Importőrök Szövetségének Motorkerékpáros Szekciója (SDA), továbbá az Autóipari Egyesület (AIA). A MOTOSALON szakvásár a Motorkerékpár Gyártók Európai Szövetségének (ACEM) hivatalos rendezvénye, amelyet évenként váltva Prágában és Brnóban rendeznek.

iwaA 2018. március 9-12. között megrendezésre kerülő IWA & Outdoor Classics immár 44 éve kétségtelenül Európa egyik legrangosabb szakvására a vadászati fegyverek és lövészsport,  szabadtéri tevékenységek, valamint polgári és hivatalos biztonsági alkalmazások témájában.

ProWein2018. március 18-a és 20-a között várja ismét a látogatókat a ProWein. A borok és szeszes italok szakvására a világ minden tájáról érkező több mint 6.600 kiállítója már ma lefoglalta a kiállítás teljes területét. A világ valamennyi jelentős termővidéke bemutatkozik a szakvásáron, hogy átfogó képet nyújtson a borok világpiaci kínálatáról.

leipzigerbuchmesse 170Ha március, akkor ismét az irodalomé a főszerep Lipcsében, immár töretlenül 1991 óta. Ez az az időszak, amikor a könyv ünnepén nagy szeretettel és tárt karokkal várják a könyv és az olvasás szerelmeseit, annak összes résztvevőjével együtt, legyen az író, olvasó, fordító, lektor, kiadó, nyomda, hangos-könyv gyártó, forgalmazó, kereskedő.

analyticaAz analytica a szakma 2 évenként a müncheni vásárterületen megrendezésre kerülő világtalálkozója, amelyet legközelebb 2018. április 10-13. között rendeznek meg. Európa egyik legjelentősebb kongresszussal egybekötött szakvására, mely a kutatókat, az iparágakat és a felhasználókat gyűjti össze.

ceramitecA ceramitec szakkiállítás, az ipari kerámia és porkohászat vezető világvására, a szakma fontos találkozóhelye ezúttal 2018. április 10-13. között kerül megrendezésre Münchenben, párhuzamosan az analytica kiállítással. Az előző, 2015-ös nemzetközi rendezvényen 600 kiállító 37 országból mutatta be termékeit és szolgáltatásait több mint 15.000 látogatónak, akik 93 országból érkeztek.

  • 1
  • 2
  • 3