2017. december 11., hétfő - Árpád

Külföldi szakvásárok, kiállítások

advent5Kellemes kikapcsolódás, meghitt hangulatban nézelődés, kóstolgatás vaníliás és forralt boros illatfelhőben: Alsó-Ausztriában idén is csaknem háromszáz adventi és karácsonyi vásáron lehet a szeretet ünnepére hangolódni. Mindegyik vásárnak, rendezvénynek megvan a maga mágiája, varázsa, más ugyanis az adventi időszak a hegyvidéken...

advent kassaA Kassai Karácsonyi Vásár immár hagyományosan Szent Miklós ünnepének előestéjén, december 5-én kezdődik. Kassa főpolgármesterének részvételével ilyenkor felgyulladnak a fények a közel 20 méter magas fenyőfán, amelynek tövében finom ételekkel, ízes italokkal és eredeti ajándékokkal teli standok várják a látogatókat egészen december 23-ig.

domotexA padlóburkoló anyagok elsőszámú nemzetközi szakvására, a DOMOTEX várja az ágazat képviselőit, meghatározó, üzleti döntéshozóit Hannoverbe. A vásár alkalmából a kis- és nagykereskedők, tervezők, belsőépítészek, lakberendezők, kézművesek egy aktuális, átfogó piaci áttekintést kapnak. 

bauMünchenben megrendezésre kerül 2019. januárjában a BAU kiállítás, amely a világ vezető vására az építészet, anyagok és rendszerek területén. A vásár tematikája rendkívül széles körű, a jövő építészeti termékei és megoldásai kerülnek bemutatásra, valamint a rendezvény egyben a szakma információs és inspirációs platformja is.

traudichA Trau Dich Bécsben a legnagyobb esküvői vásár Ausztriában. Világhírű esküvői szakemberek mutatják be termékeiket, a szolgáltatásaikat és a különleges ajánlataikat. A menyasszonyoknak és a vőlegényeknek egyaránt kínálnak látnivalót a napi divatbemutatókon. Trau Dich három napon át várja Bécsbe a házasulandókat és a szolgáltatókat, 2018. január 19-21. között.

christmassworldChristmasworld – Paperworld – Creativeworld – értékes vásári trió a tavasz hírnökeként. Az elmúlt évek során bebizonyosodott, hogy mind a kiállítók, mind a szakmai látogatók számára rendkívül előnyös megoldást kínál a Christmasworld (január 26-30.), Paperworld (január 27-30.) és Creativeworld (január 27-30..) szakvásárok párhuzamosan, egy helyen való megrendezése.

creativeworldA vásár izgalmas, attraktív, különleges, színes és mindig új. A „Csináld magad” mozgalmon belüli tevékenységekhez nyújt kreatív ötleteket, szerszámokat, alap-és segédanyagokat, kiegészítőket úgy a barkácsoló gyermekeknek, felnőtteknek, mint a hivatásos művészeknek, kreatív szakembereknek is. Frissüljön fel Ön is a legújabb trendek, innovációk vonzásában!

paperworldSzokatlan ötletek, a legújabb trendek, dekoratív inspirációk, sikerorientált szakmai rendezvények várják a Paperworld kiállításon az érdeklődőket. Az elmúlt évek során bebizonyosodott, hogy mind a kiállítók, mind a szakmai látogatók számára rendkívül előnyös megoldást kínál a Paperworld – Christmasworld – Creativeworld szakvásár párhuzamosan, egy helyen való megrendezése.

free2018. február 21-25. között kerül megrendezésre Münchenben a f.re.e utazás- és szabadidő-kiállítás. A f.re.e Németország egyik legjelentősebb élményvására a szabadidő és az utazás területén. Legutóbb, 2017-ben 135.000 látogató érkezett, valamint 65 ország több mint 1300 kiállítója mutatkozott be.

  • 1
  • 2
  • 3