2017. szeptember 19., kedd - Vilhelmina

Külföldi szakvásárok, kiállítások

medcareAz előző kiállításon debütáló, kétévente megrendezésre kerülő kórházi és járóbeteg-ellátás témájú szakkiállítás sok éven át Pflege + Homecare néven volt ismert. A koncepció- és névváltást az egységes betegellátás megvalósítása indokolta. Így a klinikai kezelést követő, a klinikán kívüli, azaz otthoni, és/vagy járóbeteg ellátás a piaci igényekhez és betegelvárásokhoz igazítható.

exporeal2017logoImmár 20. alkalommal, 2017. október 4-6. között a müncheni vásárterületen kerül megrendezésre az EXPO REAL, amely nemzetközi ingatlan- és beruházási szakvásár. 1998 óta a vásár minden évben három napra vendégül látja a szakma egészét, így a nemzetközi ingatlan- és befektetői piac nélkülözhetetlen találkozóhelyévé vált.

bondexpoNémetország egyik legnagyobb ipari ragasztástechnológia szakvására a BondExpo, melyet egy időben és helyszínen, a stuttgarti impozáns, új, repülőtér szomszédságában található vásárterületen rendeznek meg a MOTEK szereléstechnikai és automatizálás témájú kiállítással. Mindkét kiállítást informatív kísérőprogramok gazdagítják a hagyományos vásári jelenlét és B2B mellett.

msv logoA Brnói Vásárvárosban megkezdődtek a vásári év fénypontjának előkészületei. Az immáron 59. Nemzetközi Gépipari Vásárt idén október 9. és 13. között rendezik egy időben és azonos helyen az ENVITECH és a Transport a Logistika vásárokkal. A seregszemle fő témája ismét az Ipar 4.0 – a negyedik ipari forradalom.

aplusaIsmét Düsseldorfban találkoznak a világ minden tájáról érkező munkavédelmi és biztonságtechnikai szakemberek, a munkahelyi biztonság és a foglalkozás-egészségügy – az egyéni védőfelszerelések és az üzemi biztonság vezető nemzetközi vásárán. Az előző kiállítás számokban: 1.887 kiállító 57 országból, 65.000 látogatót vonzott.

designersopenEz év októberében a kiállítás ismét a Kongresshalle Zoo Leipzig területén és késő estig tartó nyitvatartással kerül megrendezésre. A szervezők várják a design iránt elkötelezett designereket, gyártókat, kereskedőket a D/O Interior&Furniture, a D/O Fashion&Accessories, D/O Research&Industry, D/O Graphic, valamint D/O Architecture témakörökben.

maintain2017. október 24-25. között rendezik meg Münchenben a MAINTAIN-t, az ipari karbantartás nemzetközi szakvásárát és konferenciáját. A tematika rendkívül széles körű, mely többek között a következő témaköröket foglalja magában: intelligens IT megoldások és szolgáltatások; mérés- és ellenőrzéstechnika; karbantartói szolgáltatások; karbantartás és helyreállítás...

woodtecA WOOD-TEC a Cseh Köztársaság legjelentősebb nemzetközi fafeldolgozó-ipari szakvására. Az idei vásár kiemelt témaköre a bútorgyártásban használt fafeldolgozó gépek lesznek. A 2015-ben rendezett WOOD-TEC 20 országból 297 kiállítónak adott otthont, míg a látogatók száma az eddigi 10 ezres határt túllépte további 700 szakemberrel.

medicaA Düsseldorfi vásárváros évente ad otthont a világ egyik legnagyobb orvostechnikai szakvásárának, a MEDICA-nak, valamint a COMPAMED-nek, az orvostechnikai beszállítók vezető szakvásárának. A 2016. év statisztikája: 5.100 kiállító mutatta be az ambuláns és fekvőbeteg-ellátás hatékonyságának és színvonalának növelését szolgáló új termékeit, szolgáltatásait.

  • 1
  • 2
  • 3