2018. szeptember 22., szombat - Móric

Külföldi szakvásárok, kiállítások

ambAz  AMB  Németország  legnagyobb  nemzetközi  fémipari  és  fémmegmunkálási szakkiállítása, mely kétévente kerül megrendezésre. Bemutatásra kerülő tematikák:fémmegmunkálás, preciziós szerszámgyártás, forgácsolás, fúró-,  maró-,  köszörűgépek,  megmunkáló  központok,  egyéb  gépek  és  berendezések, vezérléstechnika, robotok, részegységek, minőségbiztosítás, stb.

fachpak2018 őszén nyitja meg kapuit a megújult nemzetközi csomagolástechnikai szakvásár, a FachPack. A kínálat új szétválogatása és átcsoportosítása áttekinthetőséget és könnyű tájékozódást ígér kiállítóknak és látogatóknak egyaránt. A FachPack az elkövetkező évben a szakma aktuális témáit dolgozza fel, impulzust ad és vitákra ösztönöz...

mvsA Brnói Vásárvállalat legnagyobb és legjelentősebb vására kiváló formában ünnepli évfordulóját. A cseh gazdaság virágzik, az iparág teljes sebességgel dolgozik, és a vállalatok óriási érdeklődést mutatnak az MSV iránt. A Brnói Vásárvárosnak egy további teljes csarnokra lenne szüksége ahhoz, hogy minden kiállítói igénynek eleget tudjon tenni.

Az EXPO REAL nemzetközi ingatlan- és beruházási szakvásárt 2018. október 8-10. között rendezik meg Münchenben, amely az ingatlan- és befektetői piac nélkülözhetetlen találkozóhelye. Néhány lépésnyire egymástól itt megtalálható az ingatlanipar teljes értékesítési folyamata is: a fejlesztéstől, a finanszírozáson, a megvalósításon át a marketingeszközök bemutatásáig.

aluminiummesseA Világ legnagyobb alumíniumipari szakkiálítása. Tematika: nyersanyagok, félkész termékek, speciális alkalmazásokhoz gyártott aluminium, felületmegmunkálás, hegesztés, könnyűszerkezetek és újrahasznosítás, felszerelések, gépek, szerszámok, szolár technológiában használt aluminium, szolgáltatások

sialTöbb mint 50 évvel ezelőtt a Salon International de l’Alimentation (SIAL) azzal a céllal jött létre, hogy a világ premier élelmiszerszakkiállítás-hálózatává váljon. 2018 októberében a SIAL Paris újra bebizonyítja majd, hogy ez a kétévente megrendezésre kerülő szakvásár valóban az élelmiszeripar első számú eseményei közé tartozik...

allat2018. november 13-16. között rendezik meg Hannoverben az EuroTier – Nemzetközi Állattenyésztési Szakvásárt. Az EuroTier az egész világról vonzza a kiállítókat, hogy bemutassák a szarvasmarha-, baromfi- és sertéstartás innovációit, emellett az akvakultúra, a juh- és kecsketartás újdonságait is felvonultatják.

bauMünchenben megrendezésre kerül 2019. januárjában a BAU kiállítás, amely a világ vezető vására az építészet, anyagok és rendszerek területén. A vásár tematikája rendkívül széles körű, a jövő építészeti termékei és megoldásai kerülnek bemutatásra, valamint a rendezvény egyben a szakma információs és inspirációs platformja is.

2019. március 20-22. között kerül megrendezésre Münchenben a LASER World of PHOTONICS nemzetközi kiállítás,A LASER World of PHOTONICS ennek az iparágnak a vezető rendezvénye, a teljes optikai technológia világvására. Fő célja a tudomány és a gyakorlat szoros kapcsolatának megvalósítása.

  • 1
  • 2
  • 3

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!