2018. május 23., szerda - Dezső

Külföldi szakvásárok, kiállítások

Az Engineering Fair Szlovákia legnagyobb és legfontosabb gépipari kiállítása, amely már beírta magát az európai rendezvény naptárba. Az Engineering szakkiállítás célja felvonultatni az ipar jelentős ágazatait, annak érdekében, hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát.

plma kiallitasA PLMA kiállítás a saját márkás termékekre szakosodott és rendkívüli népszerűségre tett szert, hiszen remek alkalom a gyártóknak a nagy áruházláncok beszerzőivel való találkozásra. Hozzáadott értéke más kiállításokhoz képest, hogy a kiállítói és a látogatói kör előzetesen megkapja a másik tábor listáját és elérhetőségi adatait.

mtexA textilipar folyamatosan új alkalmazási területeket és új funkciókat hódít meg. A termékek és folyamat orientált fejlesztések minden iparágban egyre fontosabbá válnak, hogy már a korai szakaszban kiszűrjék a hibákat és minél tökéletesebb anyagot hozzanak létre. A Chemnitz-Zwickau régió ideális helyszín a járműiparban is alkalmazott műszaki textília szakkiállítás számára.

castforgeA Messe Stuttgart 2018-ban a CastForge szakkiállítással bővíti ipari vásári portfólióját. Az első kiállítás a gyártóknak olyan platformot kínál, ahol azok Európa egyik legerősebb gazdasági régiójában mutathatják be a nemzetközi közönség számára az acél, a szürke és a gömbgrafitos vasöntvény, illetve a kovácsolt alkatrészek terén kifejlesztett termékeiket és megoldásaikat.

cosmeticbusiness 170A   müncheni   MOC-központban   kerül   megrendezésre  a   kozmetikai   beszállítói   lánc szereplőinek  éves,  zártkörű  kiállítására,  melyen  mindenképpen  érdemes  a  megjelenés, hisz  e  gyorsan  változó  piac  legújabb  igényei  és  lehetőségei  ismerhetők  meg  e  két  nap alatt.

ifsec logoA londoni ExCel kiállitási terület 3 napon keresztül ad otthont az egyik legfontosabb biztonságtechnikai és tűzvédelem tematikájú szakvásárnak. A látogatók tájékozódhatnak a tűzvédelem, energetikai és a környezetvédelem részletes és átfogó legújabb fejlesztéseiről, tendenciákról, szolgáltatásokról és termékekről.

automatica2018. június 19-22.. között kerül megrendezésre Münchenben az AUTOMATICA 2016 nemzetközi szakvásár, amely automatizálási és mechatronikai kiállítás. A rendezvény a robotika, a szerelési rendszerek, az ipari képfeldolgozó rendszerek világméretű bemutatója.

rosupackImmár 23. alkalommal kerül megrendezésre Oroszország, a FÁK és Kelet-Európa egyik legnagyobb csomagolóipari szakkiállítására, melynek helyszíne a moszkvai Crocus Expo területe. A RosUpack összehozza a szolgáltatókat és a fogyasztókat, hogy megosszák tapasztalataikat és megvitassák az ágazatban felmerülő problémákat és közösen találjanak innovatív megoldásokat a jövő kihívásaira.

interforst2018. július 18-22. között Münchenben rendezik meg az INTERFORST nemzetközi vezető erdészeti és erdészettechnikai szakkiállítást. Az INTERFORST 2014 a számok tükrében: 451 kiállító 27 országból.Több mint 70.000 m2 kiállítási terület.50.000 látogató 72 országból.

  • 1
  • 2
  • 3