2018. október 21., vasárnap - Orsolya

Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár, 2017. november 10. - december 31.

adventivasarKézműves gasztronómiai- és iparművészeti termékekkel, ünnepi műsorokkal várja a Budapesti Karácsonyi Vásár a látogatókat november 10 - december 31. között a Vörösmarty téren. A vásár különlegessége, egyedisége abban rejlik, hogy a hagyományos adventi, karácsonyi hangulatot megtartva, trendi termékekkel, gasztronómia újdonságokkal, kulturális programokkal várják a látogatókat.

Minden budapesti számára szinte már elmaradhatatlan adventi program kilátogatni a vásárba, meginni egy finom forralt bort, megcsodálni, válogatni a szebbnél-szebb kézműves termékek között és a hagyományos karácsonyfa, adventi koszorú és zenei programok segítségével ráhangolódni az Ünnepekre. A külföldiek számára pedig olyan kínálatot tudnak nyújtani mind a gasztronómia, mind a kézműves termékek terén, ami méltóan képviseli a magyar kultúra sokszínűségét.

Minden nap esténként koncertekkel készülnek a szervezők, 10-13, illetve 14-18 óra között pedig ingyenes kézműves foglalkozáson vehetnek részt az érdeklődők, ahol szakszerű segítséggel készíthetnek karácsonyi díszeket és ajándékokat hagyományos és új technikákkal is. A hétvégén kilátogató családokat délelőttönként a színpadon koncertek, bábszínház, táncház is várja.  

Az idei évben a szervezők kiemelt figyelmet fordítanak a jótékonysági akciókra is. A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásárra – a hagyományokhoz híven – nyolc karitatív szervezetet hívott meg, akik egymást követve mutatkoznak be és gyűjtenek adományokat a Vörösmarty téren. Idén először karitatív könyvgyűjtéssel is készülnek a szervezők a rászoruló fővárosi szociális intézmények gyermekotthonok, idősotthonok részére.

Szintén újdonság a téren felállított karitatív karácsonya, azzal a szándékkal, hogy együtt „díszíthessük fel” az adventi időszakban. 2016. december 1. és 24. között minden nap egy-egy alapítványt támogatására kérjük Önöket. Tevékenységük ismertetését, valamint a pénzadomány utaláshoz szükséges számlaszámot a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár Facebook-oldalán (facebook.com/budapestchristmasfair) tesszük közzé. Adományozni egy-egy alapítvány számára 24 órán keresztül lehet, este 20.00-tól másnap 20.00-ig. Az összefogás jegyében a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásáron jelenlévő kézművesek közül 24-en (a Magyar Kézműves Szövetség tagjai), mintegy jelképes támogatásként ajánlották fel egy-egy portékájukat a legmagasabb összeget „kínáló” számára. Az adott nap legmagasabb összegét adományozó mecénás névtáblája felkerül a karitatív karácsonyfára, így naponta egy-egy újabb díszes tábla jelzi, hogy nem veszett ki az emberség és a szolidaritás.

Időpont: 2017. november 10. - december 31.
Helyszín: Budapest Vörösmarty tér
Információ: www.budapestinfo.hu

(Esemény Menedzser)

Tisztelt Olvasó!


Szeretettel köszöntjük a TERMESZ Szerszámház - Szerszámakciók oldalán! Októberi összeállításunkban a BETA szerszámokból válogattunk Önöknek az akciós újdonságokból.

Akciós BETA kéziszerszámaink az alábbi katalógusokban érhetők el:

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!  BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban! BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A BETA kéziszerszámok, akkumulátoros, és levegős gépek, munkavédelmi cipők és a munkavédelmi ruházat széles választéka kedvezményes áron vásárolható meg kínálatunkban 2019. január 31-ig.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


Tekintsék meg katalógusainkat, lapozgassanak, válogassanak, és további információval, készséggel állunk a rendelkezésükre a
jmc@termesz.hu email címen, vagy az alábbi elérhetőségeinken.

TERMESZ Szerszámház Budaörs

2040 Budaörs, Károly király utca 27/A.

Tel: +36 23 414 640,  +36 23 414 661

email: jmc@termesz.hu

weboldal: www.termesz.hu


#betatooldays


BETA szerszámok Budaörsön a Ternesz Szerszámházban!


Tisztelt Olvasó!

Megjelenésünk első hónapjában, a TERMESZ Szerszámház egy extra BETA szerszám kupont ad Önnek ajándékba.


Töltse le a kupont, és használja ki 2018. október 31-ig történő BETA szerszám vásárlásai során üzletünkben a 15%-os extra kedvezményt. A kupon az üzletben található BETA termékekre, és BETA szerszám megrendelésekre is érvényes.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A kupon készpénzre nem váltható, 2018. október 31-ét követően érvényét veszti, és egy vásárláshoz, csak egy kupon használható fel. A kedvezmény a bruttó végösszegből kerül levonásra, kizárólag a kupon ellenében. Akciós BETA szerszámokra nem érvényesíthető!