2017. október 19., csütörtök - Nándor

Utazás, vendéglátás, esemény

aranyvillamosTermészetesen a 200 évvel ezelőtt született költőnk, Arany János előtt tiszteleg az októberben forgalomba állított villamos, ami az egyik legszebb fővárosi vonalon jár.  A Petőfi Irodalmi Múzeum Önarckép álarcokban című Arany-emlékkiállítását hirdető szerelvénnyel a 2-es vonalán év végéig lehet majd utazni.

allatMagas színvonalon, és személyes törődéssel gondoskodunk arról, hogy jól érezze Magát és felfedezze az izgalmas Budapest klasszikus vagy trendi élménytárát. Ha szállodánkba jön, kedvencét sem kell otthon hagynia. Kisállat felár mindössze 20 EUR/állat/éj. Találkozzunk Budapesten!

liba3Mivel a Márton nap korábban a karácsonyt megelőző böjti időszak előnapja volt, a megemlékezés után még ma is sok helyen táncos mulatságot csapnak, ahol az asztalról nem hiányozhat a Mártont eláruló libák sültje és az újbor. Néhány gasztronómiai programot mi is összegyűjtöttünk néhányat...

turaSzereted a Természetet, a Balaton-felvidéket? A finom Borokat? Akkor keress minket! A Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület négy éve szervez vezetett, bakancsos túrákat a Badacsony Régióban. A kirándulni vágyók számos lehetőség közül válogathatnak. Legyen az madarász, holdfény, kilátó vagy tanösvény túra.

gyermekvasutHa kíváncsi vagy a magyar vasút múltjára, jelenére, jövőjére, akkor gyere, sétálj velünk! Megmutatunk neked szépséges, titkokkal teli vasútállomásokat. Mik történnek az állomásokon? Hogy készítik elő a vonatokat az indulásra? Milyen feladatokat látnak el a dolgozók?

ariahotelEgy autentikus, 19. századi parasztház, illetve a Ritz-Carlton étterme nyerte el a maga kategóriájában idén a Gastro Design Award 2017 aranyérmét. A legdizájnosabb - nyitott vendégterű - étterem a polányi Babérliget Kúria lett, a leghangulatosabb kerthelyiség pedig a veszprémi Fricska Bisztró. A versenyt a Turizmus Trend / Vendég & Hotel szaklap rendezte.

szechenyiTöltsön el két éjszakát a Benczúr Hotelben, Budapest belvárosában, elegáns környezetben, a világörökség részét képező Andrássy úttal párhuzamosan fekvő Benczúr utcában, könnyen megközelíthető helyen, mégis a város zajától elzárva, és a nyári napokon is frissüljön fel a Széchenyi Fürdő gyógyvizében!

etterem2017. október 9-15. között az Országos Étterem Héten résztvevő "TOP" éttermek egységes-fix áron kínálnak 3 fogásos ebéd/vacsora menüket! Az éttermek kb. 60%-a mindössze 3.300 Ft-ért, a további 40% pedig 4.900 Ft-ért kínál ún. Prémium menüt. Több mint 100 „TOP étterem” vesz részt a programban, melyek közül kb. 70 budapesti, és 30 az ország különböző pontján található meg!

hunguesthotelÖnnek sincs valami sok ideje a kikapcsolódásra, pedig nem ártana valami új élmény, egy-egy nap pihenés? Netán fogytán van a szabadsága, vagy a sok munka mellett nem engedhet meg hosszabb időt, amit egy kicsit magára, családjára fordíthat? Válassza ünnepi kikapcsolódása helyszínéül szállodáinkat.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5