2018. augusztus 18., szombat - Ilona

Utazás, vendéglátás, esemény

kutya goldenSzeretnél néhány napra elvonulni a világ zajától és nem figyelni semmi másra, csak önmagadra és a kutyádra?  Szeretnél közben izgalmas és hasznos dolgokról beszélgetni kutyákról, személyiségfejlesztésről, önismeretről, tudatosságról, spiritualitásról? 

gofri tocsniIdén már harmadik alkalommal keresték az év balatoni strandételét, aminek felfedezésében az elmúlt években az Index is mindig részt vett. A versenyt a Balatoni Kör és a We Love Balaton szervezte, a kiírás szerint olyan ételt kerestek, ami újító szándékú, új lendületet adhat a balatoni strandgasztronómiának,

kisvasutA nyári hétvégéken, péntek, szombat és vasárnap, Nagyirtáspusztáról 12 óra 15 perckor, Márianosztráról pedig 13 óra 10 perckor induló járatok megszokott kisvasúti kocsijai mellett döcög ki a pályára a Vili 2 névre keresztelt jármű – egész pontosan akkor, ha a műszaki és időjárási viszonyok is lehetővé teszik.

elektromoc kerekparA régiós töltőhálózat tagjai éttermek, büfék és más szolgáltató egységek, amelyek kapcsolódtak a kezdeményezéshez. A feltételek szerint a 14 állomásnak legalább két csatlakozási lehetőséget kell biztosítaniuk a bicikliseknek, minimum két órányi töltésre. 

osz1A Szigetköz talán ősszel a legszebb látvány. Sétálni a lehullott falevelek között és megcsodálni az ezer féle színbe öltözött tájat... Csomagajánlatunk segítségével most igazán teljes lehet az élmény: próbálja ki a termálfürdőt, kényeztető masszázsainkat vagy relaxáljon sóbarlangunk mélyén.

suti1A nyüzsgő pesti belvárosban sietve talán nem is gondolná az ember, hogy a házak múltja hányféle finomság történetét őrzi. Pedig megannyi torta, sütemény és keksz, cukorka és habcsók készült már el a konyhákban, a hajdani cukrászatokban és sütödékben, melyek receptjeit talán azóta is a komód fiókja, a nagymama szakácskönyve vagy a cukrászok tankönyve rejti.

furdo csaladEladó termálfürdőket vásárolhat az, akinek van erre párszáz millió forintja. Zalában három eladó fürdő is van, ezek közül kettő már nem működik, míg a harmadik még most is üzemel. Kis falvak nagy fürdői, amelyek közül van, amelyik majdnem csődbe vitte a települését, míg van, ahol azért van lakat, mert a tulajdonos a korára való tekintettel már nem akarja működtetni a létesítményt.

vonat1Nemcsak a nyári időszakban, bármikor érheti az  a kellemetlenség, hogy akár több órás késéssel érkeznek meg a célállomásra. Ugyanígy a zsúfoltság, az ülőhelyek hiánya is megnehezíti a vonaton közlekedők életét. A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége összegyűjtötte a vonatkozó szabályokat, hogy mindenki tudja, milyen jogai vannak ilyen esetekben.

allatkertA kellemesebb időjárású októberi napok kiválóan alkalmasak a többórás sétákra Magyarország legszebb és legérdekesebb állatkertjeiben és vadasparkjaiban. Nemcsak a gyerekek élvezik az állatok látványát, a felnőtteknek is feledhetetlen élményt nyújtanak a hazai és egzotikus élőlények. De hol vannak a legjobb helyek?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!