2018. április 26., csütörtök - Ervin

Utazás, vendéglátás, esemény

kiranduloKisebb-nagyobb döccenők után végre megérkezett a várva várt tavasz. A nappalok egyre hosszabbak, az idő egyre melegebb és a Nap is bátrabban szórja ránk sugarait. Nem is tudnánk visszafogni magunkat, hogy kiszabaduljunk a természetbe, amilyen gyakran csak lehetőségünk nyílik rá.  Ennél alkalmasabb időszak nem is lehetne a kellemes hétvégi kirándulásokra.

abacusterasz1Töltődjön fel nálunk családjával luxus körülmények között a 2018. május 1-i hosszú hétvégéjén Herceghalmon,a Budapesttől mindössze 20 percnyi autóútra található Herceghalmon, ahol most kulináris élményekkel, ünnepi italakciókkal várjuk kedves Vendégeinket! Élje át Ön is a tökéletes pihenés élményét szállodánkban!

teraszA Condé Nast Traveler mindjárt az elsőként említi a Bazilikára néző tetőteraszt. A listát legutóbb 2016-ban közölte a rangos nemzetközi utazási lap - tegnap a korábban közölt lista frissített verzióját adták ki. A cikk szerint az Aria Hotel Budapest minden évszakban nyitvatartó tetőtéri bárja a történelmi és a modern Budapest legjobb kombinációját nyújtja.

balatonVártámadással, palacsintafesztivállal és Füred Kapitány kincsvadászatával nyitják a balatoni szezont.137 szálláshely, 89 vendéglátóegység és 15 pincészet csatlakozott ahhoz a kampányhoz, amelynek célja, hogy megmutassák, a Balatonra nem csak nyáron érdemes utazni.

hotelmoreÚj névvel jelent meg a magyarországi szállodaüzemeltető cégek palettáján Klemm Balázs, a Hotel & More Holding tulajdonosa. Az új név mögött sokéves szállodaüzemeltetési tapasztalattal rendelkező csapat áll, akik a Service 4 You-ból kiválva szeretnék egyrészt folytatni az eddig megkezdett magas színvonalú tevékenységüket...

heritageAz osztrák, a szlovák és a magyar kastélyszövetség részvételével megalakult a „Heritage Hotels of Europe” nevű szövetség – jelentették be április 10-én Bécsben. Az osztrák „Schlosshotels & Herrenhäuser” a szlovák Historic Hotels of Slowakia” és a magyar „Magyar Kastélyszállodák Szövetsége” összesen száz történelmi kastélyt tömörít kilenc országban...

bor badacsonyBadacsonyban! Pihenje ki a hétköznap fáradalmait a festői szépségű Vulkánok Völgyében, élvezze Ön is a  tavasz örömeit! A borvidék borászai ismét bemutatják  szombat esténként a pincék rejtekében őrzött legzamatosabb boraikat, melyeket ínycsiklandó falatokkal és kellemes dallamokkal tesznek még felejthetetlenebbé.

konyha benczurJó helyen jár. A gazdag étel-ital kínálatban mindenki megtalálhatja a kedvére való fogást, a magyaros specialitásokat éppúgy, mint a vegetáriánus vagy a korszerű táplálkozásnak megfelelő reformételeket, hiszen választékunkkal különös figyelmet fordítunk az egészséges táplálkozásra.

rackeveA hagyományok szerint április 30-ról, május 1-re virradó éjjelen a bátor és büszke férfiak májusfát állítottak az udvarlásra kiszemelt lányoknak. Az idők során a májusfa, egyfajta szerelmi ajándék jelkép lett és felállításától számítjuk a fiatalság tavaszi örömünnepét is. Hotelünkben a Majálisra igazi retro programokkal is készülünk.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5