2018. február 19., hétfő - Zsuzsanna

Utazás, vendéglátás, esemény

robotportasA bécsi repülőtér egyéni beléptető rendszere után az osztrák szállodák is teret adnak a digitális megoldásoknak. A „Gustaffo“ névre keresztelt beszélő okos robotportás fő célja a vendégek magas színvonalú kiszolgálása és elégedettségük növelése — közölte pénteken Bécs város budapesti képviselete.

ariahotelTripadvisor 500 millió utazói véleményekkel segíti a hotelek, éttermek és látnivalók közötti válogatást. A vendégek értékelései alapján összeállították a világ 25 legjobb hotelének listáját, ez a TripAdvisor Travellers’ Choice. Az első helyen a kambodzsai Viroth's Hotel végzett, a negyedik a vietnámi Hanoi La Siesta Hotel & Spa, a hatodik az olaszországi Hotel Belvedere...

konyha benczurJó helyen jár. A gazdag étel-ital kínálatban mindenki megtalálhatja a kedvére való fogást, a magyaros specialitásokat éppúgy, mint a vegetáriánus vagy a korszerű táplálkozásnak megfelelő reformételeket, hiszen választékunkkal különös figyelmet fordítunk az egészséges táplálkozásra.

minipolisÚj gyerekbarát szállodát nyitott a Danubius Budapesten. A Danubius Hotels Group (DHG) legkisebb tagja, a mindössze 25 négyzetméteres Danubius miniHotel egyetlen franciaágyas szobával rendelkezik. A Danubius miniHotel rekordidő, alig három hét leforgása alatt épült fel a MiniPolisz interaktív játszóházban.

szauna busz2018-ban ismét lehetőség nyílik a szokatlan szaunázásra. Január közepétől egy hónapon keresztül lehet időpontokat foglalni a Valyo – Város és Folyó Egyesület kisbuszába, ahol rendhagyó módon tud együtt izzadni 4-6 ember egy helyen, egy teljesen új, még kiaknázatlan területen, a Rákóczi híd pesti hídfőjénél.

azurA siófoki szálloda a sikeres Hotelstars minősítés után is folytatja a fejlesztéseket. A Hotel Azúr Zrt. két különálló, de összeköttetésben álló szállodát és egy Apartmanházat üzemeltet Siófokon. A szállodák: a 2004-ben megnyitott, négy csillagos, közel 198 szobás Hotel Azúr, a másik pedig a 2011-ben indult 49 szobás Hotel Azúr Prémium.

szepkartyaTavaly 80 milliárd forintot költöttek az OTP SZÉP kártyabirtokosok élmények gyűjtésére, ami több mint 8 százalékos növekedést jelent a 2016-os eredményekhez képest. A legnagyobb kibocsátó várakozásai szerint az idei évben még népszerűbb lehet a SZÉP kártya, hiszen tíz hosszú hétvégén pihenhetünk.

etterem2018. március 5-11. között a DiningCity ismét megrendezi az Országos Étterem Hét gasztro-programot! Étkezni egy igazán jó minőségű étteremben általában drága, kivéve az Országos Étterem Hét ideje alatt. 3 fogásos menük TOP éttermekben FIX 3.300 Ft-ért! DiningCity ★-os éttermek: Prémium menük 4.900 Ft-ért.

korcsolya1A számos gasztronómiai élménnyel is bővített program idén azonban nem csak a téli sportok kedvelőinek fog kedvezni: február 11-től az igazi futballrajongók a Városházán kiállított 2018-as oroszországi FIFA labdarúgó-világbajnokság trófeáját is megtekinthetik majd testközelből. A jégkorcsolyázásnak igazi hagyománya van Bécsben: idén immár 23. alkalommal nyitja meg kapuit a Bécsi Jégálom.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5