2019. április 19., péntek - Emma

iWelcome2Budapest – új magyar turisztikai alkalmazás

appujDecember ötödikén teszt üzemmódban elindult az iWelcome2Budapest új magyar turisztikai online értékesítési rendszer. A fejlesztést bemutató sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy az iWelcome2 Budapest lehetőséget biztosít a turisták számára, hogy egyetlen platform segítségével közvetlenül vásárolhassanak digitális belépőt a különböző budapesti turisztikai szolgáltatóknál...

... a buszos városnézéstől a koncertjegyeken át a szállás- és éttermi foglalásokig. A startup valamennyi kiválasztott attrakcióval közvetlen technikai kapcsolatot alakít ki. Céljuk, hogy a Budapestre látogató turisták élményének és költéseinek növekedését ösztönözzék.

A fejlesztés az MFB Növekedési Tőkealap, a Hiventures Zrt. befektetésével, az MTÜ támogatásával valósult meg.

Kiss-Simon Máté ügyvezető igazgató elmondta, hogy

kifejezetten a most 30-40 éves turisták, vagyis az Y generáció elvárásainak megfelelően alakították ki a telefonos applikációt, ők ugyanis magabiztosan kezelik a telefonos applikációkat, amire szükségük van, azt a helyszínen azonnal lefoglalják, ráadásul keresik a lokális élményeket.

A rendszer kifejlesztése során arra törekedtek, hogy a most még általános, átláthatatlan kedvezmény-rendszerek helyett egy korszerű, egységes, központosított, transzparens informatikai alkalmazást kínáljanak, emelte ki a vállalkozás egyik alapítója, Flesch Tamás.

Az alkalmazás segítségével a turizmusban érdekelt vállalkozások visszajelzést is kapnak az értékesítő helyek hatékonyságáról, továbbá az értékesítésösztönző akciók sikerességéről. Speciális adatvizualizáció segítségével az adminisztrációs felületen a döntéshozók azonnal képesek reagálni és befolyásolni az üzleti folyamatokat.

A fejlesztők bevallása szerint üzleti modelljük egyedi a piacon: a szoftver alapvetően két szereplőt (az alkalmazás letöltésére rábírót és a szolgáltatót), valamint a vendéget azonosítja be különféle alternatív, de együttesen is működő informatikai módszerekkel (geo-lokáció GPS, Wi-Fi, illetve QR, vagy egyéb egyedi kóddal), majd a szolgáltató által felajánlott értékesítési jutalékot két szeletre osztja. Az affiliate rész annak a beazonosítható szereplőnek jár, aki a turistát arra ösztönözte, hogy letöltse az alkalmazásunkat (pl: hotelek, Főtaxi, Airbnb szállások, reptéri transzfer, stb.) - ebben az esetben ameddig csak a vendég Budapesten az alkalmazáson keresztül rendel/vásárol/ bármit, ők minden tranzakció értékesítési jutalékából részesednek. A jutalék másik része a cég rendszerüzemeltetési díja. A felhasználóknak az alkalmazásba épített "augmented reality" nyújt különleges élményt, amely segítségével a turisták a telefonjukon rátalálhatnak a város „láthatatlan” nevezetességeire is, hívta fel a figyelmet Kiss-Simon Máté. Amennyiben az alkalmazás sikeresnek bizonyul Budapesten, országos, majd pedig külföldön is terjeszkedni akarnak.

(Forrás: turizmus.com)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Szerencse „kiskedd” Áprilisban!


 A nagy szerencse a képen látható hét tojás egyikében rejlik a TERMESZ SZERSZÁMHÁZBAN Budaörsön, hiszen olyan ajándékot rejt megtalálójának, amit azonnal érvényesíthet 2019. április 23-i vásárlása alkalmával.

Nem rejtjük véka alá a meglepetést sem, hiszen a játék akkor az igazi, ha ismerjük a nyereményt is!

Az egyik tojásban egy 50%-os kedvezményre jogosító szerszámbont rejtettünk el, ami a vásárlás alkalmával azonnal levonásra kerül a bruttó végösszegből.

Igen, 50%-os kedvezmény!!!!!!

Egy évben csak egyszer tojik a nyuszi ilyen ajándékot, úgyhogy érdemes már most beírni a naptárba április 23-hoz, a Szerencse „kiskedd” vásárlást!      TERMESZ SZERSZÁMHÁZ
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640
e-mail: [email protected]   
weboldal: www.termesz.huA „szerencse kiskedd” ajánlat 2019. április 23-án, 17.00-val érvényét veszíti!

A 2019. április 23-án, a nyitvatartási időben megrendezésre kerülő Szerencse „kiskedd” akcióban nem vesznek részt az akciós termékek, és kizárólag az üzletben elérhető termékekre érvényes. Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze, és minden vásárlónak csakis egy alkalommal van lehetősége a szerencse tojás kiválasztására. A kedvezmény készpénzre nem váltható és későbbi vásárlás során sem használható fel.

 

Mindenkor és Mindenhol BETA!

 Sokáig csak úgy tekintettünk a BETA márkára, mint a kéziszerszámok vezető márkájára. Napjainkra azonban alig tudnánk olyan területét felsorolni életünknek, ahol valamilyen szinten nem jelenik meg az ismert narancssárga logó. Jelen összeállításunkban – főleg a tavasz közeledtének örömére -, a természetjáróknak, kirándulóknak szeretnénk BETA termékeket ajánlani, melyeket azonnal, készletről meg tudnak vásárolni, vagy rövid szállítási határidővel megrendelni a TERMESZ Szerszámházban, Budaörsön.  

Amit mindenképpen ajánlanánk a túrázáshoz, az egy kényelmes Trekking bakancs, amiben nem fárad el a lábad, egy jó hátizsák, ami akkor sem töri fel a válladat, ha napokig komoly súlyt kell magaddal vigyél.

 Kényelmes pólót, és széldzsekit, egy vízálló órát, hiszen az extrém túrázókra is gondolunk. Többfunkciós acél zsebkés, amit bármikor használhatsz, és egy hordozható, rendkívül vékony akkumulátort, amivel bármit feltölthetsz.
 

 BETA 7294HM, Heritage bakancs

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- faggyúzott, full-grain bakancs

- nagyteljesítményű VIBRAM járófelülettel

- kopásálló betéttel a saroknál

- poliuretán orrvédővel

- üvegszálas orrvédő és kompozit szálas középtalp

- szélesített fejrész kialakítással

- 39-48-as méretig

- bruttó ára: 44.440.- Ft

- elérhető félcipőben is

 
BETA C5 hátizsák

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön  BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- 6 külső és 2 belső zseb

- vízálló műanyag váz

- kettős biztonsági pánt a hátizsák vállra rögzítéséhez

- párnázott ergonomikus háttal

- könnyű és rendkívül ellenálló műszaki szövetből készült

- kivehető belső tartópanellal

- 500x400x180mm

- bruttó ára: 38.230.- Ft

BETA 9542AL széldzseki

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- hosszú ujjú széldzseki

- vízálló

- légáteresztő

- S-M-L-XL-2XL-3XL méretekben

- bruttó ára: 30.310.- Ft


BETA 9593A vízálló óra

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- kronográfos óra

- acélházas

- vízálló 5ATM-ig

- szilikon szíjas

- fekete-narancs színben

- bruttó ára: 57.460.- Ft


BETA 9586K zsebkés

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- többfunkciós zsebkés

- 10 különféle funkcióval

- acél

- bruttó ára: 3.030.- Ft

BETA 9549PB hordozható akkumulátor

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- hordozható

- rendkívül vékony akkumulátor

- 5400mA

- bruttó ára: 14.300.- Ft

 

További ajánlataink és BETA katalógusaink:

Kertészkedsz, BETA! ►►

Kikapcsolódnál, BETA! ►►

További ajánlatokért tekintse meg a BETA 2019. évi nagykatalógusát, és az akciós katalógust!


 

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

                     

 TERMESZ SZERSZÁMHÁZ
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640
e-mail: [email protected]
web: www.termesz.hu


Az ajánlatban szereplő árak 2019. december 31-vel érvényüket veszítik!