2018. december 10., hétfő - Judit

iWelcome2Budapest – új magyar turisztikai alkalmazás

appujDecember ötödikén teszt üzemmódban elindult az iWelcome2Budapest új magyar turisztikai online értékesítési rendszer. A fejlesztést bemutató sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy az iWelcome2 Budapest lehetőséget biztosít a turisták számára, hogy egyetlen platform segítségével közvetlenül vásárolhassanak digitális belépőt a különböző budapesti turisztikai szolgáltatóknál...

... a buszos városnézéstől a koncertjegyeken át a szállás- és éttermi foglalásokig. A startup valamennyi kiválasztott attrakcióval közvetlen technikai kapcsolatot alakít ki. Céljuk, hogy a Budapestre látogató turisták élményének és költéseinek növekedését ösztönözzék.

A fejlesztés az MFB Növekedési Tőkealap, a Hiventures Zrt. befektetésével, az MTÜ támogatásával valósult meg.

Kiss-Simon Máté ügyvezető igazgató elmondta, hogy

kifejezetten a most 30-40 éves turisták, vagyis az Y generáció elvárásainak megfelelően alakították ki a telefonos applikációt, ők ugyanis magabiztosan kezelik a telefonos applikációkat, amire szükségük van, azt a helyszínen azonnal lefoglalják, ráadásul keresik a lokális élményeket.

A rendszer kifejlesztése során arra törekedtek, hogy a most még általános, átláthatatlan kedvezmény-rendszerek helyett egy korszerű, egységes, központosított, transzparens informatikai alkalmazást kínáljanak, emelte ki a vállalkozás egyik alapítója, Flesch Tamás.

Az alkalmazás segítségével a turizmusban érdekelt vállalkozások visszajelzést is kapnak az értékesítő helyek hatékonyságáról, továbbá az értékesítésösztönző akciók sikerességéről. Speciális adatvizualizáció segítségével az adminisztrációs felületen a döntéshozók azonnal képesek reagálni és befolyásolni az üzleti folyamatokat.

A fejlesztők bevallása szerint üzleti modelljük egyedi a piacon: a szoftver alapvetően két szereplőt (az alkalmazás letöltésére rábírót és a szolgáltatót), valamint a vendéget azonosítja be különféle alternatív, de együttesen is működő informatikai módszerekkel (geo-lokáció GPS, Wi-Fi, illetve QR, vagy egyéb egyedi kóddal), majd a szolgáltató által felajánlott értékesítési jutalékot két szeletre osztja. Az affiliate rész annak a beazonosítható szereplőnek jár, aki a turistát arra ösztönözte, hogy letöltse az alkalmazásunkat (pl: hotelek, Főtaxi, Airbnb szállások, reptéri transzfer, stb.) - ebben az esetben ameddig csak a vendég Budapesten az alkalmazáson keresztül rendel/vásárol/ bármit, ők minden tranzakció értékesítési jutalékából részesednek. A jutalék másik része a cég rendszerüzemeltetési díja. A felhasználóknak az alkalmazásba épített "augmented reality" nyújt különleges élményt, amely segítségével a turisták a telefonjukon rátalálhatnak a város „láthatatlan” nevezetességeire is, hívta fel a figyelmet Kiss-Simon Máté. Amennyiben az alkalmazás sikeresnek bizonyul Budapesten, országos, majd pedig külföldön is terjeszkedni akarnak.

(Forrás: turizmus.com)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

 

WERA adventi szerszám kalendárium, amivel a Mikulás is dolgozik!

wera mikulas.2


- 1000V-os szigetelt csavarhúzó és bit készlet tartalommal

- a kalendárium tartalmazza a szövet tartót is, melybe rendszerezhetők a szerszámok

- szigetelt csavarhúzótartó nyél

- PH, PZ és lapos szigetelt csavarhúzó penge

- bit tartó csavarhúzó nyél, gyorsváltós

- imbuszkulcs készlet

- tépőzáras fali tartó

- és egy WERA sörnyitó is!!

- bruttó karácsonyi ára: 17.850.- Ft

- Megrendelhető: jmc@termesz.hu

 

 wera csengo

Tekintse meg WERA
Karácsonyi szerszámajánlónkat is! ►►

wera ajanlo


TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

Tel: 06 / 23 414-640

www.termesz.hu

Tisztelt Partnereink!

 A Termesz Szerszámház ezúton is szeretné megköszönni Önnek, hogy a 2018. évben is partnerünk volt, és megtisztelte üzletünket vásárlásaival!

 Szeretnénk éppen ezért átnyújtani Önnek a meglepetés borítékunkat - akár a Karácsonyfa alá is -, mely tartalmaz egy egyszeri kedvezményes vásárlásra jogosító ajándékot Önnek, az alábbiak szerint.


2019. január 07-től, 2019. január 31-ig, minden

BETA termékre 15%-os kedvezményt

nyújtunk vásárlóinknak.


Az ajándékunk érvényes az üzletben elérhető termékekre, valamint a megrendelésekre is.

Töltse le, vagy printelje ki ezt az ajándék levelet, és kérjük, hozza magával a vásárlásakor.

 

Áldott, békés Karácsonyi Ünnepet, és sikerekben gazdag, Boldog Új évet kíván Önnek a TERMESZ SZERSZÁMHÁZ csapata!

 

Tekintse meg BETA katalógusainkat!

        

  

 


Az ajándékunk más márkára nem érvényes, kizárólag a BETA szerszámokra és munkavédelmi ruházatra. Készpénzre nem váltható és a megadott határidőn túl nem érvényesíthető.

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

Tel: 06 / 23 414-640

www.termesz.hu