2019. október 17., csütörtök - Hedvig

Tárcsás Ételek Fesztiválja, 2019. október 19.

tarcsasBogács települése a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, melyet már a hagyományőrző eseményeiről elhíresült községet jól ismerik a kilátogató vendégek. Gasztronómiai ünnepség az idén is lesz, ugyanis már gőzerővel zajlanak az előkészületek a rendezvény kapcsán. A Tárcsás Ételek programsorozat az idén is több produkcióva...

...kiegészülve várja az éhes vendégeket, valamint a főzni, sütni vágyó versenyzőket, hogy bemutathassák hozzáértő tudásukat a tárcsával való sütés kapcsán. Az elkészült ételeket neves szakmai zsűri értikeli majd, s a legjobbak díjazázban részesülnek az idén is. A helyszín természetesen a Cserép úti pincesor, ahová mindenkit szeretettel várnak.

A szabad tűzőn elkészítettet ételek valahogy felülmúlhatatlanok, ezért is érdemes kilátogatni, hiszen finomabbnál finomabb ételeket kóstolhat a kilátogató igényes vendég. Szórakoztató programokból sem lesz hiány, ugyanis egész napos dínomdánom, valamint kultúrprogramok színesítik az eseményt. Egész napos játszóházak, foglalkozások várják a legkisebbeket.

Időpont: 2019. október 19.
Helyszín: Bogács
További információk: napok.4t.hu

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3