2020. május 27., szerda - Hella

Szabadidő

28. Totalcar Parkoló Parádé, 2019.október 5.

2019-09-18 243

totalcar2Az őszi lesz egy ideig az utolsó közös parkolásunk, mielőtt hosszú téli álomra vonul a rendezvény. Szóval gyere ki, ha félsz, hogy hiányod lenne tavaszig. Ha volt részed 2019 eddigi négy Parkoló Parádéjának bármelyikéből, talán már tudod, hogy idén sem akartuk jobban megváltani a világot annál, ahogy eddig tettük.

A rendezvény legszentebb vonulata, a parkolóban bandázás legalábbis nem vesztett szentségéből és ez így marad a folytatásban is, színesedjen bármennyit a parkoló körül a programtenger. Mert színesedik most is, az október 5-ei PP-re kijön ugyanis a BRFK balesetmegelőzésről oktatni és ami ebben a legjobb, kihozzák a biztonságiöv-szimulátorukat.

 
Programok lesznek most is szép számmal, szóval ha kisétáltad és -dumáltad magad az autótengerben, sokféleképpen művelődhetsz. Ahogy egy ideje szinte mindig, lesz például Mesterkurzus. Előadót és konkrét témát még nem tudunk mondani, egyelőre legyen elég annyi, hogy a téma általános érdeklődési szintje extrémmagas: üzemanyagokról lesz szó tudományos szinten.
 
totalcar
 

Kint lesz az Autódoki, bátran el lehet hozzá zarándokolni ingyenes élő diagnosztikára és tanácsadásra, mellettük a Spot Mobil Gumiszerviznél pedig akciósan feldobhatod a téligumikat, ha úgy érzed. Megnézheted az Országos Tűzvédelmi Szolgáltató tűzoltási, vagy a One More Round feltámasztási bemutatóját is, és persze most is gondoltunk a gyerekekre. Kár is ezeket folyószövegbe tenni, odalent minden programelemet megtalálsz pontokba szedve. Sőt, akár már a belépőt is megveheted elővételben. Ha közelebb érünk a rendezvényhez, pontosítunk majd még pár részletet, például a Mesterkurzus előadóját, de ami már most biztos: október 5-e az év utolsó Parkoló Parádéjának a napja!

Ja! És amiben nagyon reménykedünk, hogy addigra elkészül Csikós Zsolt második könyve, amit a helyszínen mindjárt meg is vehettek. Drukkoljatok!


A legfontosabb tudnivalók:

Időpont: 2019. 10. 05. (szombat) 12-18 óra között
Helyszín: Budapest, Albertirsai út, Hungexpo, behajtás autóval az VI-os, gyalog a 3-as kapun.

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben 2019.10.05. 11:30-ig 990 Ft/fő , a helyszínen váltva 1500 Ft/fő. A rendezvényre 14 éven aluli gyermekek ingyenesen, de nagykorú kísérővel léphetnek be. 14-16 év közötti gyermekek kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be.

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón.

Programok:

 • Mesterkurzus: Minden, amit tudni akartál az üzemanyagokról! (Tervezett előadás) - Részletek hamarosan!
 • One More Round live - Kilátogat a rendezvényre a One More Round csapata, kihozza az addigra második versenyét is megjárt Kúposztót, és talán egy élő indításnak is részesei lehettek. Részletek hamarosan!

 • Csikós könyvét, az Életemet egy rozsdás roncsért folytatását is megvehetitek! Ha addig elkészül, drukkoljatok!
 • Visszatért jól megérdemelt szabadságáról és újra rendel az Autódoki! - ingyenes élő diagnosztika és tanácsadás Autódoktorunktól, kollektív pingvinezés nyitott géptetők mellett. Hozott krehácsra ingyenes ráolvasás, szakértő hümmögés évtizedes rutinnal!
 • Ha már cserélnéd a gumidat, az Autódoki mellett rendel a Spot Mobil Gumiszerviz, akik most a listaárhoz képest 20% kedvezménnyel gumizzák fel az autódat!
 • Hogyan oltsuk el autónkat? - tűzoltási tanácsadás az Országos Tűzvédelmi Szolgáltató Kft. szakembereitől. Fővédnök: Nínó "Égahangyászbaszki" Karotta.
 • Balesetmegelőzési bemutatók minden korosztály számára a BRFK Baleset-megelőzési Bizottsága jóvoltából, ahol például kipróbálhatjátok a biztonságiöv szimulátort is.
 • Lesz parkoló az eladó autóknak is. Adatlapot innen tudsz letölteni, ha árulnál.
 • Ökumenikus érdekesautó-nézegetés, és barátkozás parkolószerte.

Gyerekeknek:

 • A nagy népszerűségnek örvendő ingyenes gokartozás a Kalandozóparktól a 3-as fogadó előtti díszkövön.

totalgyerek

 • Kilátogat a Szomjoltóság csapata egy csodaszép oldtimer Mercedes 710 tűzoltóautóval! Kívül-belül megnézhető, megmászható, beöltözhetsz tűzoltónak!

További információk: totalcar.hu

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

Szerszámosok gyöngyszeme!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Május 2020 »
H K Sze Cs P Szo V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Tartalom galéria

Feltárul a szovjet atombunker Dunavarsány határában

Feltárul a szovjet atombunker Dunavarsány határában

More details
Nyári táborok a Zalaerdőnél

Nyári táborok a Zalaerdőnél

More details
Ezt mindenki tartsa észben, aki átlépni a határt: akár nyaralni, akár dolgozni indul

Ezt mindenki tartsa észben, aki átlépni a határt: akár nyaralni, akár dolgozni indul

More details
Kitart a házasságkötési láz Magyarországon

Kitart a házasságkötési láz Magyarországon

More details
A táboroztatók szigorúbbak magukhoz, mint azt a kormány elvárja

A táboroztatók szigorúbbak magukhoz, mint azt a kormány elvárja

More details
Az üzletek fele zárva maradt a bevásárlóutcákban - FELMÉRÉS

Az üzletek fele zárva maradt a bevásárlóutcákban - FELMÉRÉS

More details
Újra elindul a Zugligeti Libegő

Újra elindul a Zugligeti Libegő

More details
A mi választásunk: „Mindennapi hősök”!

A mi választásunk: „Mindennapi hősök”!

More details
A POSZT is őszre tolódhat

A POSZT is őszre tolódhat

More details