2024. április 26., péntek - Ervin

Szabadidő

28. Totalcar Parkoló Parádé, 2019.október 5.

2019-09-18 593

totalcar2Az őszi lesz egy ideig az utolsó közös parkolásunk, mielőtt hosszú téli álomra vonul a rendezvény. Szóval gyere ki, ha félsz, hogy hiányod lenne tavaszig. Ha volt részed 2019 eddigi négy Parkoló Parádéjának bármelyikéből, talán már tudod, hogy idén sem akartuk jobban megváltani a világot annál, ahogy eddig tettük.

A rendezvény legszentebb vonulata, a parkolóban bandázás legalábbis nem vesztett szentségéből és ez így marad a folytatásban is, színesedjen bármennyit a parkoló körül a programtenger. Mert színesedik most is, az október 5-ei PP-re kijön ugyanis a BRFK balesetmegelőzésről oktatni és ami ebben a legjobb, kihozzák a biztonságiöv-szimulátorukat.

 
Programok lesznek most is szép számmal, szóval ha kisétáltad és -dumáltad magad az autótengerben, sokféleképpen művelődhetsz. Ahogy egy ideje szinte mindig, lesz például Mesterkurzus. Előadót és konkrét témát még nem tudunk mondani, egyelőre legyen elég annyi, hogy a téma általános érdeklődési szintje extrémmagas: üzemanyagokról lesz szó tudományos szinten.
 
totalcar
 

Kint lesz az Autódoki, bátran el lehet hozzá zarándokolni ingyenes élő diagnosztikára és tanácsadásra, mellettük a Spot Mobil Gumiszerviznél pedig akciósan feldobhatod a téligumikat, ha úgy érzed. Megnézheted az Országos Tűzvédelmi Szolgáltató tűzoltási, vagy a One More Round feltámasztási bemutatóját is, és persze most is gondoltunk a gyerekekre. Kár is ezeket folyószövegbe tenni, odalent minden programelemet megtalálsz pontokba szedve. Sőt, akár már a belépőt is megveheted elővételben. Ha közelebb érünk a rendezvényhez, pontosítunk majd még pár részletet, például a Mesterkurzus előadóját, de ami már most biztos: október 5-e az év utolsó Parkoló Parádéjának a napja!

Ja! És amiben nagyon reménykedünk, hogy addigra elkészül Csikós Zsolt második könyve, amit a helyszínen mindjárt meg is vehettek. Drukkoljatok!


A legfontosabb tudnivalók:

Időpont: 2019. 10. 05. (szombat) 12-18 óra között
Helyszín: Budapest, Albertirsai út, Hungexpo, behajtás autóval az VI-os, gyalog a 3-as kapun.

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben 2019.10.05. 11:30-ig 990 Ft/fő , a helyszínen váltva 1500 Ft/fő. A rendezvényre 14 éven aluli gyermekek ingyenesen, de nagykorú kísérővel léphetnek be. 14-16 év közötti gyermekek kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be.

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón.

Programok:

  • Mesterkurzus: Minden, amit tudni akartál az üzemanyagokról! (Tervezett előadás) - Részletek hamarosan!
  • One More Round live - Kilátogat a rendezvényre a One More Round csapata, kihozza az addigra második versenyét is megjárt Kúposztót, és talán egy élő indításnak is részesei lehettek. Részletek hamarosan!

  • Csikós könyvét, az Életemet egy rozsdás roncsért folytatását is megvehetitek! Ha addig elkészül, drukkoljatok!
  • Visszatért jól megérdemelt szabadságáról és újra rendel az Autódoki! - ingyenes élő diagnosztika és tanácsadás Autódoktorunktól, kollektív pingvinezés nyitott géptetők mellett. Hozott krehácsra ingyenes ráolvasás, szakértő hümmögés évtizedes rutinnal!
  • Ha már cserélnéd a gumidat, az Autódoki mellett rendel a Spot Mobil Gumiszerviz, akik most a listaárhoz képest 20% kedvezménnyel gumizzák fel az autódat!
  • Hogyan oltsuk el autónkat? - tűzoltási tanácsadás az Országos Tűzvédelmi Szolgáltató Kft. szakembereitől. Fővédnök: Nínó "Égahangyászbaszki" Karotta.
  • Balesetmegelőzési bemutatók minden korosztály számára a BRFK Baleset-megelőzési Bizottsága jóvoltából, ahol például kipróbálhatjátok a biztonságiöv szimulátort is.
  • Lesz parkoló az eladó autóknak is. Adatlapot innen tudsz letölteni, ha árulnál.
  • Ökumenikus érdekesautó-nézegetés, és barátkozás parkolószerte.

Gyerekeknek:

  • A nagy népszerűségnek örvendő ingyenes gokartozás a Kalandozóparktól a 3-as fogadó előtti díszkövön.

totalgyerek

  • Kilátogat a Szomjoltóság csapata egy csodaszép oldtimer Mercedes 710 tűzoltóautóval! Kívül-belül megnézhető, megmászható, beöltözhetsz tűzoltónak!

További információk: totalcar.hu

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

Április hónap MILWAUKEE gépe!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Olvasta?

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

Szegeden rendezik a Hőlégballon Világbajnokságot

Szegeden rendezik a Hőlégballon Világbajnokságot

More details
Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

More details
Hungária koncert - Most vagy soha, 2024. június 1.

Hungária koncert - Most vagy soha, 2024. június 1.

More details
Hokitavasz, 2024. május 7.

Hokitavasz, 2024. május 7.

More details
Lord of the Dance, 2024. május 24.

Lord of the Dance, 2024. május 24.

More details
Smart Sport Expo és Fitness Fesztivál, 2024. június 2.

Smart Sport Expo és Fitness Fesztivál, 2024. június 2.

More details
Szoboszlai Live - interaktív talkshow, 2024. május 30.

Szoboszlai Live - interaktív talkshow, 2024. május 30.

More details
40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság, 2024. május 22-26.

40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság, 2024. május 22-26.

More details
A 7 oktávos világsztár Magyarországon, 2024. május 4.

A 7 oktávos világsztár Magyarországon, 2024. május 4.

More details