2018. október 19., péntek - Nándor

Nyolc új bemutatóval készül következő évadában a József Attila Színház.

joszefattilaszinhazAz előadásokat Böhm György, Csiszár Imre, Hargitai Iván, Quintus Konrád, Schlanger András, Szitás Barbara, Telihay Péter és Verebes István rendezi. A József Attila Színház most záruló, 60. jubileumi évadának tervezésekor igyekezett olyan értékteremtő előadásokkal megörvendeztetni nézőit, amelyek egyszerre szórakoztatnak és elgondolkodtatnak.

Ez a szándék folytatódik a 2017/2018-as évadban is, hiszen előadásaikkal estéről estére igyekeznek olyan élményt adni nézőiknek, amelyet magukkal vihetnek és felidézhetnek egy-egy színház nélkül töltött estén.

A repertoáron maradó előadások mellett a következő évadban a nagyszínpadon öt, a stúdióban két bemutatót tartanak, a fiatalok számára indított beavató színházi programsorozat pedig újabb produkcióval egészül ki. A színház művészeti vezetése az új évad műsortervének összeállításánál is arra törekedett, hogy a lehető legszélesebb közönség számára nyújtson tartalmas kikapcsolódást. Az igényes szórakozás jegyében az új előadások között vígjátékot, musicalt és drámát is láthat majd a közönség.

A nagyszínpadon elsőként, szeptember 30-tól Móricz Zsigmond – Kocsák Tibor – Miklós Tibor Légy jó mindhalálig című musicalje látható Hargitai Iván rendezésében. A főbb szerepeket Ömböli Pál, Ujréti László, Fila Balázs, Fekete Réka Thália, Korponay Zsófia és Vaszkó Bence alakítja.

Ezt követi a Csókos asszony című operett, amelyet Böhm György állít színpadra október 7-től, a főszerepeket pedig Zöld Csaba, Krassy Renáta, Vaszkó Bence, Ágoston Péter, Jakus Szilvia, Kocsis Judit és Fila Balázs játssza. Novembertől egy vérbő olasz komédia színesíti az előadást Csiszár Imre rendezésében.

A Filuména házassága című előadás főszerepeit Vándor Éva, Nemcsák Károly, Ujréti László és Kocsis Judit alakítja.

Lucifer show címmel decemberben egy történelmi revüt mutat be a színház Verebes István rendezésében, amelynek kavalkádjában szinte a színház egész társulata felvonul. Az évad utolsó nagyszínpadi bemutatóját Telihay Péter rendezi.

Nagy András Karenina, Anna című Tolsztoj-értelmezésében Gazdag Tibor, Létay Dóra, Mészáros András, Zöld Csaba és Jakus Szilvia áll színpadra.

A Gaál Erzsébet Stúdióban elsőként Victor Haim Női játszmák rivaldafényben című „olvasópróbáját” viszi színre Schlanger András. A Fehér Anna és Létay Dóra előadásában látható darabot a Színházak Éjszakáján láthatja először a közönség. A másik stúdióbemutató egy romantikus vígjáték,

A pillangók szabadok Szitás Barbara rendezésében, Blazsovszky Ákos, Kovalik Ágnes és Molnár Zsuzsanna alakításával.

A Quintus Konrád által koordinált beavató színházi előadások sora a János vitéz című produkcióval bővül, de tovább folytatódik az immár hagyományosnak mondható Ádámok és Évák Ünnepe programsorozat is, amelynek keretében általános és középiskolai színjátszó csoportok számára biztosít lehetőséget a színház a professzionális bemutatkozásra.

A József Attila Színház fontos feladatának tekinti, hogy a hazai vidéki színházak előadásainak meghívása mellett folyamatosan helyet biztosítson a határon túli magyar színházak számára a budapesti bemutatkozáshoz, ezzel is hozzájárulva ahhoz az értékőrző munkához, amit e teátrumok végeznek a határon túli magyarság anyanyelvének, kultúrájának megtartása érdekében. A hagyományokat követve a 2017/2018-as évadban is számtalan izgalmas és érdekes előadás talál ideiglenes otthonra az angyalföldi színházban.

Bérletek és kedvezmények, családi évadzáró

Az angyalföldi teátrum leghűségesebb nézői számára a 2017/2018-as évadra is számos kedvezményes bérletkonstrukciót kínál a premierbérlettől a nyugdíjas- és ifjúsági bérleten át a szabadbérletig. A június 10-ig bérletet váltók részére sok értékes ajándékcsomaggal készül a színház, a fődíj pedig egy kétszemélyes, egyhetes olaszországi utazás Cinque Terrére aFratelli Goldoni Utazási Iroda jóvoltából. A díjak átadására június 11-én kerül sor: ezen a napon 17 órától családi évadzáró keretében a Füttyös kalandjai című előadás után izgalmas közönségtalálkozón vehetnek részt az érdeklődők.

A színház továbbra is lehetőséget biztosít diákoknak és nyugdíjasoknak 20%, 13. kerületi lakosoknak 10% kedvezmény igénybevételére minden teljes árú jegy árából, emellett vidékről érkező csoportok számára utazási kedvezményt is nyújt.

Gyermeknapi utcabál

Változatos programokat kínál a családok részére a színház május 28-án, vasárnap 10 és 16 óra között. A Csizmás kandúr című előadást követően a gyerekeket Muki bohóc mellett minikoncertek, kulisszajárás, sakkszimultán, kézműves foglalkozások és ügyességi játékok várják.

Évadnyitás a József Attila Színházban

A 2017/2018-as évad hivatalos nyitását megelőzően a színház ismét bemutatkozik a Pozsonyi Pikniken szeptember 2-án, ahol repertoárjának bemutatása mellett készülő új előadásiból is ízelítőt ad majd. Szeptember 9-én hagyományos Utcabáljára várja közönségét a színház, amelynek során egésznapos, ingyenes programok keretében ismerhetik meg az érdeklődők a színház tereit, művészeit. A korábbi évekhez hűen a Színházak Éjszakájának programsorozatában is részt vesz a József Attila Színház: a szeptember 16-i országos eseményen egy stúdióbemutatóra is sor kerül.

 További információ: www.jozsefattilaszinhaz.hu    www.facebook.com/jozsefattilaszinhaz.hu

  • 1
  • 2
  • 3

Tisztelt Olvasó!


Szeretettel köszöntjük a TERMESZ Szerszámház - Szerszámakciók oldalán! Októberi összeállításunkban a BETA szerszámokból válogattunk Önöknek az akciós újdonságokból.

Akciós BETA kéziszerszámaink az alábbi katalógusokban érhetők el:

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!  BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban! BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A BETA kéziszerszámok, akkumulátoros, és levegős gépek, munkavédelmi cipők és a munkavédelmi ruházat széles választéka kedvezményes áron vásárolható meg kínálatunkban 2019. január 31-ig.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


Tekintsék meg katalógusainkat, lapozgassanak, válogassanak, és további információval, készséggel állunk a rendelkezésükre a
jmc@termesz.hu email címen, vagy az alábbi elérhetőségeinken.

TERMESZ Szerszámház Budaörs

2040 Budaörs, Károly király utca 27/A.

Tel: +36 23 414 640,  +36 23 414 661

email: jmc@termesz.hu

weboldal: www.termesz.hu


#betatooldays


BETA szerszámok Budaörsön a Ternesz Szerszámházban!


Tisztelt Olvasó!

Megjelenésünk első hónapjában, a TERMESZ Szerszámház egy extra BETA szerszám kupont ad Önnek ajándékba.


Töltse le a kupont, és használja ki 2018. október 31-ig történő BETA szerszám vásárlásai során üzletünkben a 15%-os extra kedvezményt. A kupon az üzletben található BETA termékekre, és BETA szerszám megrendelésekre is érvényes.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A kupon készpénzre nem váltható, 2018. október 31-ét követően érvényét veszti, és egy vásárláshoz, csak egy kupon használható fel. A kedvezmény a bruttó végösszegből kerül levonásra, kizárólag a kupon ellenében. Akciós BETA szerszámokra nem érvényesíthető!