2018. december 10., hétfő - Judit

Cirkuszos télbúcsúztató, 2018. február 24.

cirkusz mupaKülönös módon búcsúztatják a telet Balatonlellén. Ide látogat az Arany Bohóc-díjas ifjabb Richter József és felesége, valamint a Nemzeti Cirkusz csapatának egy része. Nem mindennapi élményben lesz része annak, aki február utolsó szombatján ellátogat a balatonlellei műjégpálya záró hétvégéjére.

A Monte-Carlói Cirkuszfesztivál Arany Bohóc díjat nyert művészei, az egész nyáron Balatonlellén állomásozó Magyar Nemzeti Cirkusz ifjú igazgatója, i fj. Richter József és felesége, Merrylu személyesen látogatnak el az eseményre, hogy egy mini cirkuszfesztivál keretein belül mérjék fel a téli Balatonban rejlő lehetőségeket.

A BL YachtClub és a Nemzeti Cirkusz csapata több őrült ötletet megvalósítottak már együtt Balatonlellén, az elefánt és fóka fürdetés után most egy újabb különlegességgel készülnek. A yachtclub kikötőjében a tervek szerint a kolumbiai Gerling csoport – akiknek a magasdrótszámát a moszkvai Idol fesztivál Arany Közönségdíjjal jutalmazta – két daru segítségével kifeszített drótkötélen mutat be lélegzetelállító mutatványokat.

A műsorszám egyébként megtekinthető lesz a Magyar Nemzeti Cirkusz vadonatúj műsorában is, melynek turnéja márciusban indul. „Balatonlelle a második otthonunk, így ide nemcsak nyáron, hanem minden évszakban szívesen ellátogatunk” – mondta el ifj. Richter József. Az esemény egybeesik a BL YachtClub télzáró rendezvényével, a műjégpálya záró hétvégével. Az egész napos programra a szervezők kicsiket és nagyokat egyaránt sok szeretettel várnak!

A Magyar Nemzeti Cirkusz Magyarország legnagyobb és legszínvonalasabb utazó cirkusza. Alapítója Richter József, Jászai Mari-díjas művész, a Monte-Carlói Cirkuszfesztivál Nagydíjas artistája és a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével kitüntetett művész. A cirkusz igazgatója ifj. Richter József, aki idén Monte-Carlóban feleségével Arany Bohóc Díjat nyert.

Időpont: 2018. február 24.
Helyszín: Balatonlelle
Információ: turizmus.com

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3

 

WERA adventi szerszám kalendárium, amivel a Mikulás is dolgozik!

wera mikulas.2


- 1000V-os szigetelt csavarhúzó és bit készlet tartalommal

- a kalendárium tartalmazza a szövet tartót is, melybe rendszerezhetők a szerszámok

- szigetelt csavarhúzótartó nyél

- PH, PZ és lapos szigetelt csavarhúzó penge

- bit tartó csavarhúzó nyél, gyorsváltós

- imbuszkulcs készlet

- tépőzáras fali tartó

- és egy WERA sörnyitó is!!

- bruttó karácsonyi ára: 17.850.- Ft

- Megrendelhető: jmc@termesz.hu

 

 wera csengo

Tekintse meg WERA
Karácsonyi szerszámajánlónkat is! ►►

wera ajanlo


TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

Tel: 06 / 23 414-640

www.termesz.hu

Tisztelt Partnereink!

 A Termesz Szerszámház ezúton is szeretné megköszönni Önnek, hogy a 2018. évben is partnerünk volt, és megtisztelte üzletünket vásárlásaival!

 Szeretnénk éppen ezért átnyújtani Önnek a meglepetés borítékunkat - akár a Karácsonyfa alá is -, mely tartalmaz egy egyszeri kedvezményes vásárlásra jogosító ajándékot Önnek, az alábbiak szerint.


2019. január 07-től, 2019. január 31-ig, minden

BETA termékre 15%-os kedvezményt

nyújtunk vásárlóinknak.


Az ajándékunk érvényes az üzletben elérhető termékekre, valamint a megrendelésekre is.

Töltse le, vagy printelje ki ezt az ajándék levelet, és kérjük, hozza magával a vásárlásakor.

 

Áldott, békés Karácsonyi Ünnepet, és sikerekben gazdag, Boldog Új évet kíván Önnek a TERMESZ SZERSZÁMHÁZ csapata!

 

Tekintse meg BETA katalógusainkat!

        

  

 


Az ajándékunk más márkára nem érvényes, kizárólag a BETA szerszámokra és munkavédelmi ruházatra. Készpénzre nem váltható és a megadott határidőn túl nem érvényesíthető.

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

Tel: 06 / 23 414-640

www.termesz.hu