2019. május 25., szombat - Orbán

Tűri a nyomdafestéket?

brenyaHa egy cégnek megnyerő az arculata, az már fél siker. A jól kialakított és összeszedett vizuális megjelenés (például a nyomtatott anyagok, névjegykártya, weboldal, Facebook-profil) szintén mindenki előtt szimpatikussá teszi a vállalkozásunkat. Az első pozitív benyomás után már csak arra kell figyelnünk, hogy az eddigi jó munkánkat ne romboljuk le hibákkal!

A jó megjelenés mint kötelező feladat sokféleképpen visszaköszön a mindennapokban például a nyomtatás területén is. Elég, ha csak a számlákra, ajánlatokra, szerződésekre, céges borítékokra, és egyéb céges arculati nyomtatványokra gondolunk. Ha nyomtatványainkon keresztül a megjelenésünk sikeres, az az ügyfél számára is egy megerősítő visszajelzést jelent.

De vajon technikailag mi ronthat vagy javíthat a saját összmegítélésünkön, amikor kiadunk a kezünkből egy nyomtatott anyagot?

A gazdasagosnyomtato.hu oldal szakértői segítségével olyan gyakran előforduló hibákat és építő ötleteket foglalunk most össze, amelyek gyakorlati segítséget jelentenek a megfelelő minőségű és üzleti célú nyomtató kiválasztásához.

A szakértő javaslata szerint „üzleti célú nyomtató vásárlásakor a minőség és a technológia szempontjai alapján érdemes megvizsgálni, hogy a felhasználási területhez melyik készülék a legmegfelelőbb megoldás. Egy modern üzleti igénybevételű multifunkciós nyomtatótól ma már teljességgel elvárható, hogy „kompromisszummentes” legyen. Ahhoz, hogy mindez a vevő érdeke szerint teljesülhessen, a vásárlásnál kell alaposan odafigyelnünk.”

Ingyenes nyomtatótanácsadás ITT kérhet!

A problémák

Roppant kínos jelenet lehet számunkra, amikor egy találkozón a nyomtatott szövegbe a partnerünk szövegkiemelővel belehúz, mire a nyomdafesték elmaszatolódik, és az értékes szöveg olvashatatlanná válik. Ennek megelőzése érdekében javasolt a pigmenttintát alkalmazó tintasugaras nyomtatót használnunk. A pigmenttechnológiával rendelkező tinta ugyanis nem maszatolódik el, és a nedvességnek, folyadéknak teljesen ellenáll! (Ilyenkor figyeljünk arra is, hogy ne csak a fekete, hanem a színes festékünk is egyaránt pigmenttintás legyen!)

turianyomda

Másik előforduló probléma, hogy a nyomtatáskor hullámossá válik a papír. Ez sem nem esztétikus, sem üzletszerű – ne „tiszteljük meg” ilyennel a partnerünket! A tintasugaras nyomtatónál ez a probléma jellemzően akkor fordulhat elő, amikor az olcsóbb megoldásra törekedve vízbázisú festéket használnak a nyomtatáshoz. Sajnos a lézernyomtatónál is ugyanígy előfordulhat a „hullámosra” nyomtatott papírlap, mivel a nyomtatás jelentős hőközléssel készül.
A problémát a már említett újgenerációs, pigmenttintát használó tintasugaras nyomtatókkal lehet elkerülni, amelynél a festék biztosan nem üti át a papírlapot és nem is áztatja el azt, valamint magas energiát igénylő hő sem kell a nyomtatáshoz.

Nem tudja milyen nyomtató felel meg az igényeinek? Segítséget ITT kaphat!

Fontos a tartósság? Igen, mert cégünk ügyei értéket képviselnek!

Egy dokumentum tartósságát figyelembe véve nem kell túlzottan kihangsúlyozni, hogy az archív anyagok tárolása és megőrzése milyen fontos. De egy régi szerződés újratárgyalásánál is elég nagy baj, ha már nem olvasható, mert a tinta kifakult. A megoldást ebben az esetben is értelemszerűen a pigmenttintával nyomtatott anyag jelenti, amely UV-sugárzás álló és a nyomat tartóssága is sokkal hosszabb.
(Olyan nyomtatásoknál, ahol már a nyomtatás nagyközönséget is elérő képeket tartalmaz, külön ajánlott szakmailag is ezt a tartós minőséget kérnünk.)

Milyen újdonságokkal teszi még kényelmesebbé, és hatékonyabbá egy jó készülék a munkánkat?

Ha még alapfunkciók felett is szeretnénk „lenyűgözni partnerünket”, akkor az irodai, vagy üzleti felhasználásra tervezett nyomtató vásárlásánál figyeljünk rá, hogy innovatív technológiai megoldásokat is alkalmazzon. Ez által nemcsak a kívánt hatást érjük el, hanem további hasznos funkciókhoz is jutunk új készülékünkkel.

Ilyen hasznos lehetőség például a távolról küldhető nyomtatás funkciója, amely nemcsak kényelmes, hanem magas szintű felkészültséget is tükröz. Mindenki számára meggyőző, ha egy külső helyszínen tartott tárgyalás anyagát a szerződéskötés helyszínéről, vagy már az autóból Ez a hasznos figyelmesség egyértelműen további pozitív megítélést biztosíthat számunkra. az iroda nyomtatójára továbbítva az már aláírásra készen várja megérkezésünkkor a feleket. Hasznos olyan irodáknál is, ahol több egymástól távollévő kisebb office látja el a cég feladatait (office-home office).

Ilyen készülékeket szintén ajánlunk:
készülék C5790
készülék 6590

Ingyenes szakértői felméréshez kérjük kattintson IDE!

Összefoglalva, mire figyeljünk a nyomtató beszerzésénél?

A minőségi és archiválási problémák a pigmenttintát alkalmazó nyomtatókkal tehát elkerülhetőek. Ilyen megbízható és fejlett technológiai megoldásokkal használható készülékeket az EPSON (is) készít, amelyeket szakmailag is jó szívvel tudunk mindenkinek ajánlani.

Ezek esetében nem üti át a festék a papírt, nem, maszatolódik a szöveg, és a nedvességnek is ellenáll (például szövegkiemelő filcek). A nyomtatott anyagunk UV-álló lesz, ezért időtálló a nyomtatás, és a nyomtatókészülék szórórendszere sem szárad majd be!

Ha nem szeretnénk később a vásárlási döntésünket megbánni, akkor mindezeket a veszélyforrásokat inkább kerüljük el!

Végezetül: hogy folytassam a beszerzést?

Ahogy szakértőnk megmutatta, maximálisan elvárható egy üzleti felhasználásra beszerzett nyomtatótól, hogy mindenben támogassa és kiszolgálja a felhasználóját. Ezért a következő cikkben ezekkel a lényeges szempontokkal fogunk foglalkozni. Aki szeretne hosszú távra tervezni a nyomtatóvásárlással, legközelebb is tartson velünk!

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3

Májusi PROXXON krova készlet
aranyat ér mindenkinek!

Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban
 
Május 31-ig, extra akciót hirdetünk a PROXXON 23.040 típusú, 56 részes,  ½”-os krova készletére! 

PROXXON szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

-  56 részes krova készlet fém dobozban szállítva

-   ¼” és ½” krova készlettel 4-32mm-ig

-   16-os és 21mm-es gyertyakulcsok

-  kardonok ¼” és ½” méretben

-   csúszó szárak

-   bitcsavarozó szár

-   Torx, imbusz, lapos és kereszt élű dugós bitfejek

-   mini imbuszkulcs készlet

-   nettó lista ára: 26.986.- Ft+áfa, azaz bruttó: 34.272 Ft

-  AKCIÓS NETTÓ ÁRA most csak: 
22.990.- Ft+27% áfa!!!!!!!!!!!!!!

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy egy ipari, professzionális krova készlet boldog tulajdonosa legyél! 

Májusi PROXXON most aranyat ér, nem csak minőségben, de árban is!

Megrendelheted 2019. május 31-ig:

-   emailben: [email protected]

-   telefonon: +36 23 414-640

-   Facebook-on: 
https://www.facebook.com/szerszambudaors/

Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban

 

 További termékek megtekinthetők a 
PROXXON 2019. évi katalógusában! ►►

 

Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban

  

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ 
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640 
e-mail: 
[email protected]
web: 
www.termesz.hu


Az akció 2019. május 31-ig, illetve a készlet erejéig érvényes. Ezen határidőt követően érvényét veszíti!

PROXXON, a zollos szerszám sorozat!

 

 Napjainkban egyre több azon műhelyek száma, ahol zollos méretezésű szerszámokra van igény, sőt, egyáltalán nem is hiányozhat a készletből. Autószerelés, repülőgépek, az igazi klasszikus angol autók, és még sorolhatnánk a zollos méretek felhasználási igényét. Ehelyett, inkább bemutatjuk a Proxxon zollos sorozatát, amit már készletről megvásárolhatnak a
 

Termesz Szerszámházban Budaörsön.

  Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban

Proxxon zollos csillag-villás kulcs készlet

 Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban


- 12 részes zollos készlet

- tépőzáras rollniban szállítva

- ¼”-13/16” mérettartományban

- bruttó ára: 14.890.- Ft

- rendelési kódszáma: 23.816

 
 

Proxxon zollos krovakészlet

Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban

- 65 részes krovakészlet

- műanyag dobozban szállítva

- 5/32”- 1-3/8” mérettartománybam

- gyertyakulcsok

- toldók

- kardáncsuklók

- bitfejek

- mini imbuszkulcs készlet

- racsnik ¼” és ½” méretben önkioldó krovacserével

- bruttó átadási ára: 45.990.- Ft

- rendelési kódszám: 23.294
  
További termékek megtekinthető a
PROXXON 2019. évi katalógusában! ►►

 

Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban

 

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ 
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640 
e-mail: 
[email protected]
web: 
www.termesz.hu