2019. július 18., csütörtök - Frigyes

Tűri a nyomdafestéket?

brenyaHa egy cégnek megnyerő az arculata, az már fél siker. A jól kialakított és összeszedett vizuális megjelenés (például a nyomtatott anyagok, névjegykártya, weboldal, Facebook-profil) szintén mindenki előtt szimpatikussá teszi a vállalkozásunkat. Az első pozitív benyomás után már csak arra kell figyelnünk, hogy az eddigi jó munkánkat ne romboljuk le hibákkal!

A jó megjelenés mint kötelező feladat sokféleképpen visszaköszön a mindennapokban például a nyomtatás területén is. Elég, ha csak a számlákra, ajánlatokra, szerződésekre, céges borítékokra, és egyéb céges arculati nyomtatványokra gondolunk. Ha nyomtatványainkon keresztül a megjelenésünk sikeres, az az ügyfél számára is egy megerősítő visszajelzést jelent.

De vajon technikailag mi ronthat vagy javíthat a saját összmegítélésünkön, amikor kiadunk a kezünkből egy nyomtatott anyagot?

A gazdasagosnyomtato.hu oldal szakértői segítségével olyan gyakran előforduló hibákat és építő ötleteket foglalunk most össze, amelyek gyakorlati segítséget jelentenek a megfelelő minőségű és üzleti célú nyomtató kiválasztásához.

A szakértő javaslata szerint „üzleti célú nyomtató vásárlásakor a minőség és a technológia szempontjai alapján érdemes megvizsgálni, hogy a felhasználási területhez melyik készülék a legmegfelelőbb megoldás. Egy modern üzleti igénybevételű multifunkciós nyomtatótól ma már teljességgel elvárható, hogy „kompromisszummentes” legyen. Ahhoz, hogy mindez a vevő érdeke szerint teljesülhessen, a vásárlásnál kell alaposan odafigyelnünk.”

Ingyenes nyomtatótanácsadás ITT kérhet!

A problémák

Roppant kínos jelenet lehet számunkra, amikor egy találkozón a nyomtatott szövegbe a partnerünk szövegkiemelővel belehúz, mire a nyomdafesték elmaszatolódik, és az értékes szöveg olvashatatlanná válik. Ennek megelőzése érdekében javasolt a pigmenttintát alkalmazó tintasugaras nyomtatót használnunk. A pigmenttechnológiával rendelkező tinta ugyanis nem maszatolódik el, és a nedvességnek, folyadéknak teljesen ellenáll! (Ilyenkor figyeljünk arra is, hogy ne csak a fekete, hanem a színes festékünk is egyaránt pigmenttintás legyen!)

turianyomda

Másik előforduló probléma, hogy a nyomtatáskor hullámossá válik a papír. Ez sem nem esztétikus, sem üzletszerű – ne „tiszteljük meg” ilyennel a partnerünket! A tintasugaras nyomtatónál ez a probléma jellemzően akkor fordulhat elő, amikor az olcsóbb megoldásra törekedve vízbázisú festéket használnak a nyomtatáshoz. Sajnos a lézernyomtatónál is ugyanígy előfordulhat a „hullámosra” nyomtatott papírlap, mivel a nyomtatás jelentős hőközléssel készül.
A problémát a már említett újgenerációs, pigmenttintát használó tintasugaras nyomtatókkal lehet elkerülni, amelynél a festék biztosan nem üti át a papírlapot és nem is áztatja el azt, valamint magas energiát igénylő hő sem kell a nyomtatáshoz.

Nem tudja milyen nyomtató felel meg az igényeinek? Segítséget ITT kaphat!

Fontos a tartósság? Igen, mert cégünk ügyei értéket képviselnek!

Egy dokumentum tartósságát figyelembe véve nem kell túlzottan kihangsúlyozni, hogy az archív anyagok tárolása és megőrzése milyen fontos. De egy régi szerződés újratárgyalásánál is elég nagy baj, ha már nem olvasható, mert a tinta kifakult. A megoldást ebben az esetben is értelemszerűen a pigmenttintával nyomtatott anyag jelenti, amely UV-sugárzás álló és a nyomat tartóssága is sokkal hosszabb.
(Olyan nyomtatásoknál, ahol már a nyomtatás nagyközönséget is elérő képeket tartalmaz, külön ajánlott szakmailag is ezt a tartós minőséget kérnünk.)

Milyen újdonságokkal teszi még kényelmesebbé, és hatékonyabbá egy jó készülék a munkánkat?

Ha még alapfunkciók felett is szeretnénk „lenyűgözni partnerünket”, akkor az irodai, vagy üzleti felhasználásra tervezett nyomtató vásárlásánál figyeljünk rá, hogy innovatív technológiai megoldásokat is alkalmazzon. Ez által nemcsak a kívánt hatást érjük el, hanem további hasznos funkciókhoz is jutunk új készülékünkkel.

Ilyen hasznos lehetőség például a távolról küldhető nyomtatás funkciója, amely nemcsak kényelmes, hanem magas szintű felkészültséget is tükröz. Mindenki számára meggyőző, ha egy külső helyszínen tartott tárgyalás anyagát a szerződéskötés helyszínéről, vagy már az autóból Ez a hasznos figyelmesség egyértelműen további pozitív megítélést biztosíthat számunkra. az iroda nyomtatójára továbbítva az már aláírásra készen várja megérkezésünkkor a feleket. Hasznos olyan irodáknál is, ahol több egymástól távollévő kisebb office látja el a cég feladatait (office-home office).

Ilyen készülékeket szintén ajánlunk:
készülék C5790
készülék 6590

Ingyenes szakértői felméréshez kérjük kattintson IDE!

Összefoglalva, mire figyeljünk a nyomtató beszerzésénél?

A minőségi és archiválási problémák a pigmenttintát alkalmazó nyomtatókkal tehát elkerülhetőek. Ilyen megbízható és fejlett technológiai megoldásokkal használható készülékeket az EPSON (is) készít, amelyeket szakmailag is jó szívvel tudunk mindenkinek ajánlani.

Ezek esetében nem üti át a festék a papírt, nem, maszatolódik a szöveg, és a nedvességnek is ellenáll (például szövegkiemelő filcek). A nyomtatott anyagunk UV-álló lesz, ezért időtálló a nyomtatás, és a nyomtatókészülék szórórendszere sem szárad majd be!

Ha nem szeretnénk később a vásárlási döntésünket megbánni, akkor mindezeket a veszélyforrásokat inkább kerüljük el!

Végezetül: hogy folytassam a beszerzést?

Ahogy szakértőnk megmutatta, maximálisan elvárható egy üzleti felhasználásra beszerzett nyomtatótól, hogy mindenben támogassa és kiszolgálja a felhasználóját. Ezért a következő cikkben ezekkel a lényeges szempontokkal fogunk foglalkozni. Aki szeretne hosszú távra tervezni a nyomtatóvásárlással, legközelebb is tartson velünk!

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3

BETA évfordulós szerszámajánlatok!!!!!

ful2 1

 Minden év elején óriási várakozással veszik kézbe a BETA szerszámok rajongói a újonnan kiadott BETA Szerszámkatalógust, amit szinte a szerszámosok bibliájaként is tekinthetünk, hiszen nincsen olyan szerszám, vagy újdonság, amit ne találnánk meg, a most már közel 600 oldalas könyvben.

2019-től, mely a BETA szerszámtörténelmében kiemelkedő év, hiszen fennállásának 80. évfordulóját ünnepli, már nem csak az év elején, de az évközben kiadott katalógusok is az újdonságok csodáját képviselik a márka hű partnereknek.

Az alábbiakban a legújabb katalógusból mutatunk be néhány szerszámot, melyet rövidesen üzletünkben is elérhetnek, de addig is megrendelhető elérhetőségeinken.
 

BETA 42/B9-80° típusú, évfordulós csillag-villás kulcs készlet

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- 9 részes készlet, egyedi évfordulós csomagolásban

- 6-7-8-10-11-13-14-17-19 méretben

- a 19mm-es kulcs arany színben

- a belső csomagolás tépőzáras rollniban

- nettó akciós ára: 23.000.- Ft+áfa

- az ajánlat érvényessége: 2019.december 31.

 

BETA 2001/B20-80° típusú, évfordulós szerszámkészlet

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- 20 darabos szerszámkészlet összetekerhető, klasszikus bőr tokban

- BETA villáskulcsok: 55/6x7 - 8x9 - 10x11 - 12x13 - 14x15 - 16x17 - 18x19 mm 

- BETA 1128BMX műszerész olló

- BETA 1150 kombinált fogó 180mm

- 1201 és 1202 típusú csavarhúzók lapos és keresztélű

- nettó akciós ára: 38.000.- Ft+áfa

- az ajánlat érvényessége: 2019.december 31.

 

BETA 1293/D8-80° típusú, évfordulós csavarhúzó készlet

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- 8 részes csavarhúzó készlet

- 5 lapos és 3 kereszt élű csavarhúzóval

- ergonómiai, csúszás biztos nyéllel

- nettó akciós ára: 14.900.- Ft+áfa

- az ajánlat érvényessége: 2019.december 31.BETA C20L-80° típusú, évfordulós fém szerszámosláda

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- 550x200x210 mm

- fekete színben

- ötrekeszes

- nettó akciós ára: 16.400.- Ft+áfa

- az ajánlat érvényessége: 2019.december 31.


 

  BETA 96T/S5-80° típusú, évfordulós T-nyelű imbuszkulcs készlet

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- 5 részes T-nyelű imbuszkulcs készlet

- 2,5-3-4-5-6mm méretekben

- évfordulós dobozban

- nettó akciós ára: 12.800.- Ft+áfa

- az ajánlat érvényessége: 2019.december 31.

 

BETA C24S/7-80° típusú, évfordulós szerszámkocsi

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- 7 fiókos szerszámkocsi

- 7 teleszkópos, csapágyazott fiók

- a fiókok habgumival béleltek

- kerék átmérője 125mm 2 fix és 2 forgó (egyik fékes)

- mérete: 445x740x995mm

- központi zár elöl, biztonsági zárral

- statikus teherbírás: 800 kg

- beépített oldalsó flakontartó

- kiegészíthető 2400S-R/PC papírtekercstartóval

- Tömeg: 66 kg

- nettó akciós ára: 141.700.- Ft+áfa

- az ajánlat érvényessége: 2019.december 31.

 

További újdonságokért tekintse
meg katalógusainkat, vagy érdeklődjön elérhetőségeinken! ►►
 
 

 BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban     BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban  
 

betaspecialpromotion150216     BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

 
 
TERMESZ SZERSZÁMHÁZ
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640 
e-mail: 
[email protected]
web: 
www.termesz.hu

 

Mindenkor és Mindenhol BETA!
BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

 Sokáig csak úgy tekintettünk a BETA márkára, mint a kéziszerszámok vezető márkájára. Napjainkra azonban alig tudnánk olyan területét felsorolni életünknek, ahol valamilyen szinten nem jelenik meg az ismert narancssárga logó. Jelen összeállításunkban a kertészkedőknek szeretnénk BETA termékeket ajánlani, melyeket azonnal, készletről meg tudnak vásárolni a TERMESZ Szerszámházban, Budaörsön.
 
Egy kényelmes gumicsizma, amivel bátran lépkedhetünk a kertben, egy puha térdeplő, amin keresztül még a kavicsokat sem fogjuk érezni. Egy kényelmes, könnyített anyagból készült, mondhatni „kisvakond” kertésznadrág, amiben számtalan zseb található. Munkavédelmi kesztyű, szintén narancssárga színben, ami megvédi kezünket a sérülésektől is, de ugyanakkor nagyon jól szellőzik, továbbá egy műanyag szerszámos táska, amiben nagyon sok kerti szerszámot tárolhatunk.

 


BETA 7328EA Gumicsizma

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- Top Visibility stílusú gumicsizma

- orrvédővel, és nemesacél középtalppal

- 38-47-es méretig elérhető

- rendelhető még fekete színben is

- bruttó ára: 9.350.- Ft

- rendelési kódszámok:

7328EA – narancssárga színben

7328EN – fekete színben

 

 

BETA 2254T Térdvédő szőnyeg

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

-térdvédő szőnyeg

- csúszásgátló EVA anyagból

- 200 gr. súlyú

- mérete: 290x470x30 mm

- fekete-narancssárga színben

- akciós bruttó ára: 6.985.- Ft

- rendelési kódszáma: 2254T

 

 

BETA 7863E kertésznadrág

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- kertésznadrág könnyített kivitel

- 65% poliészter és 35% pamut

- XS – 4XL méretben elérhető

- térdvédőnek kialakított hellyel (nem tartozéka a nadrágnak)

- bruttó akciós ára: 13.590.- Ft

 

 

BETA CP15L szerszámos táska

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- 558x277x270mm méretben

- hosszított kivitelű, erős műanyagból

- 30 kg teherbírásig

- 3 darab kivehető kis rekesz, valamint egy darab belső tálca

- akciós bruttó ára: 15.494.- Ft

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

 

 

 

 BETA 9574O munkavédelmi kesztyű

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- erősített hüvelykujj és mutatóujj kialakítással

- érintőképernyős eszközök használatához is alkalmas műbőr végződéssel

- M-L-XL-XXL méretben elérhető

- gumis csuklórésszel

- elérhető narancssárga, vagy fekete színben

- bruttó ára: 7.030.- Ft

 

 

Ráadásként, amikor nagyon süt a nap, egy BETA napszemüveget szeretnénk ajánlani kedves olvasóinknak.

 

 

 BETA 9580S napszemüveg

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- UV400 védelemmel ellátott

- kényelmes műanyag keret

- tokkal együtt szállítva

- bruttó átadási ára: 6.305.- Ft

 

 

További újdonságokért tekintse
meg katalógusainkat, vagy érdeklődjön elérhetőségeinken! ►►

 

 

 BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban     BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban  
 

betaspecialpromotion150216     BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

 

 

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ 
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640 
e-mail: 
[email protected]
web: 
www.termesz.hu

Az ideális "nyomtató munkatárs"Tűri a nyomdafestéket?

brenyaHa egy cégnek megnyerő az arculata, az már fél siker. A jól kialakított és összeszedett vizuális megjelenés (például a nyomtatott anyagok...


Milyen az ideális „nyomtató munkatárs”?

nyomtatAz olajozott ügymenet fontosságát senkinek sem kell taglalunk. Az irodákban zajló munka azonban sokszor speciális igényekkel jár...


A gondtalanság biztosítékai

 nyomtatojoTeljesítménykényszer alatt lévő irodai környezetekben a legkisebb fennakadás vagy probléma nagy feszültséget tud gerjeszteni...