2019. október 17., csütörtök - Hedvig

Nemzetközi modellezés, hobby és játék szakkiállítás - Lipcse, 2019. október 3-6.

modellhobbyA ,,játékvilág Mekkája”- idén 24. alkalommal kerül megrendezésre Lipcsében. Ideális találkozóhelye gyártónak – kereskedőnek és végfogyasztónak. Minden, ami játék, legyen szó úton, sínen, vízen és levegőben,  miniben is megtalálható és kipróbálható lesz a Lipcsei Vásárközpontban.

A kiállítás tematikája igen gazdag: modellvasutak, hajó,- és repülőmodellek; mini-kamionok, üzemanyaggal működő és/vagy elektromos távirányítású kisautók; a kreatív játékok területéről minden, ami papírból, textilből és egyéb anyagból előállítható; tábla-, kocka-, szerep-, fantasy- és kártyajátékok, puzzle, bélyegek, Teddy mackók, babák, plüssjátékok, papírsárkányok, geocaching, béélyeggyűjtés, numizmatika, stb.  

A 2018. évi modell – hobby – spiel rövid statisztikája: 625 kiállító, 90.000 m2 vásárterületen, 94.800 látogató (nemcsak német, hanem jelentős cseh és lengyel vásárlóerővel), számos bemutató, látványos show-k.

Az idei kiállítás területe szépen telik. Bár a kedvezményes jelentkezési határidő (2019. május 2.) érdemes beadni a jelentkezési lapot, ha a karácsonyi raktárkészletet, vagy egyszerűen csak az eladásokat növelni szeretnék. Irodánk örömmel áll rendelkezésükre.

Vásári belépőjegyek irodánkban Ft-ért vásárolhatók. Mindegyikkel ingyenes a helyi tömegközlekedés a megadott tarifa zónákon belül. A helyszínen történő vásárlással ellentétben az online verzió (regisztráció ellenében, név,- és e-mail-cím megadása szükséges) gazdaságosabb: -1 napos jegy 4.620.-HUF/db (felnőtt), 1 napos jegy 1.650.-HUF/db (6-12 éves gyermek), 3 napos bérlet 9.600,-HUF/db.

A kiállítás helyszíne a Leipziger Messe vásárterület (Messe Allee 1), Halle 2, 3, 4, 5. Napi nyitva tartás: 10:00 -től 18:00 óráig (zárás napján 17:00 óráig).

Utazási lehetőségek:

fapados járattal Berlinig, onnan vonattal Lipcsébe / vagy vonattal, drezdai átszállással / vagy egyénileg  

Szállás:

***szálloda a városközpont és a vásár között félúton:

A hoteltől rövid sétára található a 16-os villamosmegálló, ahonnan a kiállítási területre, vagy a városközpontba lehet jutni, átszállás nélkül kb. 15 perc alatt. A 105 szoba mindegyikében található mini-bár, légkondicionáló, kábel TV, telefon, fürdőszoba és hajszárító. Parkolási lehetőség a szálloda környékén.

Bővebb információért, kiállítói, vagy látogatói részvétel szervezéséért kérjük, forduljon irodánkhoz, vagy látogassa meg honlapunkat : www.interpress.hu


Nemzetközi modellezés, hobby és játék szakkiállítás
Időpont: 2019. október 3-6.
Helyszín:  Lipcse 
További infromáció: www.modell-hobby-spiel.de

Interpress Kiállítások & Interpress Travel a Leipziger Messe magyarországi képviselete

Seifert Ibolya

1097 Budapest, Illatos út 7.

Tel.: 06/1/302-7525, vagy 06/30/932 1657

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.