2019. május 25., szombat - Orbán

Minden eddiginél nagyobb területet foglalnak el a brnói védelmi szakvásárok, amelyek élvonalbeli honvédelmi technikát vonultatnak fel

idetMájus 29-én nyitják meg a brnói védelmi szakvásárok kapuit – ekkor veszi kezdetét a 15. IDET nemzetközi honvédelmi és biztonságipari szakvásár, a 19. PYROS nemzetközi tűzvédelmi technológiai szakvásár és a 10. ISET nemzetközi biztonságipari szakvásár. Ez a három rendezvény alkotja a honvédelem, a tűzvédelem és a biztonságtechnika vezető közép-kelet-európai seregszemléjét,...

...egyúttal pedig rendkívül kedvező lehetőség a cseh honvédelmi és biztonságtechnikai iparnak, hogy átfogóan mutassa be kínálatát a potenciális megrendelőknek szerte a világból.

„A kiállítók még nagyobb érdeklődést mutatnak az IDET iránt, mint két évvel ezelőtt és gazdagabb lesz a bemutatott kínálat. A növekedés mindenekelőtt az elfoglalt kiállítási terület jelentős bővülésének köszönhető, hiszen a vállalatok több vonzó eszközt és berendezést akarnak bemutatni“ - mondta el Michalis Busios, az IDET igazgatója.

MIK

A szakvásáron a Cseh Köztársaság hadseregének eddigi legnagyobb, 53 milliárd cseh koronára (670 milliárd Forintra) tervezett megrendeléséért versengő összes fontos pályázó bemutatkozik. A 210 lánctalpas gyalogsági szállító harcjárművet valószínűleg négy pályázó termékei közül választják ki: a brit BAE Systems a CV 90-es, a spanyol General Dynamics European Land Systems az Ascod, a német PSM a Puma és a szintén német Rheinmetall Landsysteme a Lynx típust kínálja.

Az IDET látogatói mind a négy páncélozott szállító harcjárművet megtekinthetik, de a gyártóik természetesen további kínálatukat is felvonultatják. A cseh szárazföldi hadseregnél már rendszeresített Pandur gumikerekes szállító harcjármű gyártója, a General Dynamics például rögtön két másik nehéz lánctalpas és egy gumikerekes harcjárművet is bemutat. A kategória újdonságai közül kétségtelenül figyelmet érdemel a Gerlach páncélozott taktikai harcjármű. A szlovák Zetor Engineering fejlesztése sikerrel állt helyt a szükséges vizsgálatokon. Először állít ki a brnói seregszemlén a belga CMI Defence, amely többek között élvonalbeli fegyverrendszereket gyárt katonai járművekhez, és több éves kihagyás után a PATRIA finn páncélozott harcjármű-gyártó is bemutatkozik Brnóban.

MIK3

Rendkívüli kínálatra számíthatunk más tekintetben is, beleértve az élvonalbeli repülőtechnikát: bemutatják a Czechoslovak Group standját ékesítő legendás Blackhawk katonai helikoptert. A szakvásáron először résztvevő Modelárna LIAZ helikopter drónt mutat be. Szintén első ízben állít ki a brazil Embraer repülőgépgyártó, az Amerikai Egyesült Államokból pedig az egyik piacvezető, a Lockheed is visszatér az IDET-re, de nem hiányzik az IAI Israel Aerospace Industries izraeli repülőgépgyár sem. Az idei szakvásár kiemelt témája a svéd-cseh együttműködés a védelmi iparban. Svédországot többek között a Csehországban is rendszeresített JAS 39 Gripen sugárhajtású vadászrepülőgép gyártója, a Saab Technologies képviseli.

MIK2

Az IDET legnagyobb kiállítója hagyományosan a Cseh Köztársaság honvédelmi minisztériuma és a Cseh Köztársaság hadserege. A hagyományosan nagyszerű standon idén esedékes jelentős évfordulókra emlékeztetne: 100 éve alapították meg a vezérkart és az ország 20 éve csatlakozott a NATO-hoz.

JGZ

Az IDET három, a biztonság különböző területeivel foglalkozó szakvásárhoz tartozik: rajta kívül a PYROS a tűzvédelmi technológiát, az ISET pedig a rendvédelmi eszközöket mutatja be. Az utóbbi két szakvásár június elsején, szombaton is nyitva tart és várja a nagyközönséget, akár a gyermekes családokat is a Brnói Vásárvárosba. Egy külön erre a célra kialakított próbapályán és más, elkülönített területeken is a kísérő rendezvények vonzó sorozatát kínálják az élvonalbeli technika dinamikus bemutatásával, élőben követhető tűzoltó, rendőrségi és mentőszoláglati bevetésekkel.

Az IDET szakvásáron a nem szakmabeli nagyközönség csupán a Cseh Köztársaság honvédelmi minisztériumának és hadseregének standját látogathatja a szabadtéri bemutatókkal együtt, mivel a szakvásár kereskedelmi jellegénél fogva szakmai regisztrációval, szigorú biztonsági követelmények teljesítésével látogatható. Emiatt az IDET utolsó vásárnapja már május 31. péntek és az első két vásárnapon, május 29-én és 30-án csak 16 éven felüliek látogathatják.

Az IDET honvédelmi szakvásár a hírnevét a rangos szakmai programnak köszönheti, amelyen számos ország honvédelmi és biztonsági szakértői vesznek részt. Emellett már készül az IDET Aréna is, ahol védelmi, tűzoltósági és rendvédelmi eszközök bemutatói várják az érdeklődőket.

További információk: bvv.cz

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3

Májusi PROXXON krova készlet
aranyat ér mindenkinek!

Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban
 
Május 31-ig, extra akciót hirdetünk a PROXXON 23.040 típusú, 56 részes,  ½”-os krova készletére! 

PROXXON szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

-  56 részes krova készlet fém dobozban szállítva

-   ¼” és ½” krova készlettel 4-32mm-ig

-   16-os és 21mm-es gyertyakulcsok

-  kardonok ¼” és ½” méretben

-   csúszó szárak

-   bitcsavarozó szár

-   Torx, imbusz, lapos és kereszt élű dugós bitfejek

-   mini imbuszkulcs készlet

-   nettó lista ára: 26.986.- Ft+áfa, azaz bruttó: 34.272 Ft

-  AKCIÓS NETTÓ ÁRA most csak: 
22.990.- Ft+27% áfa!!!!!!!!!!!!!!

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy egy ipari, professzionális krova készlet boldog tulajdonosa legyél! 

Májusi PROXXON most aranyat ér, nem csak minőségben, de árban is!

Megrendelheted 2019. május 31-ig:

-   emailben: [email protected]

-   telefonon: +36 23 414-640

-   Facebook-on: 
https://www.facebook.com/szerszambudaors/

Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban

 

 További termékek megtekinthetők a 
PROXXON 2019. évi katalógusában! ►►

 

Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban

  

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ 
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640 
e-mail: 
[email protected]
web: 
www.termesz.hu


Az akció 2019. május 31-ig, illetve a készlet erejéig érvényes. Ezen határidőt követően érvényét veszíti!

PROXXON, a zollos szerszám sorozat!

 

 Napjainkban egyre több azon műhelyek száma, ahol zollos méretezésű szerszámokra van igény, sőt, egyáltalán nem is hiányozhat a készletből. Autószerelés, repülőgépek, az igazi klasszikus angol autók, és még sorolhatnánk a zollos méretek felhasználási igényét. Ehelyett, inkább bemutatjuk a Proxxon zollos sorozatát, amit már készletről megvásárolhatnak a
 

Termesz Szerszámházban Budaörsön.

  Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban

Proxxon zollos csillag-villás kulcs készlet

 Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban


- 12 részes zollos készlet

- tépőzáras rollniban szállítva

- ¼”-13/16” mérettartományban

- bruttó ára: 14.890.- Ft

- rendelési kódszáma: 23.816

 
 

Proxxon zollos krovakészlet

Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban

- 65 részes krovakészlet

- műanyag dobozban szállítva

- 5/32”- 1-3/8” mérettartománybam

- gyertyakulcsok

- toldók

- kardáncsuklók

- bitfejek

- mini imbuszkulcs készlet

- racsnik ¼” és ½” méretben önkioldó krovacserével

- bruttó átadási ára: 45.990.- Ft

- rendelési kódszám: 23.294
  
További termékek megtekinthető a
PROXXON 2019. évi katalógusában! ►►

 

Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban

 

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ 
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640 
e-mail: 
[email protected]
web: 
www.termesz.hu