2018. október 20., szombat - Vendel

Elkészült a biodóm két kupolájával a Market

market2A nagy várakozás övezte létesítmény 2020-ban nyitja majd meg kapuit a látogatók előtt. Kettő már elkészült a biodóm négy kupolájából – tudta meg a Magyar Idők Hanga Zoltántól, a Fővárosi Állat- és Növénykert szóvivőjétől. A Market Zrt. kivitelezésben készülő, már látványosan előrehaladt építkezés a Pannon Park fejlesztés része, mely öthektáros területen helyezkedik el.

Az energiahatékony, nemzetközi szinten is élvonalbeli fejlesztésnek számító együttes a fényt ránézésre üveghez hasonlító, speciális, teflonszerű fólián keresztül kapja majd. Az acélszerkezetes, hatszintes biodóm 1,7 hektárt foglal el az említett öt hektárból.

A pannon ősvadont bemutató helyszín látogatói élményként nézve is többet nyújt majd a hagyományos, elkülönített állatkerti pavilonoknál, hiszen minden egy összefüggő, fedett térben lesz. A tervek szerint 2020-ban már megnyitja kapuit a látogatók előtt.

A szóvivő azt is elmondta, hogy nagyrészt már szintén elkészült a volt vidámparki terület mögött helyet kapó új kiszolgáló zóna, amely az állatkert üzemeltetése szempontjából fontos. Az egyelőre tervezési szakaszban lévő Hermina garázsban pedig kétszer annyi járműnek lesz hely, mint amennyi az Állatkerti körúton tud parkolni.

Forrás: magyarepitok.hu

  • 1
  • 2
  • 3

Tisztelt Olvasó!


Szeretettel köszöntjük a TERMESZ Szerszámház - Szerszámakciók oldalán! Októberi összeállításunkban a BETA szerszámokból válogattunk Önöknek az akciós újdonságokból.

Akciós BETA kéziszerszámaink az alábbi katalógusokban érhetők el:

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!  BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban! BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A BETA kéziszerszámok, akkumulátoros, és levegős gépek, munkavédelmi cipők és a munkavédelmi ruházat széles választéka kedvezményes áron vásárolható meg kínálatunkban 2019. január 31-ig.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


Tekintsék meg katalógusainkat, lapozgassanak, válogassanak, és további információval, készséggel állunk a rendelkezésükre a
jmc@termesz.hu email címen, vagy az alábbi elérhetőségeinken.

TERMESZ Szerszámház Budaörs

2040 Budaörs, Károly király utca 27/A.

Tel: +36 23 414 640,  +36 23 414 661

email: jmc@termesz.hu

weboldal: www.termesz.hu


#betatooldays


BETA szerszámok Budaörsön a Ternesz Szerszámházban!


Tisztelt Olvasó!

Megjelenésünk első hónapjában, a TERMESZ Szerszámház egy extra BETA szerszám kupont ad Önnek ajándékba.


Töltse le a kupont, és használja ki 2018. október 31-ig történő BETA szerszám vásárlásai során üzletünkben a 15%-os extra kedvezményt. A kupon az üzletben található BETA termékekre, és BETA szerszám megrendelésekre is érvényes.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A kupon készpénzre nem váltható, 2018. október 31-ét követően érvényét veszti, és egy vásárláshoz, csak egy kupon használható fel. A kedvezmény a bruttó végösszegből kerül levonásra, kizárólag a kupon ellenében. Akciós BETA szerszámokra nem érvényesíthető!