2018. december 11., kedd - Árpád

Erősebb védőháló kell Magyarországon is

vedohalo cikk1Aki tavaly októberben elutazott az A+A szakvásárra Düsseldorfba, egy növekvőben lévő iparág, a munkahelyi biztonság és egészségvédelem világának fejlődését követhette nyomon. Mindenekelőtt az egyéni védőfelszerelések piaca bővül lendületesen: volumenét jelenleg mintegy 18 milliárd euróra becsülik.

2018-ban ezért Magyarországon is egy új szakmai és nagyközönség eseményt kívánnak a témának szentelni „Védőháló” címmel április 19-22. között, a munka világa mellett az otthoni környezet biztonságát is bevonva a tematikába – tudta meg az OGH hírügynökség.

A védőfelszerelések fentebb említett 18 milliárd eurósra becsült piacából 38 százalékkal részesedik jelenleg az Európai Unió (5,8 milliárd euróval) és ezen belül csak Németország 1,8 milliárd eurós piacot jelent. A szakértők vélekedése szerint ráadásul ez a piac további bővülés előtt áll.

vedohalo cikk2

Munkavédelem, munkahelyi biztonság, munkaerő megőrzés

A munka világa persze sok tekintetben megváltozott mára. A foglalkoztatottakkal szemben egyre összetettebbek a követelmények, melyek teljesítése rendkívüli rugalmasságot és mobilitást igényel.
A munkaerő megőrzésére szolgáló valamennyi intézkedés ugyanolyan fontos, mint a munkavédelem és a munkahelyi biztonság: ezek az intézkedések együttesen járulnak hozzá a magasabb életminőséghez azzal, hogy óvják az embert a munkahelyi egészségügyi és biztonsági kockázatoktól, egyúttal pedig növelik a termelékenységet és ezzel a vállalatok versenyképességét is.

Javuló tendenciák, de 160.000 áldozat évente

2008 óta közel negyedével csökkent a halálos munkahelyi balesetek száma, egyúttal pedig közel tíz százalékkal csökkent az Európai Unióban azoknak a munkavállalóknak a száma, akiknek a munkavégzés okozott vagy súlyosbított egészségügyi problémát. Ennek ellenére vannak még kihívások: a becslések szerint évente 160.000 ember hal meg Európában a munkájából eredő megbetegedésben.

A legtöbb vállalatnál - mindenekelőtt Európában - ma már elterjedt az a felismerés, hogy a megelőző munkavédelem és az egészséget megőrző és fejlesztő munkakörülmények nem csupán pénzbe kerülnek, hanem jelentős, a balesetekből vagy megbetegedés okozta munkaidő-kiesésből fenyegető kiadástól óvják meg a vállalatokat. Ráadásul hosszú távon üzemgazdasági előnyöket is biztosítanak az óvintézkedések: az egészséges, biztonságos és kellemes körülmények között dolgozó munkavállalók jól érzik magukat. Ez fokozza a kreativitást, a termelékenységet és ezzel a munka minőségét is.

vedohalo cikk3

 Erős védőháló kell Magyarországon is

Ahogy az elmúlt év októberében minden az egyéni védőfelszerelések, a munkahelyi biztonság és foglalkozás-egészségügy körül forgott a düsseldorfi vásárvárosban, úgy 2018. április 19. és 22. között hasonló célt tűzött ki maga elé a Védőháló szakkiállítás, persze a hazai léptékhez és piaci viszonyokhoz igazodva a magyar Vasúttörténeti Park multifunkcionális helyszínén.

„A 4 napos rendezvény célja, hogy új megközelítéssel gyűjtse össze idehaza egy időben és helyen a vállalkozások és a nagyközönség számára a munkahelyi és otthoni biztonságunk, egészségünk, valamint környezetünk megóvásának témáit, eszközeit, módszereit és szolgáltatásait” – mondta el Unyi Györgyi főszervező, az U4 Reklámiroda ügyvezetője az OGH Hírügynökségnek. A főszervező egyedi és hiánypótló rendezvénynek tartja a Védőháló 2018 kiállítást, abból a szempontból, hogy a biztonság és egészség témakörein belül látni- és kipróbálni valókban egyaránt gazdag, emberközeli, a szakmai közönség és a családok számára is érdekes programot állítottak össze.

vedohalo cikk4

A szakmai látogatók számára azért lehet figyelemreméltó az esemény, mert a munkavédelem, a biztonságtechnika legelismertebb, kétévente megrendezett nemzetközi rendezvényét, az düsseldorfi A+A kiállítást követi, így már megtekinthető lesz számos termék a 2017-ben debütált újdonságok közül, egyúttal jelen lesznek a hazai gyártók, forgalmazók legújabb védőeszközei, védőruházati, munkaruházati termékei, alapanyagai is. Emellett a nagyközönség, családok, gyermekek számára is tartalmas, örömteli időtöltést jelenthetnek majd a tűzoltók illetve a mentőkutyák bemutatói valamint a zenés játékos programok.

További információ

(Forrás és fotók: A+A szakvásár, Messe Düsseldorf )

  • 1
  • 2

 

WERA adventi szerszám kalendárium, amivel a Mikulás is dolgozik!

wera mikulas.2


- 1000V-os szigetelt csavarhúzó és bit készlet tartalommal

- a kalendárium tartalmazza a szövet tartót is, melybe rendszerezhetők a szerszámok

- szigetelt csavarhúzótartó nyél

- PH, PZ és lapos szigetelt csavarhúzó penge

- bit tartó csavarhúzó nyél, gyorsváltós

- imbuszkulcs készlet

- tépőzáras fali tartó

- és egy WERA sörnyitó is!!

- bruttó karácsonyi ára: 17.850.- Ft

- Megrendelhető: jmc@termesz.hu

 

 wera csengo

Tekintse meg WERA
Karácsonyi szerszámajánlónkat is! ►►

wera ajanlo


TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

Tel: 06 / 23 414-640

www.termesz.hu

Tisztelt Partnereink!

 A Termesz Szerszámház ezúton is szeretné megköszönni Önnek, hogy a 2018. évben is partnerünk volt, és megtisztelte üzletünket vásárlásaival!

 Szeretnénk éppen ezért átnyújtani Önnek a meglepetés borítékunkat - akár a Karácsonyfa alá is -, mely tartalmaz egy egyszeri kedvezményes vásárlásra jogosító ajándékot Önnek, az alábbiak szerint.


2019. január 07-től, 2019. január 31-ig, minden

BETA termékre 15%-os kedvezményt

nyújtunk vásárlóinknak.


Az ajándékunk érvényes az üzletben elérhető termékekre, valamint a megrendelésekre is.

Töltse le, vagy printelje ki ezt az ajándék levelet, és kérjük, hozza magával a vásárlásakor.

 

Áldott, békés Karácsonyi Ünnepet, és sikerekben gazdag, Boldog Új évet kíván Önnek a TERMESZ SZERSZÁMHÁZ csapata!

 

Tekintse meg BETA katalógusainkat!

        

  

 


Az ajándékunk más márkára nem érvényes, kizárólag a BETA szerszámokra és munkavédelmi ruházatra. Készpénzre nem váltható és a megadott határidőn túl nem érvényesíthető.

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

Tel: 06 / 23 414-640

www.termesz.hu