2018. november 16., péntek - Ödön

Az e-kártyák hekkelik meg az év végi ajándékpiacot

ajiAz utóbbi évek karácsonyai egyre inkább a digitális ajándékokról szóltak, amelyekbe lassan azok virtuális változatai is bekapcsolódnak. Az idei ünnep slágerajándékait például már e-kártya formában is kereshetjük. Több mint tíz éve jelent meg hazánkban az a cég, amely elsőként kínált ajándékba adható élményeket Feldobox utalványok formájában, egy ideje azonban már feltölthető kártyákban is utazik.

Több száz szolgáltatóval és üzlettel szerződött le, hogy AJI néven piacra dobhassa a bankkártyákhoz hasonlóan működő plasztik ajándékkártyáit és azok virtuális változatait.

Ezekkel elsősorban azokat célozzák meg, akik egy elegáns, újszerű ajándékmegoldást keresnek ismerőseiknek vagy üzleti partnereiknek. De sem a beszerzéssel, sem a szállítással nem szeretnének bajlódni. Egy ajándékkártyát például pár kattintással megrendelhetnek a neten, néhány ezertől akár 250 ezer forintos összeggel is feltölthetik, ráadásul a címzett is arra válthatja be, amire csak szeretné. És bár ez is becsúsztatható egy kreatív grafikával megtámogatott dísztokba, egy e-kártyánál még csak a csomagolási vagy postaköltséggel sem kell kalkulálni.

Az ajándékkártyákat külföldön már évek óta használják, karácsony körül például számos piackutatás is megjelenik ezekkel kapcsolatban. Az egyik ilyen szerint, a megkérdezettek közel 60 százaléka szeretne inkább egy ilyen kártyát kapni, mint bármilyen más ajándékot*¹. És ez érthető azoknál a kártyáknál, amelyeket a forgalmazó cégek számos helyen beválthatóvá tesznek, az összegük egy évig, akár több részletben is elkölthető. Vagyis egy bankkártyához hasonlóan követhető rajtuk az egyenleg, a vásárlásokról e-mailes értesítés jár, elvesztésük esetén pedig letilthatók.

Az AJI az üzleti ajándékozás területén is új, okos és egyszerű megoldást jelent, hiszen partnereit, üzletfeleit, alkalmazottait van, hogy nem ismeri annyira, hogy tudja, minek örülnének. Ezekkel az ajándékkártyákkal a megajándékozottra bízhatja a döntést és így garantált az örömszerzés.

Mindez az elektronikus ajándékkártyára is igaz, azzal a különbséggel, hogy nem kell várni a postásra, és nem is kell személyesen átadni a megajándékozottnak, mivel e-mailben is küldhetjük őket. Praktikus, ha azonnal kell az ajándék, vagy ha a címzett messze lakik. A megajándékozott pedig okostelefonon bemutatva felhasználhatja a több, mint 300 partner elfogadóhelyen. Ráadásul, rendeléskor az is eldönthető, hogy Önnek küldjék az e-kártyát e-mailben, és továbbítja a megajándékozni kívánt személynek vagy, hogy közvetlenül neki küldjék, egy Ön által megfogalmazott üzenettel, előre meghatározott időpontban. Ez a megoldás környezetbarát is, mert így nincs plasztikkártya, nincs csomagküldés, nyomtatni sem kell.

Végül, de nem utolsó sorban az AJI cég támogatja az UNICEF szervezetet, így nem csak a megajándékozottnak okoz majd örömet, hanem a rászoruló gyerekeknek is!

aji1

További információ az AJI kártyákról: www.ajikartyak.hu

  • 1
  • 2
  • 3

Black TOOL Friday!

 
Tudtad???
 

A fekete péntek, vagy Black Friday a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, mely ott a hagyományos bevásárlási szezon kezdete. 1966 óta használják a Black Friday elnevezést, melynek használata 2009-re vált általánossá világszerte. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtöke, ezért a Black Friday mindig november 23-29. közé esik, a
 

TERMESZ Szerszámház Budaörsnél pedig
November 23-án pénteken lesz!!!!


 Már reggel 8.00 órától, egészen 18.00 óráig várlak a Black Friday napon a Termesz Szerszámházban!
 
Keresd a Black Friday emblémát az üzletben lévő termékeken, mi pedig azonnal érvényesítjük az akár 50% kedvezményt!!!!!!!

 

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu

 

E kupon kinyomtatásával, kedvezménnyel vásárolhatsz 2018. november 23-án  a nyitvatartási idő alatt, az üzletben lévő termékekre! A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, az akciós termékekre nem érvényes, és nem meghosszabbítható! Készpénzre nem váltható!

Kockázol, vagy kockáztatsz?!


Ugyan idén november 13-a nem péntekre esik, de azért a szerencsét, és a kedvezményt nem engedjük elszaladni.

A játék lényege, hogy választhatsz a fix 10%, vagy a három kockával dobható, maximum 18%-os kedvezmény közül.

Mindenkinek egy lehetősége van a dobásra, ami minimum 3%, vagy a maximum 18%, vagy a fix10%. A döntést a Te kezedbe adjuk, de utólagosan már nem lehet választani a fix 10%-os kedvezményt.

Genius szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!

 
Vagy kockázol, vagy kockáztatsz!

 
Gyere el üzletünkbe 2018. november 13-án kedden, és ragadd meg a szerencsédet a kockákkal.
 
Az üzletben található összes termékre érvényes a kedvezmény, kivéve a már akciós, és kedvezményes árú termékeket! A kedvezményt a számla végösszegéből vonjuk le. A kedvezmény készpénzre nem váltható, későbbi vásárlás során nem érvényesíthető, és kizárólag 2018. november 13-án 8.00 és 17.00 óra között vehető igénybe.


Addig is tekintsd meg a
GENIUS új GT-19 nagykatalógusát!
►►

 


 TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu