2018. november 16., péntek - Ödön

A kézműves italok felkapott témáját karolja fel a ProWein „same but different“ különbemutatója

prowein logoÖnálló bemutatkozási lehetőséget kapnak a következő ProWein szakvásáron a kézműves szeszes italok, sörök és ciderek? A kézműves készítésű szeszes italok, a kézműves sörök és a kézműves almabor felkapott kínálatát 2018. március 18-a és 20-a között, a következő ProWein szakvásáron kiemelten rivaldafénybe állítják.

Marius BerlemannA bevezetett és jó nevű „same but different“ különbemutatót 2018-ban éppen ezeknek a válogatott termékeknek szentelik, önálló csarnokban kínálnak nekik exkluzív színteret.

„A nagyvárosi bárokban, a gasztronómiában a kézműves italok egyre nagyobb szerephez jutnak, és újabb vásárlói rétegekre találnak. Ez kitűnő kiindulási pont ahhoz, hogy a ProWein kínálatába is felvegyük ezt a szektort

– fejtette ki Marius Berlemann, a Messe Düsseldorf bor- és szeszes ital vásárokért felelős globális igazgatója.

„Fontos hozzátennem, hogy az idei látogatói felmérésük tanúsága szerint a ProWein szakmai látogatóinak 39 százaléka érdeklődik a kézműves szeszes italok és 45 százaléka a kézműves sörök iránt. Partnereinknek így újabb, komoly piaci lehetőséget biztosíthatunk.”

A közvetlenül a főbejáratnál található 7.0 csarnokba, a vendéglátás és bárok új otthonára mintegy 50 kiállítót várunk. A bármixerek találkozóhelye, a Meininger Kiadó fizz Lounge-a is átköltözik a korábban megszokott 12-es vásárcsarnokból a „same but different“ 7.0-ás csarnokába. A szeszes italok széles körű és nemzetközi kínálatát a ProWein szakvásár változatlanul a 12-es csarnokban vonultatja fel.

Jelentkezés:

A kézműves szeszes italok, sörök és ciderek készítői még jelentkezhetnek a ProWein 2018 szakvásáron rendezett „same but different“ különbemutatóra – legegyszerűbben ezen a linken: www.prowein.de

További felvilágosítás:

BD-Expo Kft.
Szabados Katalin
tel.: +361 / 346 0273
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.bdexpo.hu

(Esemény Menedzser)

 

  • 1
  • 2
  • 3

Black TOOL Friday!

 
Tudtad???
 

A fekete péntek, vagy Black Friday a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, mely ott a hagyományos bevásárlási szezon kezdete. 1966 óta használják a Black Friday elnevezést, melynek használata 2009-re vált általánossá világszerte. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtöke, ezért a Black Friday mindig november 23-29. közé esik, a
 

TERMESZ Szerszámház Budaörsnél pedig
November 23-án pénteken lesz!!!!


 Már reggel 8.00 órától, egészen 18.00 óráig várlak a Black Friday napon a Termesz Szerszámházban!
 
Keresd a Black Friday emblémát az üzletben lévő termékeken, mi pedig azonnal érvényesítjük az akár 50% kedvezményt!!!!!!!

 

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu

 

E kupon kinyomtatásával, kedvezménnyel vásárolhatsz 2018. november 23-án  a nyitvatartási idő alatt, az üzletben lévő termékekre! A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, az akciós termékekre nem érvényes, és nem meghosszabbítható! Készpénzre nem váltható!

Kockázol, vagy kockáztatsz?!


Ugyan idén november 13-a nem péntekre esik, de azért a szerencsét, és a kedvezményt nem engedjük elszaladni.

A játék lényege, hogy választhatsz a fix 10%, vagy a három kockával dobható, maximum 18%-os kedvezmény közül.

Mindenkinek egy lehetősége van a dobásra, ami minimum 3%, vagy a maximum 18%, vagy a fix10%. A döntést a Te kezedbe adjuk, de utólagosan már nem lehet választani a fix 10%-os kedvezményt.

Genius szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!

 
Vagy kockázol, vagy kockáztatsz!

 
Gyere el üzletünkbe 2018. november 13-án kedden, és ragadd meg a szerencsédet a kockákkal.
 
Az üzletben található összes termékre érvényes a kedvezmény, kivéve a már akciós, és kedvezményes árú termékeket! A kedvezményt a számla végösszegéből vonjuk le. A kedvezmény készpénzre nem váltható, későbbi vásárlás során nem érvényesíthető, és kizárólag 2018. november 13-án 8.00 és 17.00 óra között vehető igénybe.


Addig is tekintsd meg a
GENIUS új GT-19 nagykatalógusát!
►►

 


 TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu