2024. április 26., péntek - Ervin

Promóció

A Daniella Villamosság az UNICEF-fel együtt segít a rászorulókon

632

A háromszoros Magyar Brands és Business Super Brands díjas, idén 30 éves fennállását ünneplő Daniella Villamosság életében mindig is központi szerepet játszott a társadalmi felelősségvállalás. Rengeteg nemes ügyet támogattak már anyagi és tárgyi adományokkal, de gyakran nyújtanak szakmai segítséget is. Ezúttal az UNICEF-fel együttműködve segítenek azoknak a rászoruló és szükségben szenvedő gyerekeknek, akik – többek között a szomszédos háborús helyzet okán is - bajba kerültek és támogatásra szorulnak.

Az idén 30 éves fennállását ünneplő Daniella Villamosság működésének mindig is központi eleme volt az ember tisztelete, és a családias működésből fakadó összetartás, összefogás – nem csupán az üzleti célok eléréséért, de a jó ügyért is. Így számos jótékonysági program zárult már sikerrel – ilyen volt a COVID19 járvány kitörésekor az Országos Mentőszolgálat támogatása is. A felelős nagyvállalat 2022. év elején útjára indította Daniella Villamosság Talentum Alapítvány névre keresztelt szervezetét is, amelynek célja, hogy hazánkban és nemzetközi szinten egyaránt támogassa a műszaki szakmai területeken folyó oktatási, kutatás és fejlesztési tevékenységeket. Ezen belül a nagy múltú vállalat lehetőséget ad a tudástranszfer létrejöttére a műszaki képzésben résztvevők, oktatók és együttműködők, valamint az e területen már működő cégek számára is.

A nemes célok összekötnek

2022. február 24-e óta 2,2 millió gyermek kényszerült otthona elhagyására a szomszédos országból, és 3 millió gyermek él Ukrajnában belső menekültként. A Daniella Villamosság éppen ezért legújabb jótékonysági programját az UNICEF-fel közösen álmodta meg, hiszen a szervezet több száz országban küzd a gyermekek jólétéért.

 „Az elmúlt 30 évben cégünk a folyamatos megújulásnak és partnerközpontú működésének köszönhetően sikeresen fejlődött, mára piacvezető a hazai villamossági piacon. Ez talán annak is köszönhető, hogy a Daniella Villamosság életében mindig is központi tényező volt az ember tisztelete, hiszen mindig megértéssel, tisztelettel fordultunk vevőink, partnereink, kollégáink felé. E küldetésünkkel összhangban számos alkalommal valósítottunk meg jótékonysági akciókat is – együttműködve környezetünkben több szervezettel. Az elmúlt időszak eseményei arra sarkalltak minket, hogy felelős nagyvállalatként még nagyobb figyelmet fordítsunk ezen irányú törekvéseinkre. A Daniella Villamosság Talentum Alapítvány is a fiatal szakemberek képzését és piacra segítését hivatott támogatni, de úgy éreztük, hogy a jövő generációiért szeretnénk még többet tenni. Ebben külön öröm és megtiszteltetés, hogy egy olyan nagy múltú és kiterjedt szervezettel dolgozhatunk együtt, mint az UNICEF.” – mondta el Hadnagy Ernő, a Daniella Kereskedelmi Kft. ügyvezetője.

Ha önzetlenül adunk, tágasabbá válik a világ

A Magyarországon 45 éve működő gyermekjogi szervezet, az UNICEF mindig ott segít, ahol erre a legnagyobb szükség mutatkozik. A szervezet munkája most különösen fontos Ukrajnában, mivel az országot ért támadások elképesztő mértékben veszélyeztetik a civil lakosságot: nők és gyermekek milliói élnek közvetlen életveszélyben. 

 „Az UNICEF küldetése világszerte a nehéz sorsú, háborúktól, természeti katasztrófáktól, éhínségtől, járványoktól, gazdasági és társadalmi válságoktól sújtott gyerekek támogatása, minden gyerek legfőbb érdekeinek képviselete. Munkatársaink a világ több mint 190 országában dolgoznak a legkiszolgáltatottabbakért, de az ukrajnai háború áldozatainak segítése ezen belül is az egyik legkiemeltebb feladatunk jelenleg – hangsúlyozza Mészáros Antónia, az UNICEF Magyarország ügyvezető igazgatója. – Az ENSZ gyerekvédelmi szervezeteként életbevágó tevékenységet végzünk – de ez csak úgy lehetséges, ha a társadalom és az üzleti élet tudatos, felelőségteljes tagjai támogatnak minket benne. Ezért vagyunk hálásak az olyan cégeknek, amelyek – mint a Daniella Villamosság– nagylelkű adományukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy a lehető legmagasabb emberi és szakmai színvonalon végezhessük a munkánkat. A kiállásuk példamutató, ezúton is szeretnénk megköszönni a segítségüket.” 

Az UNICEF több mint 100 országban végez humanitárius munkát a gyermekekért. 2022-ben is példaértékű a szervezet magyarországi irodájának munkája, amely többek között az Ukrajnában élő hátrányos helyzetű gyerekeknek is segít a háború idején. Támogatják az egészségügyi szolgáltatásokat, az élelmezést, a tiszta vízhez való hozzáférést, az immunizációt, az oktatást, a gyermekek és családjaik védelmét. Az UNICEF ezúttal a Daniella Villamossággal karöltve dolgozik azon, hogy a felajánlások segítségével védelemben és biztonságban éljenek a nehéz helyzetbe került gyermekek.

Az adománygyűjtés az a szikra, amely elindítja a változást

Az együttműködés keretein belül első körben a Daniella Villamosság egy hónapos jótékonysági sajtó- és közösségi médiakampányt indít augusztusban, továbbá anyagi jellegű felajánlást tesz, melynek alapját az 1 hónapon belül rögzített B2B rendelési sorok száma, tehát az üzleti partnerei által generált teljes bevétele adja. A várhatóan több milliós befolyt összeget a nagyvállalat saját erőforrásából megduplázza a gyermekek támogatása céljából. Emellett a cég mind a 31 telephelyén UNICEF gyűjtőpontokat alakít ki, ahol további anyagi támogatások felajánlását teszi lehetővé. A Daniella Villamosság a gyűjtőpontokat a Waze applikáción keresztül is láthatóvá teszi, így a lehetőség akár több hónapon keresztül is rendelkezésre áll. A Daniella Kft. kezdeményezéséhez akár partnercégek is kapcsolódhatnak, így a támogatás mértéke még nagyobb arányú lehet.

| Forrás: Daniella Villamosság

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

Április hónap MILWAUKEE gépe!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

More details
Hungária koncert - Most vagy soha, 2024. június 1.

Hungária koncert - Most vagy soha, 2024. június 1.

More details
Hokitavasz, 2024. május 7.

Hokitavasz, 2024. május 7.

More details
Lord of the Dance, 2024. május 24.

Lord of the Dance, 2024. május 24.

More details
Smart Sport Expo és Fitness Fesztivál, 2024. június 2.

Smart Sport Expo és Fitness Fesztivál, 2024. június 2.

More details
Szoboszlai Live - interaktív talkshow, 2024. május 30.

Szoboszlai Live - interaktív talkshow, 2024. május 30.

More details
40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság, 2024. május 22-26.

40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság, 2024. május 22-26.

More details
A 7 oktávos világsztár Magyarországon, 2024. május 4.

A 7 oktávos világsztár Magyarországon, 2024. május 4.

More details
Ünnepeljük együtt a Vígszínház 128. születésnapját

Ünnepeljük együtt a Vígszínház 128. születésnapját

More details