2024. március 28., csütörtök - Gedeon

Promóció

Nyertes Zsuzsa így állította meg az idő múlását

324

Nyertes Zsuzsa az arcápolás megszállottja. A színésznő már tinédzserként rajongott a különböző kozmetikai kencékért, és ennek ma látszik is az eredménye: 62 évesen évtizedeket tagadhatna le. Ő maga is elismeri, sokat dolgozik azon, hogy amennyire csak lehet megállítsa az idő múlását.

Nyertes Zsuzsát sokszor Marilyn Monroe-hoz hasonlítják, erről nem csak a szőke haja, hanem kifinomult ízlése, csodás alakja és a fiatalos arcbőre is tehet. A színésznő tavaly decemberben ünnepelte a 62. születésnapját és nem csak, hogy bátran vállalja a korát, hanem még büszke is rá. Bár sokat megtesz fiatalos külsejéért, a titok másban is lappang.

„Azt hiszem azért első sorban a genetika tehet arról, hogy ma így nézek ki. Szerelemgyerek vagyok, talán ennek is köszönhető, hogy nagyon jó géneket örököltem a szüleimtől. Persze, nem tagadom, hogy amit csak lehet megteszek azért, hogy javítsak az adottságaimon. Hihetetlen korán elkezdtem érdeklődni a kozmetikumok iránt. Már tinédzserként sem farmert vagy ruhákat kértem a szüleimtől, hanem krémeket. Mindig is a természetes szépségápolásban hittem, nem véletlen, hogy 13 évig volt szépségszalonom” – meséli Nyertes Zsuzsa, aki mindig hitt a krémek erejében.

Hinni kell, hogy van, ami megőrzi a fiatalságot

„A szépségápolás másik titka, hogy hinni kell benne. Úgy kell felkenni a krémet, hogy hiszünk benne, hogy az hatni fog. Ha kételkedik benne az ember, ha sajnálja rá a pénzt, akkor nem is fog működni. Én mindig úgy kenem a krémeket az arcomra, hogy ezek az én fiatalságomat megőrzik, illetve segítenek abban, hogy jobban nézzek ki a koromnál. A szalonomba sem vittem úgy sosem krémet, hogy azt előtte ne próbáltam volna ki. Ha megfelelt az elvárásaimnak akkor jó, jöhetett. Megmondom őszintén, ha most beengednék valakit a fürdőszobámba, akkor legalább 4-5 különböző márkájú arckrémet is találna, mert szeretem váltogatni, sőt kell is. Fontos, hogy ne szokjon hozzá a bőrünk ugyanahhoz a krémhez. Ahogy azt is lényegesnek tartom, hogy mindenki a saját bőrtípusának és saját korának megfelelőt használjon. Ha valaki 30 évesen a 60 éveseknek szánt krémhez nyúl, akkor mit fog használni 60 évesen?” – teszi fel jogosan a kérdést a színésznő.

A szépség mindenkinek mást jelent

„Nehéz meghatározni, hogy mi az, hogy szépség, hisz mindenkinek mást jelent. Nekem a külső és belső harmónia összhangja kell hozzá. Ha az rendben van, az sugárzik valakiről, és őt biztos, hogy szépnek fogjuk látni. Na, meg persze azt, aki szeretünk, hiszen a szerelem, a szeretet is mindenkit megszépít” – teszi hozzá Zsuzsa, aki a mai napig szereti az újdonságokat kipróbálni.

„Mindig is örültem, ha új dolgokat próbálhatok ki, szerencsére ezek most is megtalálnak. Így kerültem kapcsolatba az olaszországi LAUMAR arcszérumával is. Bevallom eleinte kétkedve fogadtam, hogy hogyan tud egy krém percek alatt feszesebb bőrt eredményezni. Aztán kipróbáltam és tényleg olyan mintha retusálás lenne az, ahogy a szem alatti karikák és táskák eltűnnek. Egy növényi kivonatokat is tartalmazó szérum, ami nem csak szépít, de ápol is.”

Randi előtt is éveket lehet fiatalodni

A fiatalos külső szikék és injekciók nélkül is elérhető. A LAUMAR arcszérumával a szem alatti táskák, karikák és ráncok is már az első használatot követően perceken belül látványosan csökkenhetnek. Az egyedülálló formulájú szérum több éves kutatás és fejlesztés eredménye. Az aktív hatóanyagok, biomimetikus peptidek és növényi kivonatok magas százalékban való jelenléte miatt az InstanTENSE Plus akár 3-5 perc alatt hat, így lehetőségünk van arra, hogy akár egy randi előtt is éveket fiatalodjunk.

A bőr simává, feszessé és egységesebbé válik, a tág pórusok összehúzódnak. Az arcnak egy megfiatalodott, ellazult kinézetét kölcsönözi. Az ideiglenes feszesítő hatás bőrtípustól függően 6-10 órán keresztül tart. A szérum rendszeres használatával azonban hosszú távú bőrfiatalító hatást is elérhető. A hidratáló-helyreállító peptideknek és növényi kivonatoknak köszönhetően az apróbb ráncok, szarkalábak, szem alatti táskák és karikák tartósan csökkenhetnek.

„Azt szögezzük le, hogy olyan krém nincs, ami eltüneti a ráncokat, sajnos ezt még nem találták fel. Nekünk, nőknek a megelőzésre kell odafigyelni, hogy meg tudjuk állítani az idő múlását és erre ez a krém tökéletes. Jó, én viszonylag korán kezdtem az arcápolást, de úgy érzem, hogy folyamatosan ezt tesztem: valamilyen szinten megállítottam az időt” – tette hozzá Nyertes Zsuzsa.

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

BETA 2024. évi új AKCIÓS szerszámkatalógusa!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Március 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Tartalom galéria

Térítésmentesen tanulhatnak nyelvet a tanárok

Térítésmentesen tanulhatnak nyelvet a tanárok

More details
Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

More details
Több mint 30 húsvéti program a Balatonnál 2024-ben

Több mint 30 húsvéti program a Balatonnál 2024-ben

More details
100 húsvéti és családi program, 2024. március 22. – április 1.

100 húsvéti és családi program, 2024. március 22. – április 1.

More details
Matyó Húsvét, 2024.március 31 - április 1.

Matyó Húsvét, 2024.március 31 - április 1.

More details
Húsvét az Állatkertben, 2024. március 29. - április 1.

Húsvét az Állatkertben, 2024. március 29. - április 1.

More details
Nemzetközi kézműves húsipari szakkiállítás Stuttgartban, 2024. szeptember 28-30.

Nemzetközi kézműves húsipari szakkiállítás Stuttgartban, 2024. szeptember 28-30.

More details
Így lehet könnyen pénzt keresni a használt eszközökből

Így lehet könnyen pénzt keresni a használt eszközökből

More details
Fényfestéssel, nyomozással és tobozkörúttal vár a Folly Arborétum húsvétkor

Fényfestéssel, nyomozással és tobozkörúttal vár a Folly Arborétum húsvétkor

More details