2020. szeptember 30., szerda - Jeromos

Hírek, elemzések

Tudod, hogy mivel foglalkozik egy főállású marketinges kutya? Most eláruljuk!

82

Nem, nem olvastál félre, valóban van egy kutya, egészen pontosan egy magyar vizsla, aki napközben nem lustálkodik, hanem vendégeket fogad és szórakoztat Budapest egyik szabadulószobájában.

Berluska, hivatalos nevén Izabella Berlusconi a Neverland szabadulószoba egyik leglelkesebb alkalmazottja. A vendégek szinte még be sem teszik a lábukat ebbe a többfunkciós térbe, amikor egyből heves farokcsóválásba kezd, hogy üdvözölje az újonnan érkezetteket, így nem csoda, hogy mindenki imádja őt. Olyannyira, hogy Berlusknak még saját Instagram-oldala is van, de erről még később szót ejtünk.

Inkább kezdjük az elején, és eláruljuk, mi is az a Neverland Bar & Escape Room, ha esetleg nem jártál volna még itt. Bár szabadulószobából egyre több van Budapesten, olyan, mint a Neverland nincs még egy. A Dohány utcai helyet nemcsak igényessége és részletesen kidolgozott belső terei (és most nemcsak magukra a szabadulószobákra, hanem szó szerint az összes négyzetcentiméterére gondolunk) különbözteti meg a több hasonló profilú helytől.

never5

Ahogy az imént írtuk, a Neverland egy többfunkciós hely, ahol nemcsak több szabadulószoba (Rácsok mögött, Zárt osztály, Máguspróba, Vadnyugat, Űrhajó) közül válogathatsz, de akkor is betérhetsz ide, ha kalandokra nem, csak néhány finom falatra vagy különleges innivalóra vágysz. Ugyanis a Neverland, ahogy a teljes nevében is benne van, egy bár is, melynek kínálatában többféle salátát és hamburgert is találsz, több különböző főétel mellett.

never2

Érdekesség, hogy a hely lelke, Berluska még az étlapot is megihlette, az egyik étel, a Berlusconi kedvence ugyanis az ő nagy favoritja. Ha mást nem, az édesburgonya pürével és fügemártással tálalt sült kacsamellet érdemes megkóstolnod.

Imádnivaló kisugárzás, meghökkentő név

És ha már ismét szóba jött Berlusconi, ideje jobban megismerni őt. A Neverland minden a szó minden értelmében egyedi és rendhagyó, azért azon sem kell meglepődni, hogy a marketingfeladatok egy jelentős részét egy Izabella Berlusconi nevű kutya látja el, aki a tulajdonos, Josep Jordi Zaragoza Rovira és kedvese, Csenge házi kedvence, aki még egészen apró volt, amikor betette a mancsát a Neverlandbe, és egyből belopta magát a vendégek szívébe. A kutyának nemcsak imádnivaló kisugárzása, de meghökkentő neve is van. Keresztnevét, az Izabellát arról a hölgyről kapta, aki annál az amerikai piacvezető szabadulószoba hálózatnál dolgozik, akivel a Neverland együttműködött. Amikor Izabelle furcsállta, hogy a tulajdonos az olasz politikusról akarja elnevezni a kutyáját, Josep Jordi Zaragoza Rovira úgy döntött, megtréfálja őt, és a nő keresztnevét adta kutyája első nevének.

never3

Bár Berluskának higiéniai okok miatt a konyhába egyértelműen tilos bemennie, néha elkíséri a játékosokat a szabadulószobák egyikébe. Hogy mekkora segítséget jelent, azt majd eldöntheted te magad, ha te is itt jársz. Sőt, Berluska a Neverlandban megtartott rendezvényeket, koncerteket is feldobja, mivel a hely lehetőséget biztosít ilyen jellegű események lebonyolítására is. A Neverland rendezvények számára kialakított részében volt már például japán est, amin egy londoni sushi séf és egy teaszakértő mesélt a távoli ország kultúrájáról.

Saját Instagram-oldala is van

Berluska egyik fő tevékenysége marketingesként, hogy Instagram-oldala segítségével népszerűsíti a Neverlandet. Bizony, a négylábú cukiságnak saját profilja van, ahol édesebbnél édesebb képeket posztol magáról. Berlusconinak nemcsak emberi, hanem állati társasága is van: a szabadulószoba másik, ifjabb állatával, a szintén vizsla Jánossal is remekül kijön, de a törzsvendégek és a Neverland grafikusának ebével is szeret együtt lenni.

never6

Izabella Berlusconi a szabadulószobák izgalmai előtt erőt, utána pedig feltöltődést jelentenek a Neverland játékosai számára, akik feladatuk teljesítése, vagyis a kiszabadulásuk után például azzal köszönhetik meg ennek a rendkívüli marketinges kollégának a fáradozásait, ha kipróbálják az étlap róla elnevezett tételét.

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

Indítsuk újra BETA szerszámokkal!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Szeptember 2020 »
H K Sze Cs P Szo V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Tartalom galéria

Üzleti kapcsolatok = Befektetés!, 2020. október 6.

Üzleti kapcsolatok = Befektetés!, 2020. október 6.

More details
Harapni való levegő, csodás panoráma: 4 gyönyörű, őszi kirándulóhely Budapesten

Harapni való levegő, csodás panoráma: 4 gyönyörű, őszi kirándulóhely Budapesten

More details
Megnyílt a Nemzeti Múzeum Trianon-kiállítása

Megnyílt a Nemzeti Múzeum Trianon-kiállítása

More details
Óriási tömeg, pazar kínálat a Debreceni Régiségvásárban

Óriási tömeg, pazar kínálat a Debreceni Régiségvásárban

More details
Életműdíjat kap Persányi Miklós, az állatkert nyugalmazott igazgatója

Életműdíjat kap Persányi Miklós, az állatkert nyugalmazott igazgatója

More details
Ősszel is élménydús túrák várnak ránk Magyarországon

Ősszel is élménydús túrák várnak ránk Magyarországon

More details
Újabb magyar divatmárkák mutatkoztak be a milánói divathéten

Újabb magyar divatmárkák mutatkoztak be a milánói divathéten

More details
Idén is lesz Szaunázók Hétvégéje

Idén is lesz Szaunázók Hétvégéje

More details
Föld alatti Budapest

Föld alatti Budapest

More details