2024. május 3., péntek - Tímea

Hírek, elemzések

A Green Court Office már 65%-on áll

1443

A Codic Hungary jelentős, 11 300 négyzetméter irodaterületre szóló bérleti szerződés aláírásával zárta a 2019-es évet. A Green Court Office irodaház befejezésére 2022 elején kerül sor, azonban már a kivitelezés 7. hónapjában az irodaterületek 65%-a bérbeadásra került.

A bérlő, aki nemzetközi vezető szerepet tölt be az alkoholos italok piacán, 11 éves bérleti szerződést írt alá a Green Court irodaházban ezzel is kifejezve bizalmát a Codic iránt, aki mindig is elkötelezett volt a magas színvonalú, műszakilag előremutató megoldások mellett, megfelelve ezzel ügyfelei legkülönfélébb irodaigényeinek. 

Nagyon büszkék vagyunk, hogy egy ilyen jelentős, globális szinten elismert vállalat a Green Court Office irodaházat választotta. A legújabb fejlesztésünk minden kulcsfontosságú pontban megfelel az igényeiknek, beleértve a csendes, de kiváló lokációt, ami csupán egy lépésre található a Váci úttól és a metróállomástól; a modern és inspiráló munkakörnyezetet; a kertre néző privát teraszokat; széleskörű szolgáltatásokat és a fenntartható kialakítást. A Codic szorosan együttműködik a bérlő csapatával, hogy megteremtsék az egyedi igényeikhez igazított irodai környezetet, amely magába foglal egy külön földszinti lobbit, fitneszt és kávézót is.”

- mondta Christophe Boving, a Codic Hungary ügyvezető igazgatója.

 A Green Court Office irodaházban további 6 200 négyzetméter iroda és 1 000 négyzetméter kiskereskedelmi terület érhető el benne kávézóval, étteremmel és üzletekkel. A Codic Hungary további fejlesztéseket tervez Budapesten mind a 13. kerületben, mind pedig a budai oldalon, a 2. kerületben. 

A tárgyalások során a Colliers International és a Dentons Réczicza Ügyvédi Iroda képviselte a Codic Hungary-t, míg a bérlői oldalt a Jones Lang LaSalle és a CMS Budapest képviselte.

 A Váci út és Dózsa György út kereszteződése egyre inkább igazi irodai központtá és a belvárosi irodapiac (CBD) meghosszabbításává válik a sok új irodafejlesztésnek köszönhetően. A Green Court Office irodaházat kiváló láthatóság, prémium lokáció, valamint a könnyű megközelíthetőség jellemzi, a villamos és trolibusz vonalak, valamint a 3-as metró is sétatávolságra találhatók. A bérlők tudják, hogyan lehet ezen szempontokat előnyükre fordítani, nagy örömünkre szolgál, hogy egy ilyen izgalmas projektet képviselhetünk.”

– mondta Tim Hulzebos, a Colliers International ügyvezető igazgatója.

A Green Court Office irodaház a Codic Hungary, a Pesti Házak Zrt és a Picton Group AG közös fejlesztése.


 Az épület 

A Green Court projekt Dózsa György úti elhelyezkedése tömegközlekedési szempontból kiváló, mivel az M3 metró-, számos busz- és villamosmegállótól mindössze néhány percnyi sétára található. A főutakkal való közvetlen kapcsolata miatt autóval is könnyen megközelíthető. Az épület előtt trolibusz megálló található, valamint a kerékpárút közvetlenül az irodaház parkoló bejáratánál halad el.

A projekt a bruttó 20 200 négyzetméternyi bérbeadható területű Green Court Office irodaházat, és a két épületben összesen 275 lakást tartalmazó Green Court Residencest foglalja magában. A Green Court Residence szinte teljes egészében értékesítésre került.

A Green Court Office egy prémium A+ kategóriás iroda komplexum, ami 2 300 négyzetméteres összefüggő, hatékony alaprajzi kialakítást kínál. Minden szinten az irodák saját terasszal rendelkeznek, kilátással a tágas belső zöld kertre. A DPi Design által tervezett közel zéró energiaigényű épület a BREEAM Excellent minősítést célozza meg. Az épület rugalmas és körültekintő tervezésének köszönhetően a bérlőnk számára lehetőség nyílt egy dedikált földszinti lobbi kialakítására is.

Nagyszerű városias környezetének és a Váci úthoz való közelségének köszönhetően az irodaház dolgozói számos szolgáltatást vehetnek igénybe, mint például sportközpontok, magánorvosi rendelők, posta, bankfiókok, bank automata stb. Megannyi étterem, élelmiszerbolt és a közeli piac kínál változatos étkezési és vásárlási lehetőséget mindössze pár perc séta távolságra.  (www.greencourtoffice.hu)


 A fejlesztőről, Codic International 

A Codic International 1970 óta foglalkozik ingatlanfejlesztéssel. Európa szerte számos többfunkciós project: iroda, business park, bevásárlóközpont fűződik a cégcsoporthoz.

A Codic minden projektjét kiemelkedő építészeti koncepció,  kiváló elhelyezkedés, átgondolt tervezés,  magas szintű technológiai megoldások, valamint a fenntartható fejlesztés és gondosan tervezett zöldkörnyezet melletti elköteleződés jellemzi.

A Codic Magyarországon  Belgiumban , Luxemburgban, Franciaországban és Spanyolországban aktív, közel 1 millió négyzetméternyi fejlesztéssel az elmúlt 15 évben.

A Codic első magyarországi projektje a Krisztina Palace irodaház volt 2010-ben, 17 300 négyzetméter bérelhető területtel. A terveket Dominique Perrault és Ekler Dezső készítette. Az épület Budán, a 12. kerületben található. A Krisztina Palace prémium minőségű műszaki és egyedi építészeti megoldásokat kínál kiváló munkakörnyezetben. (www.codic.eu)


 A Pesti Házakról 

Pesti Házak Zrt 2003 óta meghatározó szereplője a budapesti ingatlanpiacnak. Az alapítás óta eltelt közel 17 évben a vállalat számos  sikeres társasház fejlesztést és többezer megépített lakást tudhat maga mögött. Fő működési területe Budapest gyorsan fejlődő, városmaghoz közeli zónája, ahol jelenleg is több mint 1 000 lakás fejlesztését végzi, 150 millió eurót meghaladó értékben, köztük a Green Court Residence épületekkel.

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

Április hónap MILWAUKEE gépe!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Május 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Tartalom galéria

Cégmarketing trendek – Legyünk jelen egyszerre mindenhol! 2024. május 30.

Cégmarketing trendek – Legyünk jelen egyszerre mindenhol! 2024. május 30.

More details
Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

More details
Kisvasutak napja: felejthetetlen utazás kicsinek és nagyoknak

Kisvasutak napja: felejthetetlen utazás kicsinek és nagyoknak

More details
Új képzőművészeti kiállítás több mint 80, ritkán látható Munkácsy-festménnyel

Új képzőművészeti kiállítás több mint 80, ritkán látható Munkácsy-festménnyel

More details
Itt az első Debrecen Art Week, 2024. május 9. és 12.

Itt az első Debrecen Art Week, 2024. május 9. és 12.

More details
Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó, 2024. május 24-25.

Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó, 2024. május 24-25.

More details
Virágzó kert: anyák napi séta az ELTE Füvészkertben, 2024. május 5.

Virágzó kert: anyák napi séta az ELTE Füvészkertben, 2024. május 5.

More details
Helló Európa, helló tavasz! – 2024. május 1-5.

Helló Európa, helló tavasz! – 2024. május 1-5.

More details
Budapesti Tavaszi Fesztivál, 2024. április 29. - május 12.

Budapesti Tavaszi Fesztivál, 2024. április 29. - május 12.

More details