2020. augusztus 5., szerda - Krisztina

Hírek, elemzések

Nemzetközi TOP speakerek a BrandFestivalon

2019-11-18 508

Nemzetközi top speakerek váltják egymást a jövő trendjeit elemző BrandFestival színpadán november 20-21-én a Budapest Music Centerben.

Több mint 100 előadó, negyedrészt nemzetközi szakember boncolgatja a következő generációt érintő kérdéseket, jelenségeket. Itt lesz többek között a TrendWatching, a Sound Agency, a Wieden + Kennedy, a The Plastic Bank, az R/GA London, a Burger King, a McKinsey, a Financial Times, az Intel Sports Group és a The Martin Agency.

A BrandFestival programja a jelen tendenciái alapján vizsgálja a jövő marketingkommunikációs és vállalatvezetési irányait. A rendezvény célja, hogy a nemzetközi márkaépítés világából ismert nagy nevek társaságában, interkulturális közegbe kerüljön a látogató.

Itt lesz többek között Indy Saha, a Mckinsey & Company, experience design szakértője, Lexi Jarman, a Financial Times tartalomigazgatója, Paul Kandel, az Intel Sports Group virtuális márkaélmény stratégája és az R/GA London ügynökség képviseletében Iain Preston.

További top speakerek:

A kommunikációs szakma orákuluma: Iain Preston

A digitális innovátorként számon tartott, londoni ügynökség, az R/GA ügyfélkapcsolati igazgatója az adat-vezérelt marketingen és mesterséges intelligencián alapuló "Transformation at Speed" márkaanalitikáról tart előadást. A többszörös "Digital Innovation Agency of the Year" nyertes R/GA nevéhez fűződik többek között az Advertising Age által a 21. század legjobb reklámalkotásai közé beválogatott Nike+ kampányuk. Olyan brandeket találunk ügyfélpalettájukon, mint a Siemens, a Heineken, a McDonald's, az Emirates, a Guinness, a Hyundai vagy a Google.
Hatalmas innovációnak számított a Nike számára a "millenniumi generáció" bevonására kivitelezett Air Jordan kampányuk, az A/R Jordan, a világ első Snapchat kereskedelmi augmented reality hirdetési megoldása.

A 2019-es Cannes-i Reklámfesztivál sztárja: Marcelo Pascoa

A Burger King nemzetközi marketing vezetőjeként, a márka olyan merész, bátor és innovatív kampányairól fog majd mesélni, amelyekkel sikerült felépíteni az étteremlánc hírnevét. A brand komoly sikertörténettel bír a Cannes-i reklámfesztiválon, ugyanis 1969 óta közel 80 díjat zsebelt be. A 2019-es Cannes Lions egyik leginkább emlegetett programeleme, a Burger King által tartott "Survivor's Guide to the Adpocalypse" volt. Két Grand Prix-t és egy Titanium Grand Prix-t gyűjtött a "Whopper Detour" kampányuk, melyben egy geo-targetált mobil kupon segítségével a riválistól magukhoz irányították a vásárlókat.

Colin Kaepernick kampány stratégája: Martin Weigel

A W+K amszterdami reklámalakulatának stratégiai látnoka. Reklámgourmand és káosz-scenario elkötelezett, aki New York-tól Amsterdam-ig, a wc-papírtól a gyémántig szinte mindenre alkotott már stratégiát. A W+K Amszterdam portfoliójába olyan nemzetközi márkák tartoznak, mint a Nike, a Heineken, a Corona, az Airbnb, a Milka, a Moncler, a Facebook vagy az Instagram. Összeszámolni is nehéz, hogy hány nagyszerű, energikus és látványos kampányuk nyert már díjat. Például a Heineken-nek az "Open Your World" koncepció részeként készített alkotásukat Cannes-ban 17 díjjal jutalmazták. Az idei Cannes-i Reklámfesztiválon outdoor kategóriában a Nike "Dream Crazy" című kampányuk lett az abszolút győztes, (az alkotás arca, Colin Kaepernick, amerikai focista, akinek szlogenje: "Higgy valamiben, ha el is veszítesz miatta mindent.").

Digitális transzformátor: Előad majd a rendezvényen Lexi Jarman, a Financial Times tartalomfejlesztési vezetője. A kiadó elkötelezett a digitális márka irányában, de nem értékeli alul a nyomtatott újság brand értékét sem. Egyre korszerűbb és nagyobb megtérülést biztosító reklám-lehetőségeket tudnak kínálni a megrendelőknek. Mivel az ezer megjelenítésenkénti költség (CPM) már elavult a márkakampányok esetében, bevezették a hirdetések óránkénti költségekkel (CPH) történő mérést. Előadásában azt fogja bebizonyítani, hogy a digitális hirdetési innovációk révén megteremthető egy minőségi, növekvő médiaüzleti vállalkozás.

Kreatív trendszetter: A fesztivál előadója lesz Delia Wieser is, aki a TrendWatching vezető innovációs szakértője, aki a "Trend-Driven Innovation" című könyvében foglalja össze a legújabb, üzletileg releváns fogyasztói trendeket - 15 évnyi adatgyűjtés, 2000 innovációs szakember és több millió fogyasztói vélemény alapján.

Az auditív márkaélmény nagymestere: Jonny Round az audio-branding tanácsadással foglalkozó, Sound Agency ügyvezetője, aki a legújabb pszicho akusztikus kutatások eredményeit osztja majd meg a hallgatósággal. A "megfelelő hangzás" komoly üzleti relevanciával bír a márkaépítés terén, hiszen több mint 30%-kal növelheti a kiskereskedelmi értékesítést, a munkavállalók esetében pedig 3x-os termelékenység-növekedést eredményezhet.

Forrás: www.news4business.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

Milwaukee szerszámakció!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Augusztus 2020 »
H K Sze Cs P Szo V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Tartalom galéria

Lovasíjászok Budapest múltjából: A szkítáktól az oszmánokig

Lovasíjászok Budapest múltjából: A szkítáktól az oszmánokig

More details
Az új évadnak csak egy részét hirdeti meg a Pécsi Nemzeti Színház

Az új évadnak csak egy részét hirdeti meg a Pécsi Nemzeti Színház

More details
Hobo koncert lesz a kisvárdai zsinagógában

Hobo koncert lesz a kisvárdai zsinagógában

More details
Készíts gumicukrot pillanatok alatt

Készíts gumicukrot pillanatok alatt

More details
Nem marad el az idei Brain Bar, de más lesz, mint az eddigiek

Nem marad el az idei Brain Bar, de más lesz, mint az eddigiek

More details
Így készül Debrecen a virágkarneválra járvány idején

Így készül Debrecen a virágkarneválra járvány idején

More details
Megvannak Magyarország idei tortái

Megvannak Magyarország idei tortái

More details
Hétvégén Bográcsfesztivál lesz a Kumániában

Hétvégén Bográcsfesztivál lesz a Kumániában

More details
Szigetközi kalandozások

Szigetközi kalandozások

More details