2024. április 25., csütörtök - Márk

Események

Idén is nyári programok özöne várja a nyaralókat Siófokon

692

Siófok ezen a hétvégén a Bagossy Brothers Company-vel, Majka&Curtis koncerttel és Fradi Kamionnal várja a látogatókat, de a következő hetekben is ezernyi izgalmas élményt kínál majd a nyaralóknak.

Idén is érdemes a nyáron meglátogatni Siófokot, mert a nyár folyamán rengeteg izgalmas programmal és koncerttel várják látogatóikat - derül ki a szerkesztőségünknek eljuttatott közleményből.

A csodás balatoni panorámát nyújtó óriáskerék egészen éjfélig forog a strandon, a gyerekeket várja a KalandPart ugrálókastélya és az állatpark, de a PLÁZS fehér homokja, számtalan vízi sport és nyári program is elérhető a strandon.

Az aktív élmények szerelmeseinek a kajak, a SUP és a rengeteg vízisport mellett kerékpáros és gyalogos túraútvonalakat is kínál a város és környéke.

A frissítő kulturális élmények otthona, a SzínPart augusztus végéig rengeteg szuper programot kínál a szabadtéri színpad különleges hangulatát kedvelőknek. A Gyermekszínpad és Játszóház vetélkedőkkel, kézműveskedéssel és mesejátékokkal várja a gyerekeket.

A nyári estéken ezen kívül neves előadók lépnek fel: Zoltán Erika, az ExperiDance műsorai, Király Linda és Szikora Róbert és az R-GO élő koncertjét is élvezhetik a rajongók.

Az idei nyár nagyrendezvényei a Hajóállomáson teremtik meg a hamisítatlan siófoki hangulatot. Július 30. és augusztus 1. között a Gasztrokikötő vonultatja fel a siófoki gasztroélményeket, a zenei aláfestést Betty Love és Vastag Csaba koncertjei adják.

Augusztus 13-22-ig pedig a Balatoni Kenyér és Bor hete várja a kikapcsolódni vágyókat olyan sztárokkal, mint Pápai Joci, Bereczki Zoltán és az Irigy Hónaljmirigy, és természetesen a balatoni tűzijáték sem maradhat el Magyarország születésnapján.

A Víztorony, az ingyenes Belvárosi Estek programsorozat a hét szinte minden napján várja az érdeklődőket. A Vakációs Gyermek Koncertek keretében a zenei élmény mellett kézműves foglalkozások és népi játszótér szórakoztatja a kicsiket. A kedd a Nyáresti Operett Előadások napja, amit júliusban a Swing Szerda, augusztusban pedig a Jazz Szerda követ olyan zenészekkel, mint Varga Feri és Balássy Betti, vagy Falusi Marian.

De a nyáron zenél Siófokon többek között Tompos Kátya és Friderika is, majd a hangulatos KulTerasz irodalmi estjein olyan művészek előadásait hallhatjuk, mint Für Anikó vagy Haumann Petra.

A hét utolsó napján a Jókai parkban hallgathatjuk a Zene a Zöldben meghívott előadóit: például Szabó Leslie-t, a Bossa Doradót és Horgas Esztert is.

Július végén Siófokra érkezik a Klassz a pARTon fesztivál is, ahol Kocsis Zoltán és Fischer Annie zongoraművészekre és Tátrai Vilmos hegedűművészre emlékeznek családtagok, muzsikustársak.

A PLÁZS is izgalmas koncertekkel színesíti nyári pihenésünket, hiszen az idei évben is különleges zenei produkciókat vonultat fel hétvégente a Balaton-parti ellazulás központja. Júliusban fellép a Bagossy Brothers Company, Majka & Curtis, a Halott Pénz, a Kowalsky meg a Vega, illetve a Follow The Flow és ByeAlex is. Augusztusban is mindenki talál érdeklődéséhez illő koncertet, hiszen érkezik a Tankcsapda, a Balatoni Retro Láz a 90-es évek sztárjaival, az EDDA Művek, majd Fenyő Miklós.

Ha pedig Siófok kulturális örökségével ismerkednénk, a Víztoronytól induló, ingyenes Siófoki Sétákon Kálmán Imréről, Varga Imre szobrairól, vagy a kulturális és fürdőélet indulásáról hallhatnak a résztvevők a témákhoz kapcsolódó útvonalakat bejárva.

További programokért és a részletekért érdemes követni a város hivatalos Facebook oldalát, a SiófokGuide-ot, ahol folyamatosan beszámolnak a siófoki programokról, élménykínálatról.

| Forrás: turizmus.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

Április hónap MILWAUKEE gépe!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

More details
Agility nap a Ligetben, 2024. április 28.

Agility nap a Ligetben, 2024. április 28.

More details
Komáromi erődfeszt, 2024. május 3-5.

Komáromi erődfeszt, 2024. május 3-5.

More details
Országos Diesel Találkozó, 2024. április 30. - május 1.

Országos Diesel Találkozó, 2024. április 30. - május 1.

More details
Városligeti Majális, 2024. május 1.

Városligeti Majális, 2024. május 1.

More details
Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Napja, 2024. április 26-28.

Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Napja, 2024. április 26-28.

More details
Totalcar Parkoló Parádé, 2024. április 28.

Totalcar Parkoló Parádé, 2024. április 28.

More details
ArchiKids VárosÁlmodók Fesztivál, 2024. április 27.

ArchiKids VárosÁlmodók Fesztivál, 2024. április 27.

More details
Futófesztivál, 2024. április 27.

Futófesztivál, 2024. április 27.

More details