Nyomtatás

Ingyenes képregényterasz augusztusban a Westend tetőkertjében

292

Minden művészeti fronton éledezik a piac az enyhítések után, így a hazai képregényrajongók örömére ezúttal egészen exkluzív helyen, a Westend tetőteraszán kerül majd sor a következő vásárra többek közt a Magyar Képregény Szövetség szervezésében.

Augusztus 9-én 11 és 18 óra közt került megrendezésre a Képregényterasz címre keresztelt esemény, melynek a Westend tetőkertje ad majd otthont. A Budapesti Nemzetközi Képregény Fesztivál, a Westend Shopping Center és a Magyar Képregény Szövetség által közösen megrendezésre kerülő programra a belépés díjtalan, a szervezők hamarosan jelentkeznek a várható programokkal is. Az esemény Facebook-csoportjához itt tudtok csatlakozni a legfrissebb hírekért.

Természetesen, ha a helyzet is megengedi, nem ez lesz az utolsó képregényes rendezvény idén, hiszen szeptember 25 és 27 között kerül majd megrendezésre a Budapesti Nemzetközi Képregény Fesztivál is a Dürer Kertben, ahol a kötelező vásáron túl különböző workshopok is várják a látogatókat, a Puskin Moziban pedig exkluzív kiállításra kerül sor.

Mindezeken túl pedig még vélhetően megrendezésre kerül majd az elmaradt tavaszi képregénybörze pótlása is, és akkor még ne feledkezzünk meg a közelgő Budapest Comic Conról, mely november 21-22-én várja majd a látogatókat.

(Forrás: ectopolis.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek