2024. április 27., szombat - Zita

Archívum

A vígjátékok legjava lesz látható a VIDOR Fesztivál versenyprogramjában, 2022. augusztus 26 - szeptember 3.

2022-07-08 1066

Kubik Anna, Hegyi Barbara, Pokorny Lia, Igó Éva, Kovács Patrícia, Egri Márta, Lukács Sándor, Makranczi Zalán, Szerednyey Béla és még sokan mások lépnek színpadra az idei VIDOR Fesztiválon a nyár végén.

Jövő héten indul a jegyvásárlás, de a VIP bérlettel rendelkező látogatók mindenkinél előbb, már 2022. július 8-án (pénteken) megvásárolhatják jegyeiket az idei VIDOR Fesztivál színházi versenyprogramjának előadásaira. Névre szóló bérletük felmutatásával mennyiségi korlátozás nélkül bármennyi belépőjegyet válthatnak – a szabad helyek függvényében. VIP bérletet az elővásárlási jogosultság napjain is lehet váltani!

Előbb vásárolhatnak VIDOR belépőt a bérletesek is

Érvényes színházbérlettel rendelkező nézőink 2022. július 11. hétfő reggel 7 órától 1 napos elővásárlásijogosultsággal rendelkeznek a fesztivál színházjegyeire Jegyirodánkban. A versenyprogram nagyszínpadi darabjaira, névre szóló bérletük felmutatásával, maximum személyenként egy bérletre, idén akár nagyszínpadi előadásonként 8 db belépőjegy is váltható! A Rózsakert Szabadtéri Színpad valamennyi előadására, a Krúdy Kamaraszínpadra, Szindbádba, Bencs Villába pedig mennyiségi korlátozás nélkül válthatnak jegyeket – a szabad helyek függvényében.

Akinek még nincs színházbérlete az se keseredjen el: az elővásárlási jogosultság időszakában is van lehetőség a bérletek megvásárlására!2022. július 12-én kedden reggel 7 órától bárki számára elérhetőek korlátozás nélkül majd a VIDOR jegyek a szabad helyek függvényében, személyesen a Jegyirodában, és még aznap 14 órától online is megvásárolhatóak lesznek.

A legnagyobb nevettetők seregszemléje

A VIDOR Fesztivál idén sem szűkölködik majd érdekességekben, népszerű produkciókban, jelentős pillanatokban. A nagyszínpadra az első napon a győri társulat Olt Tamás zenés életrajzi tragikomédiáját hozza el nekünk: a Minden jegy elkelt főszereplője a legendás operettdíva, Fedák Sári, megformálója pedig Kubik Anna.

A kecskeméti Katona József Színház Ray Cooney bohózattal érkezik, a felhőtlen szórakozást többek között Járai Máté és Fazekas Géza garantálják, a rendező Szerednyey Béla. Költőibb világba kalauzol Tamási Áron örökérvényű klasszikusa: az Énekes madár, a békéscsabai Jókai Színház produkciója. Az Orlai Produkciós Iroda Válaszfalak előadásának főszerepeiben Kern András és Hernádi Judit brillírozik.

A Szegedi Nemzeti Színház a krimi műfaj kedvelőinek kínál szórakoztató, meglepetésekkel teli estét: Alfred Hitchcock népszerű bűnügyi története, a 39 lépcsőfok vígjátéki elemekkel kerül színre Horgas Ádám rendezésében.

Egy népszerű filmsiker színpadi adaptációja a Veres1 Színház produkciója, a Miss Daisy sofőrje, melyben a főszerepeket olyan kiváló művészek alakítják, mint Egri Márta, Kálid Artúr és Pál Tamás. A zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház egy remek vígjátékkal érkezik: az Érettségi Molnár Ferencet idéző komikus helyzeteiben többek között Gergely Róbertet, Pap Lujzát, Ecsedi Erzsébetet láthatjuk.

A Krúdy Kamarában Yasmina Reza sikerdarabja, Az öldöklés istene a szolnoki Szigligeti Színház előadásában érkezik, szereplői többek között Radó Denise, Molnár László. Bereczki Zoltán ezúttal izgalmas one-man show-jával érkezik: Dolgok, amikért érdemes élni címmel. Moliére-t fogalmazza újra a fiatal művészekből álló Exit Generáció csapata, a Scapin furfangjai, főbb szerepeiben Martinkovics Mátét, Georgita-Máté Dezsőt láthatjuk.

A Gólem Színház régi visszatérőnk, ezúttal a Vircsaft című „össztársulati” előadással érkezik. A Rózsavölgyi Szalon produkciójának, a Keresztül-kasulnak főszereplői Pokorny Lia és Király Dániel. A Szexpedíció, a Spirit Színház előadása nagyszerű alkalmat nyújt az árnyalt komédiázásra két remek színésznek, Hegyi Barbarának és Seress Zoltánnak.

Az Art Színtér előadása: a Ketten egyedül, mely a Frankie és Johnnie című nagysikerű fim színpadi verziója, főszereplői Ullmann Mónika és Makranczi Zalán. A Redőny, az Orlai Produkciós Irodamásik produkciója, melynek főszerepeiben László Lilit, Schruff Milánt, Lass Beát, Pataki Ferencet láthatjuk, s melynek érdekessége, hogy részben térségünkben játszódik, a környezet tehát ismerős lehet… 

A RózsakertSzabadtéri Színpad nézőinek is nagyszerű művészi találkozásokban lesz részük: a Vígszínház Party című magával ragadó fekete komédiájában láthatjuk többek között Hegyi Barbarát, Lukács Sándort, Kovács Patríciát, Igó Évát, a Játékszín produkciójában: A dominógyilkosságban, Szente Vajk rendezésében Lévay Viktóriát, Fehér Tibort, Szerednyey Bélát, Dobó Katát, Törőcsik Franciskát, Barabás-Kiss Zoltánt. 

A Bencs Villa előszöra KV társulatot látja vendégül, a Miért lett R. úr ámokfutó? a német újhullámos film „fenegyerekének”, R. W. Fassbindernek egyik legendás alkotását értelmezi újra Ördög Tamás rendezésében, a főbb szerepekben Dankó István, Stork Natasa, Major Erik, Urbanovits Krisztina láthatók. Majd Többszemközt beszélgető-esten Náray Erikával találkozhatnak az érdeklődők.

A Szindbád Rendezvénytérben talál otthonra a Faq Színház produkciója, a Gyakran ismételt kérdések: Martinkovics Máté és Messaoudi Emina idézi meg Őze Lajost és Gobbi Hildát.

A VIII. Nyírségi Limerick Bajnokság döntője pedig hagyományosan újra a Művész Stúdióban lesz.

| Forrás: szinhaz.online

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

Április hónap MILWAUKEE gépe!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

Szegeden rendezik a Hőlégballon Világbajnokságot

Szegeden rendezik a Hőlégballon Világbajnokságot

More details
Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

More details
Hungária koncert - Most vagy soha, 2024. június 1.

Hungária koncert - Most vagy soha, 2024. június 1.

More details
Hokitavasz, 2024. május 7.

Hokitavasz, 2024. május 7.

More details
Lord of the Dance, 2024. május 24.

Lord of the Dance, 2024. május 24.

More details
Smart Sport Expo és Fitness Fesztivál, 2024. június 2.

Smart Sport Expo és Fitness Fesztivál, 2024. június 2.

More details
Szoboszlai Live - interaktív talkshow, 2024. május 30.

Szoboszlai Live - interaktív talkshow, 2024. május 30.

More details
40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság, 2024. május 22-26.

40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság, 2024. május 22-26.

More details
A 7 oktávos világsztár Magyarországon, 2024. május 4.

A 7 oktávos világsztár Magyarországon, 2024. május 4.

More details